Tulppaanit

Tulppaanit ovat maailman kauneimpia ja suosituimpia kukkia. Photowallin laadukkaalla tulppaanijulisteiden valikoimalla voit tuoda kevään kauneuden kotiisi, vapaa-ajan tiloihisi ja jopLue lisääa toimistoosi. Opit myös yhden tai kaksi asiaa matkan varrella. Tiesitkö, että jossain vaiheessa tulppaanien suosio nousi huimiin korkeuksiin ja ne olivat niin kalliita, että niiden arvo oli jopa korkeampi kuin useimpien asuntojen? Jos rakastat tulppaanikukan silkkisiä terälehtiä tai pidät pehmeän vaaleanpunaisista kukista, löydät varmasti sinulle sopivia tulppaanijulisteita. Tuo asumis- tai työtilaasi ylimääräinen luontoulottuvuus tyyliteltyjen maalausten ja valokuvien avulla. Valittavanasi on monenlaisia malleja ja värimaailmoja, joten sisustusideat tulppaanijulisteiden kanssa eivät lopu kesken. Päivitä asuin-, virkistys- ja kyllä, jopa yrityssisustustasi hienolla valikoimallamme.

Tulppaanijulisteiden historia

Nimi "tulppaani" tulee kukan muodosta, jossa itse sana juontaa juurensa persian "delband" sanasta, joka tarkoittaa turbaania. Toinen syy, miksi se liittyy Turkkiin, on se, että turkkilaiset koristelivat turbaaninsa tulppaanin varsien avulla. Tulppaanijulisteissa ei ole vain silmänruokaa, vaan myös tärkeä kukka monissa kulttuureissa. Sen alkuperä on Ottomaanien valtakunnassa, vaikka se löydettiinkin jo aiemmin Keski-Aasiasta. Sitä tuotiin 1500-luvulla massiivisesti Hollantiin, jossa niitä käytettiin erilaisissa maalauksissa ja festivaaleilla. Tämän seurauksena Hollanti tunnetaan nykyään tulppaanien viljelystä, ja se on niiden suurin tuottaja ja viejä. Näet miksi, kun katselet Photowallin tulppaanijulisteita. Hollantilaiset ihastuivat kukkaan niin paljon, että he ovat nyt erehtymättömästi sidoksissa siihen. "Tulppaanipellot, Claude Monet" on tästä hyvä esimerkki, jossa näet tyypillisen hollantilaisen maiseman, jossa on kauniita tulppaaneja.

Monia lajeja

Tulppaanilla voi itse asiassa ylpeillä monilla eri lajeilla, mutta tunnetuimpia ovat Darwin-hybriditulppaanit, jotka tuottavat pitkäkestoisia kukkia vahvoissa varsissa ja loistavissa väreissä, jotka näkyvät kauniisti maisemassa. On myös Triumph-tulppaaneja, jotka muodostavat suurimman tulppaaniryhmän ja tarjoavat laajimman värivalikoiman, kuten olet ehkä jo huomannut tulppaanijulisteista. Kaksoistulppaanit ovat pitkäikäisiä, puolikaksinkertaisista kaksoiskukista kaksoiskukiksiin vaihtelevia kukkia, jotka muistuttavat hämmästyttävän paljon kaksoispioneita. Fringed-tulppaaneja reunustavat hyvin hienosti leikatut hapsut, kuten tulppaanijulisteessa "Pink Fringed Tulip". Fosteriana-tulppaanit ovat erittäin suosittuja maisemoinnissa Euroopassa, mutta eivät yhtä tuttuja Yhdysvalloissa. Greigii-tulppaanit ovat maljanmuotoisia kukkia, jotka yleensä avautuvat laajalle paljastaen sisävärit. Katso, huomaatko ne tulppaanijulisteesta "Tulppaanit ja unikkojuhla". Muita merkittäviä tulppaanityyppejä ovat Kaufmanniana-tulppaanit, Lily-Flowered-tulppaanit, Papukaijatulppaanit, Viridiflora-tulppaanit ja Lajitulppaanit. Näistä löydät esimerkkejä tulppaanijulisteiden valikoimastamme.

Tulppaanijulisteiden merkitykset

Näiden kukkien värit voivat tarkoittaa monia eri asioita. Esimerkiksi punainen yhdistetään todelliseen rakkauteen, kun taas violetti symboloi kuninkaallisuutta ja keltainen iloisia ajatuksia ja auringonpaistetta. Valkoisia tulppaaneja taas käytetään väittämään arvokkuutta tai lähettämään viesti anteeksiannosta. Jos lahjoitat jollekulle tulppaanijulisteen "Ivory White Double Tulip", saat varmasti hetkessä anteeksi. Pelleilyä lukuun ottamatta tulppaanien avulla voit sanoa paljon puhumatta. Tulppaanijulisteiden kauneus on siinä, että voit ilmaista asioita tosielämän valokuvilla, kuten "Tulppaanit sateen jälkeen", mutta myös syventyä syvemmälle taideteoksilla, kuten "Kevättulppaani".
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.