Ruusut

Kaikkien aikojen tunnetuin ja suosituin kukka voi nyt olla sisustuksen keskipiste ja merkittävä voimavara, kun kyse on visuaalisesta painosta. Photowallin ihastuttavat ruusujulisteet Lue lisääeivät ainoastaan valloita kaikkien sen näkevien sydämiä, vaan tekevät kodistasi tai tilastasi myös houkuttelevan ja kutsuvan näköisen. Jo lapsena olimme tietoisia siitä, että ruusut edustavat rakkautta ja romantiikkaa, mutta myös kauneutta ja armoa. Kaikista näistä piirteistä voi nyt tulla osa uudistamistasi, jos käytät ruusujulisteita. Kuten tavallista, voit valita muutoksia valitsemiisi ruusujulisteisiin, jotta ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevien esteettisten, värimaailman ja muiden koristeellisten osien kanssa.

Ruusujulisteiden symboliikka

Ruusu on itse asiassa Englannin kansalliskukka, ja se tuli tunnetuksi vuosien 1455 ja 1485 välisenä aikana, sillä sitä käytettiin poliittisista syistä Ruusujen sotien aikana, sillä Yorkin talon sinetti oli valkoinen ruusu ja Lancasterin talon punainen. Ruusut ristipölytettiin, ja niistä tuli voittajatalon tunnus, joka ristittiin Tudor-ruusuksi, jota näet runsaasti ruusujulisteissa. Kukkien eri värit merkitsevät eri asioita. On selvää, että punainen merkitsee rakkautta, mutta myös keltainen ystävyyttä, tumma vaaleanpunainen viittaa kiitollisuuteen, vaaleanpunainen lempeyttä, oranssi halukkuutta ja laventeli perinteisesti varattu kuninkaallisille. Tämä kaikki on kuvattu ihanasti ja taiteellisesti tässä ruusujulisteiden valikoimassa, joka sisältää perinteisistä maalauksista nykyaikaisempaan tarjontaan ulottuvia ruusuja kaikessa loistossaan ja komeudessaan.

Kuvataiteilijoiden muusa

Ruusujen romanttinen mielleyhtymä juontaa juurensa vuosisatojen kirjallisuuteen ja taiteeseen. Suuri William Shakespeare sanoi: "Mikä on nimessä? Se, jota kutsumme ruusuksi millä tahansa muulla nimellä, tuoksuisi yhtä makealta". Toinen ikoni, Arthur Miller, kirjoitti: "Voiko kukaan muistaa rakkautta? Se on kuin yrittäisi herättää ruusujen tuoksun kellarissa. Saatat nähdä ruusun, mutta et koskaan tuoksua." Ruusujulisteet voivat olla sinulle inspiraatio ilmaista taiteellisia näkemyksiäsi ja toiveitasi. Ehkä voit laittaa ruusujulisteet eteiseen tai vaikka lasten askarteluhuoneeseen. Tuoksuista puheen ollen, ruusujen tuoksuvia terälehtiä on vuosisatojen ajan käytetty kalleimpien ja hienoimpien hajuvesien valmistukseen. Tästä syystä ruusut taideteoksissa vaikuttavat meistä aina niin eloisilta, koska punainen väri ja tämän kukan ulkonäkö herättävät meissä tiettyjä muistoja. Esimerkiksi "Hazy Rose Garden Printin" kaltainen ruusujuliste voi muistuttaa meitä haistelemasta isoäidin puutarhasta tulevaa tuoksua tai äidin hajuveden tuoksua.

Varustaminen ruusujulisteilla

Photowallin ruusujulisteissa on upeita taideteoksia, jotka tekevät seinistä varmasti mielenkiintoisen, houkuttelevan ja kauniin näköisiä. Kun valittavana on laaja valikoima malleja, voit tutustua ja valita kohteet, jotka puhuttelevat sinua eniten. Luonnollisilla väreillä, klassisella mustavalkoisella ja useilla väriläiskillä painetut ruusujulisteet tekevät sisätiloistasi eloisat ja elinvoimaiset. Jos haluat jotain perinteistä ja eteeristä, voit ehkä valita valkoisen ruusun, joka tunnetaan perinteisesti morsiusruusuna. Ruusujuliste, jossa on juuri tämä ruusutyyppi, voi edustaa rauhaa, eleganssia ja tyyneyttä kodissasi, toimistossasi tai vapaa-ajan tilassasi. Katso "Florian - Emerald" ja näe, miten seinäsi muuttuvat kuninkaalliseksi aivan silmiesi edessä. "Twilight Roses" on toinen ruusujuliste, joka lisää tyyliä ja hienostuneisuutta mihin tahansa huoneeseen, jonka päätät elvyttää.
Tuotetiedot