Orkideat

Jos haluat maailman suurimman kasviperheen sisustuksesi keskipisteeksi, älä etsi kauempaa. Lisää elämää, energiaa ja eloisuutta sisustukseen Photowallin upeilla orkideajulisteilla. OlLue lisääetko koskaan kysynyt itseltäsi, miksi rakastamme orkideoita niin paljon? Jotkut uskovat sen johtuvan osittain siitä, että orkideat näyttävät katsovan meitä symmetrisin kasvoin! Orkideajulisteet, aivan kuten itse kukat, liittyvät erottamattomasti trooppiseen, vaikka useimmat ihmiset eivät ehkä ymmärrä, että niitä kasvaa lähes kaikkialla maapallolla. Olipa kyse sitten kylmästä tai lämpimästä ilmastosta, orkideat selviytyvät ja jopa kukoistavat. Tämä sitkeys ja kestävyys ovat ihania piirteitä, joita voit tuoda tiloihisi orkideajulisteiden avulla. Valitettavasti monet lajit ovat erittäin uhanalaisia, minkä vuoksi orkideajulisteet ovat myös elintärkeitä tietoisuuden levittämisessä, jotta saadaan uutta toivoa joidenkin maapallon harvinaisimpien ja lumoavimpien kasvien säilyttämiseen. Joidenkin lajien äärimmäisestä harvinaisuudesta huolimatta orkideat muodostavat noin 10 prosenttia kaikista planeetan kasvilajeista! Orkideajulisteiden avulla saat seinäkoristeeksi molempien maailmojen parhaat puolet.

Juttu orkideajulisteiden puolesta

Sisätilamme todella ansaitsevat aika ajoin päivityksen. Uuden sisustuksen yhdistäminen ripaukseen luontoa on aina energisoiva ja terveellinen tapa. Jos etsit täydellistä elvytystä sisustukseesi, orkideajulisteiden mallistomme on todella eturivin valinta. Monissa tapauksissa kukkien käyttöä ja merkitystä sisustuksessa on aliarvioitu. Todellisuudessa kukkien, kuten orkideoiden, käyttö on yksinkertainen, mutta kaunis tapa tehdä kannanotto sekä lisätä charmia ja lämpöä mihin tahansa huoneeseen. Kukkien läsnäolo kodissasi lisää väriä ja elinvoimaa, varsinkin kun ne yhdistetään orkideajulisteisiin. Ainutlaatuinen muotoilu, rikkaat yksityiskohdat ja upeat värit herättävät visuaalisesti suuremman tilan näillä upeilla motiiveilla. Valitsemiesi orkideajulisteiden lisääminen luo henkeäsalpaavan keskipisteen, jota monet varmasti ihailevat ja joka synnyttää mielenkiintoisia keskusteluja perheesi ja ystäviesi keskuudessa.

Lisätietoa kukasta

Nämä hämmästyttävät kasvit eivät ole vain helppoja silmälle, vaan niillä on massiivinen merkitys, kun kyse on tarkoituksesta ja toiminnoista. Tietyt orkidealajit voivat elää jopa 100 vuotta, mikä tekee niistä kauniin pitkäikäisyyden symbolin. Orkideajulisteet voivat toimia myös rentoutumisvälineenä, sillä pelkkä niiden katseleminen muistuttaa sinua terveenä pysymisestä. Tämä ei johdu vähiten siitä, että orkideoita on käytetty lääkkeinä kaikkialla maailmassa vuosisatojen ajan. On olemassa erilaisia orkideatyyppejä, joilla on lääkinnällisiä ominaisuuksia, kuten orchis latifolia, eulophia campestris, vanda tessellate ja vanda roxburghii. Uskotaan, että näissä orkideoissa on tiettyjä antibakteerisia aineita ja fytokemikaaleja, jotka voivat auttaa erilaisten sairauksien hoidossa. Tämä tieto tekee epäilemättä vaikutuksen ihmisiin, kun he kysyvät sinulta orkideajulisteistasi.

Orkideajulisteiden piirteet

Yksi tärkeimmistä orkideasuvuista on Paphiopedilum. Nimi on peräisin sanasta "Paphos", joka on sen temppelin nimi, jossa kreikkalaista rakkauden jumalatar Afroditea palvottiin. Ei siis ole ihme, että orkideajulisteet voivat olla inspiroivia esimerkiksi makuuhuoneessa. Antiikin Kreikassa uskottiin, että vanhemmat voisivat valita lapsensa sukupuolen syömällä orkidean mukuloita. Jos isä söi paksuja, lihaisampia mukuloita, lapsesta tuli mies. Jos äiti söi pienempiä, ohuempia mukuloita, lapsesta tuli nainen. Orkideajulisteet voivat olla myös merkki ylellisyydestä, sillä viktoriaanisen ajan orkideoita esiintyi vain tropiikissa ja ne olivat erittäin harvinaisia. Lahjaksi annettuna orkideajuliste voi edustaa syvää rakkautta ja intohimoa, joka oli vastaanottajalle.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-72 72:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.