Tulivuoret

Luonnon mahtava voima voi olla erittäin houkutteleva ja mielenkiintoinen teema, kun sitä käytetään sisustuksessa. Tuo Photowallin erinomaisen valikoiman tulivuori-julisteita kotiisi, Lue lisäätoimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, ja näet, että välittömän vaikutuksen. Tektonisten laattojen voimalla monien aikakausien aikana taotut tulivuoret yhdistävät kauneuden ja Luontoäidin ja sen raa'an voiman. Nämä luonnonihmeet ovat hämmästyttäneet ja pelottaneet ihmiskuntaa aikojen alusta lähtien, ja Nyt voit hyödyntää tätä hämmästystä omaksi hyödyksesi. Halusitpa sitten vangita uinuvan tulivuoren rauhallisessa tyyneydessä tai valjastaa purkauksen järkkymättömän voiman, upea kokoelma tulivuori-julisteita on käytettävissänne. Kuten tuttuun tapaan sinulla on mahdollisuus muokata valitsemiasi kohteita siten, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värin tai värimaailman kanssa. ja muiden läsnä olevien sisustuskomponenttien kanssa.

Tulivuori-julisteiden olennainen osa

Tulivuori on pohjimmiltaan vuori, joka avautuu alaspäin maan pinnan alla olevaan sulan kiven altaaseen. Kun paine kasvaa, tapahtuu purkauksia. Monet ihmiset eivät tiedä, että yli 80 prosenttia maapallon pinnasta on tuliperäistä vuonna alkuperää! Merenpohja ja jotkut vuoret ovat muodostuneet lukemattomien tulivuorenpurkausten seurauksena, ja niiden kaasumaiset päästöt muodostivat maapallon ilmakehän. Tulivuori-julisteet tuovat yhden luonnon jännittävimmistä mutta myös tärkeimmistä piirteistä esille asuntoosi tai työpaikallesi. Maailmassa on yli 500 aktiivista tulivuorta, joista yli puolet on kuuluu niin sanottuun "tulirenkaaseen", joka ympäröi Tyyntä valtamerta. Tulivuoret eivät ole vain visuaalisesti julisteita houkuttelevia ja houkuttelevia, vaan myös opettavaisia. Voit oppia niin paljon lisää sellaisista motiiveista kuin Types Of Volcanoes. Nämä tulivuori-julisteiden ei ole tarkoitus vain koristella tilojasi, vaan ne voivat myös toimia opetusvälineenä sinulle tai lapsillesi.

Arvokasta tietoa

Vaikka tiedämme, että purkautuva tulivuori voi laukaista tsunameja, äkkitulvia, maanjäristyksiä, mutavyöryjä ja kiviputouksia, on uskomaton näky, kun sulaa laavaa virtaa alas tulivuoren kylkiä pitkin, kun valtavat tuhkapilvet pursuavat kymmenien tuhansien metrien korkeuteen. ilmakehään voi silti olla kiehtovaa. Tulivuori-julisteet osoittavat, että vaikka nämä luonnonihmeet ovatkin - hurjia ja vaarallisia, ne voivat vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja niiden välittömässä läheisyydessä asuviin ihmisiin. Purkaukset edistävät paljon ilmakehän viilenemistä ja maanmuodostusta, kuten Havaijin saarten hyvin olemassaolosta. Vedentuotanto, hedelmällinen maa, geoterminen energia ja raaka-aineet ovat muita lisätekijöitä, jotka esittelevät tulivuorten merkitystä ekosysteemissä ja luonnon tavoissa. Volcanoes on toinen tulivuori-juliste, joka havainnollistaa näitä seikkoja informatiivisella tavalla. On myös näkymiä, kuten Uenon alue ja Fuji-vuori Tokiossa, Japanissa, jotka kuvaavat, kuinka ihmiset voivat helposti elää tulivuoren alueella, kunhan asianmukaiset varotoimet ovat käytössä. Tämä ylevä tulivuori-juliste osoittaa luonnon ja ihmiskunnan välisen harmonian ja tasapainon.

Tulivuori-julisteiden kuuluisuus

Vesuvius, aktiivinen tulivuori, joka kohoaa Napolinlahden yllä Etelä-Italiassa, on purkautunut reilusti yli 30 kertaa, että tiedämme! Sen kuuluisin purkaus tapahtui kuitenkin jo vuonna 79 jKr., jolloin monipäiväinen laavan ja vesipatsaan purkaus aiheutti tuhka peitti Pompeijin ja Stabiaen kaupungit tuhkan alleen. Pompeijin Vesuviuksen kaltaiset tulivuori-julisteet kuvaavat tätä tapahtumaa. näyttävästi ja yksityiskohtaisesti. Tulivuori-julisteessa on myös seesteisempiä nähtävyyksiä, kuten Fuji-vuori ja Sea of Clouds, todella kaunis kuva, joka antaa huoneellesi rauhaa ja hiljaisuutta. Jos olet etsimässä jotain eloisampaa ja dramaattisempaa, tutustu tulivuori-julisteeseen nimeltä Thinking Thin.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-18 18:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.