Pinnat

Surfaces julisteet esittävät laadukkaita, yksityiskohtaisia ja reheviä värejä värit useita vaihtoehtoja seinien ja sisätilojen päällysteet. Nämä pintajulisteiden motiivit antavat uudeLue lisään ulottuvuuden asuin-, liike- tai jopa vapaa-ajan tiloihisi. Tuo sisustussuunnittelijasi esiin kokeilemalla uusia pintajulisteita, joita on eri malleja, tyylejä ja värejä. Photowall tekee siitä paljon helpompaa antamalla sinulle mahdollisuuden räätälöidä nämä pintajulisteet suunnitteluprojektisi räätälöityyn estetiikkaan ja kokonaisasetelmaan sopiviksi. Voit räätälöidä pintajulisteet vastaamaan värimaailmaasi ja muita sisustuselementtejäsi.

Pintajulisteiden kerrokset

Photowall on luonut helpon ja kätevän väylän, jonka avulla voit karsia karsintaprosessiasi. Tämä tarkoittaa sitä, että pinnat-julisteet on eritelty kolmeen alaluokkaan, jotka ovat nimittäin Maalattu, Heijastava ja Rustiikkinen. Maalattuja pintoja kuvaavat julisteet määritellään ensisijaisesti niiden värinomaisuuden perusteella, mikä tekee näistä kohteista hyvin eloisia ja raikkaita. Tältä tasolta löytyy esimerkiksi sellaisia kappaleita kuin "Dripping Paint Graffiti Wall", joka on todella hip ja trendikäs. Tämänkaltaisilla kuvilla olet varmasti hyvässä seurassa teini-ikäisten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Heijastavat pinnat -julisteet ovat sanansa mukaisesti harkitumpia suunnittelussa, ja vesi on hyvin näkyvä elementti, kuten kohteessa "Grand Mosque Center". Tämä kyseinen juliste on myös kulttuurisesti sekä henkisesti arvokas. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Rustic surfaces -julisteet viittaavat motiiveihin, jotka ovat kotoisampia ja maaseutumaisempia, mutta joissa on kuitenkin valtava tyyli. Täällä on upeita taustoja, kuten "Rustic Stone Wall", joka on todellinen silmäänpistävä ja mieleenpainuva näky, joka voi tehdä kaiken maailman eron sisustuksessa.

Vaihtelevat piirteet

Pintajulisteiden valinta ja sijoittelu riippuu myös siitä, millaisen reaktion tai tunteen yrität herättää itsessäsi, perheessäsi, ystävissäsi, kollegoissasi ja niin edelleen. Esimerkiksi sellainen teos kuin "Reflection in Water" Pintajulisteiden valikoimasta voi tuoda esiin tietynlaista rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Tämän kaltaiset esineet sopivat erinomaisesti asuintiloihin, kuten olohuoneeseen, jossa on aina paljon menoa, ja tällainen näkymä voi rauhoittaa tilannetta hieman. Tämä johtuu motiivin upeasta sävystä, värisävystä ja sinisestä vivahteesta, jotka vievät sinut välittömästi ehkä merelle, seesteiselle järvelle tai viileälle joelle. Sitten on vielä "Rustic Charm" -niminen pintajuliste, jonka nimen perusteella luulisi sopivan erinomaisesti kotiin, mutta voimakas ruskea sävy toimisi myös toimistossa tai muussa kaupallisessa tilassa. Tämä motiivi huutaa luokkaa ja hienostuneisuutta, ja sen yksinkertainen mutta hallitseva läsnäolo herättää varmasti kaikkien siihen törmäävien katseet ja huomion.

Pintajulisteiden sijoittaminen

Ensimmäinen kysymys huippuluokan pintajulisteen valinnan jälkeen on, mihin se laitetaan. Vaikka luonnonmateriaalia esittävät pintajulisteet saattavat sopia paremmin asuintiloihin, kaupalliset tilat voivat hyötyä ihmisen valmistamasta materiaalista. Esimerkiksi "Värikäs puupöytä" sisältää jälkimmäistä. Tämä pintajuliste näyttäisi kuitenkin myös kodissa hyvältä sen ihanien pastellivärien ja lähes vinon jäätelön muotoilun ansiosta. Toisaalta jokin niinkin karun komea kuin "Plastered Surface" toimii paremmin kodinomaisessa tilassa, sillä tietyt värit pintajulisteissa todella synnyttävät kodikkuuden, mukavuuden ja lämmön tunteen. Photowallin monipuolisen Surface-julisteiden valikoiman ansiosta sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, kun valitset haluamasi koristelun kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan. Sisätilasi hyötyvät varmasti visuaalisesta päivityksestä, jonka tarjoat niille näiden kuvausten avulla.
Tuotetiedot