Sileä

Ei ole harvinaista käyttää sileitä julisteita, kun halutaan antaa tekstuuria asuin- tai liiketilaan. Tämä johtuu ensisijaisesti sen antamasta ulkonäöstä, mutta myös siitä, että hyvin Lue lisääsijoitettu sileä juliste antaa huoneelle erilaisen tunnelman. Jos olet taipuvainen tämäntyyppiseen sisustukseen, Photowallilla on täydelliset sileät julisteet -motiivit sinulle! Valinnanvaraa on paljon, eikä niitä ole rajoitettu yhteen ainoaan sommittelutyyppiin. Löydät varmasti tästä kategoriasta yhden tai useamman sileän julisteen, joka sopii esteettiseen tyyliisi parhaiten, ilman mitään vaivaa. Huoneen muuttaminen on helppoa tämän kauniin sileiden julisteiden kokoelman avulla, sillä niitä voi myös muokata oman maun ja sisustustoiveiden mukaan.

Erehdytä itseäsi sileiden julisteiden avulla

Sileät julisteet täydentävät mitä tahansa huonetta sillä ylimääräisellä kerroksella luonnetta ja persoonallisuutta. Tekstuurit jäävät usein huomiotta, koska pidämme niitä itsestäänselvyyksinä, koska olemme niin tottuneet siihen, että niitä on ympärillämme lähes koko ajan. Jos kuitenkin eristät tietyn tekstuurin, se tuo esiin yksilöllisyyden piirteen, jolloin kontrasti korostuu. Sallimme itsellemme lyyrisyyden maalausten kauneudesta, mutta joskus unohdamme nauttia marmorin kaltaisen materiaalin ylellisestä tuntumasta. Sileät julisteet, joissa on marmoria, voivat kirjaimellisesti muuttaa minkä tahansa huoneen tavallisesta näyttäväksi, ja hyvin sijoitettu ja kaunis sileä juliste on ratkaiseva tekijä huoneen orgaanisessa kohottamisessa antamalla sille visuaalista painoarvoa, sillä useimmat meistä eivät halua, että huoneemme ovat mitäänsanomaton. Piristä asioita Smooth Marble Close Upin kaltaisella sileällä julisteella, joka on tyylikäs ja kuninkaallinen ja jossa on tietty valkoinen sävy, joka tekee siitä niin houkuttelevan näköisen.

Sileät julisteet erilaiseen tunnelmaan

Sileiden julisteiden käyttö on yksi helpoimmista tavoista saada kotiisi teollinen ilme, joka on nykyään varsin trendikästä myös asuintiloissa. Vaikka tätä teollista ilmettä sisustuksessa on käytetty jo jonkin aikaa, se voi varmasti antaa kodillesi aidon urbaanin tunnelman. Sileissä julisteissa esiintyvä paljas pinta oli suuri hitti jo 90-luvulla, ja se antaa edelleen potkua huoneeseen, kun suunnitellaan nykypäivän sisustusta. Sileät julisteet voivat kuitenkin antaa myös maalaismaisen auran, joka herättää tuttuuden ja mukavan tunnelman. Huolimatta yleisestä käsityksestä, jonka mukaan betoni on pelkkää harmaata, värit ovat hienovaraisia ja ainutlaatuisia sileissä julisteissa, mikä tekee niistä vieläkin mielenkiintoisempia, koska ne ovat yksinkertaisia mutta eloisia. Toinen hieno asia sileissä julisteissa on se, että ne sopivat hyvin yhteen useimpien sisustustyylien kanssa. Sileiden julisteiden selkeys auttaa sinua saavuttamaan onnistuneesti minimalistisen ulkoasun. Näiden huomionarvoisten ominaisuuksien lisäksi sileiden julisteiden käyttö voi antaa sinulle puhtaan ja voimakkaan keskipisteen, jota monet ihmiset varmasti ihailevat.

Kiven ja kivien ero sileissä julisteissa

Ensinnäkin meidän on selvitettävä kiven ja kallion välinen ero, jotta voit tehdä ihanteellisen valinnan sileän julisteesi suhteen. Kivi on pohjimmiltaan kivi, jota on muokattu ihmisen toimesta jotakin sovellusta varten, kuten kivien murskaaminen soran valmistamiseksi, kivien veistäminen veistoksia ja lohkareita varten, jalokivet ja niin edelleen. Kivi on kiinteä materiaali, joka koostuu mineraalien seoksesta, joka voi olla tai olla sään vaikutuksesta muuttunut, mutta kaikki siihen tehdyt muutokset ovat puhtaasti luonnollista alkuperää. Periaatteessa kiven ja kallion välinen ero on siis se, että kallio viittaa raaka-aineeseen, kun taas kivi on kallio ihmisen toiminnan jälkeen. Siitä huolimatta molemmat ovat kiehtovia aiheita huoneeseesi, jossa et voi mennä pieleen Photowallin sileiden julisteiden valikoiman kanssa, kuten Soft Grunge Stone Wall -nimisen teoksen kanssa, joka on tyylikäs ja kaunis koriste. Mitä tulee kiviin, on sileä juliste nimeltä Balanced Rocks, kaunis ja viehättävä teos, joka saa asuin- tai yritystilasi ponnahtamaan luonteen ja visuaalisen painon myötä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-55 55:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.