Päivänkakkarat

Jos haluat, että yksi iloisimmista ja suosituimmista kukista on sisustuksesi keskeinen teema, olet tullut oikeaan paikkaan. Photowall on koonnut kauniin valikoiman päivänkakkara-julisLue lisääteita, jotka antavat seinällesi energiaa ja kauneutta. Yleisimmät päivänkakkaran värit ovat valkoinen, vaaleanpunainen ja keltainen, mutta kuten näet päivänkakkara-julisteissa, on paljon muutakin valinnanvaraa. Hanki itsellesi motiiveja abstrakteista vihreistä päivänkakkaroista, loistavan keltaisista ja jopa punaruskeista kukista. Päivänkakkaroita-julisteiden monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä, kokeilla ja virkistää huoneitasi. Voit esimerkiksi ketjuttaa päivänkakkaroita-julisteet olohuoneesi ympärille. Anna auringon keskipisteenä olevien kukkien kukkia seinilläsi kiistattomalla ja runsaalla armolla. Yksinkertaiset ja tyylikkäät päivänkakkaroita-julisteet voivat koristella myös lastenhuonetta, opiskelualuetta tai leikkikoppia. Voit myös aina muuttaa valitsemiasi kohteita niin, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan estetiikkasi, värimaailmasi ja niin edelleen kanssa.

Kiehtovia juttuja päivänkakkaroiden julisteissa

Päivänkakkarat eivät itse asiassa ole vain kaunis kukka, vaan jotkut käyttävät niitä myös syötäväksi ruoaksi ja yrttilääkkeeksi. Päivänkakkaran nuoremmat lehdet sopivat hyvin raakana tai kypsennettyinä salaatteihin, kun taas kukannuppuja ja terälehtiä käytetään joskus voileipiin, keittoihin ja salaatteihin. Päivänkakkarateet saattavat auttaa lisäämään vitamiineja ihmiskehoon. Kuten huomaat, päivänkakkaroiden julisteet eivät ole vain silmiä hiveleviä, vaan ne voivat myös opettaa pari asiaa. Anna näiden päivänkakkaroiden julisteiden lisätä luonnollista laatua mihin tahansa huoneeseen tai sisustukseen. Kun sisustuksessa on ripaus luontoa, se voi todella auttaa sinua henkisesti ja jopa hengellisesti. Esimerkiksi "Riding Zone" osoittaa todella, miten luonto voi rauhoittaa ja antaa sinun pohtia asioita. Kuvittele, että tulet kotiin pitkästä työpäivästä, näet tämän päivänkakkaroita esittävän julisteen olohuoneessasi ja tunnet välittömästi, kuinka rauhallisuus valtaa sinut. Päivänkakkarajulisteet eivät ole vain kaunis seinäkoriste, vaan myös rentoutumisväline.

Hyvä tietää

Niin yksinkertaiselta kuin ne näyttävätkin, päivänkakkarat ovat itse asiassa kooste useista eri osista, jotka yhdistyvät muodostaen kukan. Päivänkakkara on valkoinen, ja siinä on keltainen keskusta, vaikka toisinaan niitä on myös vaaleanpunaisen tai ruusunpunaisen värisiä, kuten olet varmasti huomannut päivänkakkaroiden julisteissa. Tämä kukka saattaa näyttää pieneltä, mutta ryhmissä ne muodostavat upeita maisemia. Itse asiassa päivänkakkarat muodostavat noin 10 prosenttia kaikista maapallon kukkivista kasveista! Kun seuraavan kerran näet päivänkakkaroiden julisteita, tiedät nyt, miten erityisiä nämä kasvit todella ovat. Kuten olet saattanut arvata, ei ole pelkkä sattuma, että päivänkakkarat näyttävät auringonkukan miniversiolta. Ne ovat pohjimmiltaan sukulaisia, ja auringonkukka on ikään kuin päivänkakkaran isoserkku. Päivänkakkaroiden julisteiden avulla voit jopa yhdistää nämä kaksi toisiinsa kauniiksi ja tyylikkäiksi seinäkoristeiksi. Kuvittele esimerkiksi "Marguerite" ison auringonkukan viereen. Se tekee sisätiloistasi ehdottomasti paikan, jonka muistat.

Kaunokirjojen julisteiden symboliikka

Tämä kukka on esiintynyt myyteissä, kirjallisissa teoksissa ja legendoissa. Nimi päivänkakkara on peräisin anglosaksisesta sanasta, joka tarkoittaa "päivän silmää", mikä on aivan oikein, sillä kukka aukeaa aamulla. Ne eivät edusta ainoastaan aitoa rakkautta, ystävyyttä ja iloisuutta, vaan myös viattomuutta ja puhtautta, pääasiassa kelttiläisen legendan ansiosta. Voit sisällyttää tämän legendan Photowallin päivänkakkaroiden julisteisiin. Norjalaisessa mytologiassa päivänkakkarat olivat Freya-jumalattaren pyhä kukka. Koska päivänkakkaroita pidettiin rakkauden, hedelmällisyyden ja kauneuden jumalattarena, niistä tuli lopulta synnytyksen, äitiyden ja uuden alun symboli. Päivänkakkaroiden julisteet voivat olla myös täydellinen lahja äideille tai isoäideille tässä mielessä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1