Heijastukset

Kaikenlaisten asioiden heijastukset suurissa vesistöissä saavat aikaan tunteen, kuin olisi kaksi taivasta, toinen toisensa päällä. Tämä yksinkertainen mutta viehättävä ilmiö on antanuLue lisäät ihmisille kokoa ja vapauden tunnetta, kun he katsovat näitä peilikuvia. Mikään muu ei anna ihmiselle tuntumaa luonnon suurista laajuuksista kuin vuoriston heijastuksen näkeminen järven rauhallisessa vedessä. Photowall antaa tunnustusta tälle luonnon ihmeelliselle ominaisuudelle värikkäällä kokoelmallaan heijastuksia sisältäviä julisteita. Näissä kuvissa esitellään eräitä kaikkein vaikuttavimpia näkymiä, jotka peilautuvat suuriin vesistöihin. Nämä heijastuksia -julisteet sopivat täydellisesti olohuoneeseen tai vapaa-ajan tiloihin, sillä ne antavat niille illuusion laajemmasta tilasta, puhumattakaan ulkoilman tuntumasta. Sijoita ne loikoilunurkkauksiin ja lepotiloihin, jotta saat sen rentoutumisen ja rauhan tunnelman, jota olet aina etsinyt. Anna niiden istua lastesi nukkumapaikoissa tai leikkinurkissa ja katso, kun he pysäyttävät ilkikurisuutensa ja hevosenleikkinsä ja tuijottavat uppoutuneina näitä heijastusjulisteita.

Heijastuksia heijastuksissa -julisteet

Kreikkalaisessa mytologiassa kuolevainen Adonis, jolla oli hallussaan komeus, jota kukaan muu maapallolla ei ole saavuttanut, näki kerran vilauksen omasta heijastuksestaan järven tyynessä vedessä. Adonis oli niin ihastunut kasvojensa upeuteen, että hän yritti syleillä omaa peilikuvaansa vedessä, jolloin hän putosi järveen ja hukkui. Tällaista tuhoisaa itserakkautta kutsutaan hedonismiksi, ja sen etymologia juontaa juurensa itse Adoniksesta. Tämä mielenkiintoinen pieni tarina on osoitus siitä hellyyttävästä ominaisuudesta, joka vesistöillä on, kun ne heijastavat yläpuolella olevien asioiden kuvia. Photowall antaa sinun nähdä selkeämmin, kun sen hienoon heijastusjulisteiden valikoimaan kuuluvat "Reflection of Lake Matheson", "Lake Louise, Alberta Canada, North America, Panorama" ja "Fuji Mountain in Autumn". Nämä ainutlaatuiset kuvat esittävät joitakin maailman kauneimmista luonnonihmeistä niiden alapuolella olevien suurten vesistöjen vesissä peilautuneina. Nämä hämmästyttävät heijastukset -julisteet ovat täydellinen keskipiste olohuoneessasi ja jopa käytävilläsi. Aseta muutama näistä heijastuksia -julisteista strategisiin paikkoihin ympäri kotiasi elävöittämään tilaa.

Hämmästyttävät heijastukset -julisteet

William Shakespearen kuolemattomassa näytelmässä Hamlet on kohtaus, jossa sankarimme ohjaa näyttelijöitä näytelmässä. Hän varoittaa heitä siitä, että taiteen todellinen tarkoitus on pitää peiliä luontoa vasten, näyttää hyveellisesti hänen piirteensä, halveksia omaa kuvaansa ja itse ikäänsä ja ruumistaan hänen muotoaan ja painostustaan. Sama viisaus pätee suuriin vesistöihin ja niiden heijastamiin upeisiin luonnonihmeisiin. Photowall peilaa tätä tunnetta "Lago di Landro", "Kesäjärvi" ja "Perhosorkidea" upeassa heijastusjulisteiden sarjassaan. Näissä vaikuttavissa kuvissa on joitakin luonnon majesteettisimmista ja rauhallisimmista ihmeistä, jotka heijastuvat niiden alla olevien järvien vesistä. Nämä upeat heijastukset -julisteet sopivat kauniisti yhteen minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jonka kanssa päätät taustoittaa ne. Istu lempipaikallasi kuuman mukillisen mallaskaakaota kera ja tunne, kuinka huolesi katoavat, kun nämä hienot heijastusjulisteet ovat ympärilläsi. Tuntuu kuin olisit matkustanut näihin kauniisiin paikkoihin, kun nämä ainutlaatuiset heijastusjulisteet kuljettavat sinut omiin paikkoihinsa maailmassa.

Majesteettinen ja upea

Eläimistä ihmisen tekemiin rakennelmiin ja taivaalla oleviin luonnonesiintymiin, kaikki nämä näyttävät erityisen hämmästyttäviltä, kun ne heijastuvat niiden alla olevien vesien hiljaiseen, peilimäiseen laatuun. Photowall antaa näistä täydellisiä esimerkkejä: "Aamuflamingo", "Northern Light over Troms Coast, Norway" ja "Chicago Skyline" ovat upeassa heijastusjulisteiden kokoelmassaan. Ensin mainitussa kuvassa flamingot seisovat polveilevassa vedessä, kun ne heijastuvat allaan olevaan tyyneyteen. Toisessa kuvassa näkyy Aurora Borealis peilautuneena hiljaiseen järveen, ja kolmannessa koko Chicagon taivaanranta monistuu viereiseen jokeen. Nämä upeat heijastusjulisteet antaisivat kosmopoliittisen tunnelman kotisi tylsille ja ankeille tiloille. Kutsu ystäviä illaksi viiniä ja ostereita nauttimaan, kun vaihdatte tarinoita kauniista näkymistä, joissa olette käyneet ja jotka heijastuivat massiivisiin, tyyniin vesistöihin. Anna heidän kertoa sinulle tarinoita matkoista ja seikkailuista, kun vietätte koko illan vilkkaassa keskustelussa näiden ihanien heijastusten julisteiden ympäröimänä. Anna raskaiden huolien ja taakkojen pudota pois näiden merkittävien heijastusten julisteiden ollessa asunnossasi.
Tuotetiedot