Voikukat

Kun sisustat sisätilojasi, voi olla erittäin hyödyllistä, että sinulla on jotain tuttua ja lohduttavaa keskeisenä teemana. Yksi tunnetuimmista ja kauneimmista kukista on voikukka, minLue lisääkä vuoksi Photowall on koonnut erinomaisen valikoiman kukkien kategoriaan kuuluvia motiiveja nimeltä Dandelions-julisteet. Monille nämä kukat tuovat nostalgian tunteen ja muistuttavat yksinkertaisemmasta elämästä. Sinulla saattaa olla muistoja kukan terälehtien nyppimisestä, siementen puhaltamisesta pois ja keltaisen hankaamisesta ihoa vasten huvin vuoksi. Kaikki nämä ja paljon muuta tulee mieleen, kun näkee kauniita voikukkajulisteita. Tässä kokoelmassa voikukkajulisteet sisältävät joitakin 250 voikukkalajista erilaisina taideteoksina. Kuten tavallista, voit muuttaa valitsemiasi kohteita niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Voitikoiden julisteiden aihe

Sana voikukka tulee ranskankielisestä sanasta "Dent de Lion", joka tarkoittaa lähinnä leijonan hammasta. Tämä johtuu sen lehtien ulkonäöstä, joka on nähtävissä monissa Voikukka-julisteissa. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että tämän kukan jokainen osa on hyödyllinen, aina juurista lehtiin ja jopa kukkaan asti. Lehdet ovat syötäviä ja sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten A-, C- ja K-vitamiinia sekä kaliumia, rautaa ja mangaania. Voikukan lehtien ja juurien sanotaan olevan hyväksi useissa tiloissa, kuten vieroitusoireissa, tulehduksissa ja ruoansulatuksessa. Kuten huomaat, voikukkajulisteilla ei ole vain tyylikäs seinäkoriste, vaan myös jotain, joka voi olla opettavainen. Dandelions-julisteiden monet värit, kuten vihreä, violetti, oranssi, punainen ja monet muut, voivat todella piristää sisustustasi. Abstraktit taideteokset, moniväriset voikukkakentät ja paljon muuta sopivat mihin tahansa kodin tai toimiston sisustukseen. Yksittäinen maalaus voi kertoa tarinan tai esitellä suosittua lajia, riippuen siitä, mitä haluat Dandelions-julisteissasi.

Lyhyt historian oppitunti

Voikukat esiintyvät vuosisatoja vanhoissa myyteissä ja kansanperinteessä lähes kaikkialla maailmassa. Ne kattavat monia kulttuureja, ja niillä on paljon merkityksiä ja käyttötarkoituksia riippuen siitä, missä asut. Voikukkia on käytetty muun muassa teehen, viiniin, lääkekasveihin, tavallisiin salaatteihin ja jopa taiteilijoiden maalauspigmentteihin. Jotkut uskovat, että jos ne on kudottu esimerkiksi hääkimppuun, se tuo onnea vastanaineille! Tämän vuoksi voikukkajulisteet sopivat hyvin myös intiimeihin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen. Puhaltamalla voikukan siemenet pois voit lähettää rakastavia ajatuksia jollekin, josta välität, tai auttaa toteuttamaan toiveen, kuten joillekin on kerrottu lapsena. Joukko voikukkajulisteita tekee vaikutuksen ja ilahduttaa pienimpiäkin. Monet ystävälliset ja lapsiystävälliset motiivit sekä lämpimät ja pehmeät värit sopivat täydellisesti mihin tahansa lastenhuoneeseen, leikkitilaan tai opiskelutilaan. Kuvittele jotain "Dandelion World - Bright" -julisteen kaltaista lastenalueen taustaksi, ja huomaat, miten se muuttaa huoneen upeaksi.

Lisää Dandelions-julisteita

Yksi tärkeimmistä houkuttelevista asioista voikukissa on se, että ne ovat yksinkertaisesti hauskoja. Tämä kukka tuntuu olevan korvamerkitty lapsille, sillä puistossa tai puutarhassa se on ainoa kukka, jonka lapsi voi poimia joutumatta vaikeuksiin! "Voikukka ja perhonen" tai "Lumoavat" ovat muita konkreettisia esimerkkejä voikukkajulisteista, jotka voivat piristää mitä tahansa sisätiloja, erityisesti lapsille tarkoitettuja. Jos kaipaat aikuisempaa tunnelmaa, ehkä "Waiting" on juuri sinulle sopiva voikukkajuliste. Tämä kaunis motiivi ei näyttäisi sopimattomalta myöskään toimistossa. Dandelions-julisteissa on paljon valinnanvaraa!
Tuotetiedot