Materiaalit

Sisustussuunnittelussa tekstuurilla tarkoitetaan usein materiaalin pinnanlaatua. Jokainen pinnalla on tekstuuri, olipa se sitten kuoppainen tai tasainen, sileä tai karkea. KäsityksemmLue lisääe tekstuurista on myös vaikuttavat myös katseluetäisyys, valaistus ja tietysti viereiset pinnat. Meidän materiaalijulisteiden erinomaisen valikoiman ansiosta nämä tekijät katetaan kaikki yksityiskohtiin kiinnitetyllä huomiolla. Photowallin ainutlaatuisiin malleihin ja korkealuokkaisiin materiaaleihin. Materiaalijulisteita voidaan myös säätää ja muokata sen mukaisesti esteettisten toiveidesi, sisustuksesi maun ja pitkän aikavälin suunnittelusuunnitelmasi mukaan.

Materiaalijulisteiden luokitukset

Photowall on kätevästi jaotellut materiaalijulisteiden tason seitsemään miniryhmään. Nämä ovat nimittäin Tiili, betoni, kivi, metalli, paperi, kaakeli ja puu. Tämä antaa sinulle suuren liikkumavaran valintojesi suhteen ja erilaisia vaihtoehtoja, kun valitset kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi parhaiten sopivat materiaalijulisteet. Kaikki näillä motiiveilla on huomattava vaikutus ja ne luovat taatusti ylevää visuaalista painoarvoa ja kiinnostavuutta. Olipa kyseessä aiot laittaa materiaalijulisteen esille asuin- tai liiketilaan, löydät varmasti sopivimman koristeen täältä Photowallilta.

Materiaalijulisteiden kanssa metsään

Puu on yksi suosituimmista sisustuselementeistä. Jopa materiaalijulisteiden muodossa puu voi olla sisustuksen määräävä osa, olipa kyse sitten asunnosta, työtilasta tai omasta virkistysalue. Materiaalijulisteet, jotka esittelevät puun kauneutta ja lämpöä, ovat erittäin suosittuja, ja monet ainutlaatuisia malleja, jotka voivat sopia mihin tahansa tilaan, jonka olet päättänyt elvyttää tai luoda. Vanha puunrunko on yksi tällainen ainutlaatuisesti suunniteltu materiaali-juliste, jossa on juuri oikea määrä omituisuutta ja samalla se ikuinen lämpöä, jota puu vain luonnostaan huokuu.

Tiiliä materiaalijulisteissa

Harkkopalikat muodostavat aina visuaalisesti stimuloivan taustan, sillä ne edustavat jämäkkyyttä ja tukevuutta, mikä mikä puolestaan tekee niistä vahvan selkärangan ja luotettavuuden symboleita. Tämä on varsin suosittua niiden keskuudessa, jotka haluavat ilmaista näitä ominaisuuksia kotonaan tai toimistossaan. Vahvuuden ja turvallisuuden arvot voidaan välittää näillä materiaalijulisteilla, joissa on tiiliä erilaisissa väreissä, sävyissä, sävyissä ja sävyissä. Valkoinen ja sininen tiiliseinä on jopa sana vahva! Tämä tuote näyttää erityisen lujatekoiselta ja päättäväiseltä, ja se on todellakin ikiaikainen materiaalijuliste. Voit myös hakea enemmän tyyliä tiiliä korostavista materiaalijulisteista, kuten esimerkiksi kappaleesta Dark Wall (Tumma seinä) Graffiti, jossa yhdistyvät tiilien voima ja katutaiteen panche. Erityisesti teinit diggaavat näistä materiaalijulisteista.

Betonimateriaalijulisteet

Kuten puut ovat metsälle, niin on betoni kaupunkimaisemalle. Siitä on tullut niin läsnäolevaa, että me harvoin edes kiinnitämme siihen vain harvoin huomiota, mutta tuon tavallisen harmaan ulkokuoren alla piilee salainen, monimutkainen maailma. Siksi materiaalit materiaalijulisteissa on sille omistettu pieni osasto. Samoin kuin tiilistä materiaalijulisteissa, betonista huokuu päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Vaikka betonia sisältävät materiaalijulisteet ovatkin pääasiassa harmaita, niissä on myös materiaalijulisteiden monissa kappaleissa on myös väriläiskiä. Upea esimerkki tästä on Reddish Old Cement Wall, ihastuttavan yksinkertainen mutta herättävä motiivi, joka ilmenisi kauniisti missä tahansa kodin huoneessa, toimistohuoneessa tai jopa vapaa-ajan tilassa. joka kaipaa uudistamista.

Materiaalijulisteet esittelevät kiveä

Kiven perusmääritelmä on, että se on kova pala maan pintaa. Me kaikki kuitenkin tiedämme, että kivet ovat paljon monimutkaisempia kuin se. Materiaalijulisteet valottaa tätä, sillä kivi on ihanteellinen sisustuselementti. joka sopii sisustustoiveisiisi. Se tuo kotiisi lämpöä ja charmia. He sanovat aina että ajaton sisustus on avainasemassa, jos haluat esteettisen sisustuksesi kestävän. Mikä on pysyvämpää kuin kivi? Sillä klassisen ja tyylikkään ilmeen, harkitse valitsevasi materiaalijulisteen, joka kiinnittää huomion marmoriin. Ota esimerkiksi esim, Smooth Marble Close Up, motiivia, jota voi kutsua ikuiseksi ja iättömäksi. Se ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan on takuuvarmasti myös nostaa hienostuneisuuden tasoa valitsemassasi huoneessa tai tilassa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.