Unikot

Värikkäät, henkeäsalpaavat ja visuaalisesti stimuloivat ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, joita Photowallin unikkojulisteet tuovat sisätiloihisi. Nämä kukat voivat yksinkertaLue lisääisesti saada minkä tahansa huoneen näyttämään hämmästyttävämmältä ja houkuttelevammalta niiden luonnollisen viehätyksen ja kauneuden ansiosta. Harva kukka on niin laajalti tunnettu kuin unikko, ja jopa ihmiset, joilla on vain vähän tietoa kasveista, pystyvät yleensä tunnistamaan yhden niistä. Sen lisäksi, että unikko on sitkeästi läsnä luonnossa, sen asema muiston symbolina on varmistanut sen syvän juurtumisen yhteiskuntaan. Tämä vaikutusvaltainen kukka, jolla on kiehtova historia, voi olla osa sisustustasi unikkojulisteidemme avulla. Niitä käytetään kaikkialla maailmassa lahjoina ja koristeina, joten tuo nämä houkuttimet kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi. Kuten tavallista, voit muokata valitsemiasi unikkojulisteita niin, että ne täydentävät yleistä estetiikkaasi, värimaailmaasi ja muita sisustuselementtejä, jotka saattavat tulla kyseeseen.

Tietoa unikkojulisteista

Unikot ovat pohjimmiltaan kukkiva kasvi, joka kuuluu Papaveroideae-heimoon. Näitä viehättäviä kasveja viljellään vuosittain, ja useimpia lajeja käytetään erityisesti puutarhanhoitoon, mutta myös lääkkeinä ja jopa elintarvikkeina. Unikkojulisteiden avulla sinulla ei ole vain upea seinäkoriste katseltavaksi, vaan myös hyödyllinen työkalu ihmiskunnan eri väylillä. Tämän kasvin siemenet sisältävät runsaasti öljyä, proteiinia, kalsiumia ja hiilihydraatteja. Unikkojulisteista tekee vieläkin mielenkiintoisempia se tunnettu tosiasia, että yksi laji on kuuluisa huumausaineen oopiumin lähteenä. Tämä yhdiste sisältää voimakkaita alkaloideja, kuten morfiinia, jota käytetään yleisesti lääketieteessä, ja sitä on käytetty kautta historian huumaavana lääkkeenä ja virkistyshuumeena. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä Photowallin unikkojulisteissa ainoa koukuttava asia on niiden kauneus ja viehätysvoima.

Vaihtelevia tyyppejä

Ihmisillä on taipumus niputtaa unikot yhteen kategoriaan, vaikka itse asiassa Papaver-lajia on yli 70 lajia, joita on monenlaisia muodoiltaan ja väreiltään. Monipuolisuus on yksi sen vahvuuksista ja vain yksi monista syistä, miksi unikkojulisteet ovat niin suosittuja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa. On olemassa esimerkiksi celandine-unikoita, joiden varret ovat harjaksikkaat, lehdet ovat aaltomaiset ja liuskaiset. Kukissa on neljä keltaista terälehteä, jotka ovat ainutlaatuisen pitkät tyyliltään, kuten näet unikkojulisteiden kokonaisuudessa nimeltä "Unikot - värikkäitä". Lisäksi on olemassa piikkimaijoja, matiljamaijoja, kääpiöaijoja, tuuliaijoja, aavikkokarhuaijoja, tulppaanimaijoja, puumaijoja, dendromecon-aijoja, kääpiöaijoja, pitkäkärkisiä piikkimaijoja, tuli-aijoja ja jää-aijoja. Esimerkki näistä löytyy unikkojulisteista. Voit valita tosielämän valokuvia, kuten motiivissa "Dreamy Fields of Poppies". Tämä ihana unikkojuliste herättää todella rauhallisen tunteen ja auringonnousun toivon. Jos olet enemmän taiteellisesti suuntautunut, ehkä "Unikot - Vincent Van Gogh on enemmän sinua varten. Kuka voisi sanoa ei unikkojulisteelle, jonka inspiraationa on taiteilijalegenda Van Gogh?

Unikkojulisteet ja niiden esitykset

Punainen unikko on ehkä tunnetuin symboli, jota käytetään ensimmäisen maailmansodan ja sitä seuranneiden konfliktien aikana henkensä uhranneiden muistoksi. Unikon kantaminen sai innoituksensa unikkopelloista, jotka kasvoivat siellä, missä monet taistelut käytiin. Unikkojulisteilla voit osoittaa kunnioitusta menneisyyden sankareille. Valkoisen unikon jakaa Peace Pledge Union -niminen hyväntekeväisyysjärjestö, joka edistää rauhaa. He sanovat, että valkoinen unikko kunnioittaa konfliktissa kuolleiden ihmisten muistoa, mutta keskittyy rauhan saavuttamiseen ja sodan tarkastelutavan haastamiseen. Tämä on myös hieno piirre, joka säteilee Photowallin unikkojulisteiden käytössä.
Tuotetiedot