Magnoliat

Korosta sisustustasi jollain yksinkertaisella mutta tyylikkäällä, joka on Photowallin erinomainen ja laadukas valikoima Magnolias-julisteita. Nämä motiivit voivat tuoda ripauksen tyylLue lisääiä kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi. Valikoimamme kauniit ja ainutlaatuiset mallit yhdistettynä uskomattomiin väreihin ja upeisiin maisemiin, Magnolias-julisteet muuttavat sisätilasi upeaksi hetkessä. Magnoliat eivät ole vain erittäin kauniita, vaan ne ovat olleet monissa kulttuureissa arvokkuuden ja armon symboli tähän päivään asti. Se on myös erittäin suosittu kukka kukka-asetelmissa, koska se on verrattoman tyylikäs ja yllättävän kestävä. Magnolia-juliste voi olla keskipiste, jota asuin-, yritys- tai virkistyshuoneesi tarvitsee. Voit myös mukauttaa valitsemasi kohteen tai kohteet mieltymyksesi mukaan, jotta ne sopivat esteettiseen ja värimaailmaan.

Magnolias-julisteiden kauneus

Suosituin Magnolia-puulaji löytyy itse asiassa Pohjois-Amerikasta. Eteläinen Magnolia voi kasvaa jopa 15 metriä korkeaksi! Sen kukkien tiedetään olevan jalouden, sinnikkyyden ja luonnonrakkauden symboleja. Niillä on yleensä pehmeät ja hienovaraiset värit, joten kukka edustaa kauneutta, johon sisältyy naisellisuus ja lempeys. Magnolia-julisteet antavat sisustukseesi kauniin naisellisen kosketuksen, jonka voit nähdä myös esimerkiksi tuotteissa "Flourishing Magnolia - Natur". "Spring Magnolia" on toinen Magnolia-juliste, jota voidaan käyttää tiloissa, joissa liikkuu enemmän lempeämpi sukupuoli. Nämä motiivit lisäävät kauneutta, mutta myös eleganssia ja tyyliä. Esimerkiksi "Magnolia Sketch" varustaa sisätilat upealla tekstuurilla, mutta myös hieman särmää ja draamaa mustavalkoisella renderöinnillään.

Tekemällä asia selväksi

Toinen tekijä, joka tekee Magnolia-julisteiden ottamisesta sisätiloihisi niin upeaa, on se, että nämä kukat ovat itse asiassa esihistoriallisia. Fossiilien tutkiminen on paljastanut, että magnoliakasveja oli olemassa ainakin 20 miljoonaa vuotta sitten! Ei ihme, että Magnolia-julisteet näyttävät niin ajattomilta ja tyylikkäiltä. Kauneutensa lisäksi magnolioita on käytetty vuosisatojen ajan elintarvikkeina, lääkkeinä ja niin paljon muuta. Tiesitkö esimerkiksi, että sen terälehtiä voi syödä? Tätä monipuolista kukkaa palvotaan kaikkialla maailmassa. Yhdysvalloissa Mississippin osavaltio pitää Magnoliaa osavaltiopuuna ja -kukkana. Magnoliapuu on nimittäin nimetty ranskalaisen kasvitieteilijän Pierre Magnolin mukaan. Nämä ovat vain joitakin niistä harvoista nippelitiedoista, joilla voit ihastuttaa vieraitasi, kun laitat Magnolias-julisteet Photowallilta kotiisi tai vaikka työpaikallesi. Sisätilojen koristelu kukka-aiheilla on yksi fiksuimmista tavoista lisätä persoonallisuutta ja tyyliä.

Päivitä sisustustasi Magnolias-julisteilla

Sen lisäksi, että kukat ovat kauniita, ne tuovat tilaan ripauksen luontoa, joka voi luoda oikean tunnelman ja saada huoneen tuntumaan lämpimältä, lohdulliselta ja valoisalta. Magnolias-julisteissa on yksi maailman vanhimmista kukkivista puista, jossa on hämmästyttäviä värejä ja henkeäsalpaavia näkymiä. Mikä tahansa tylsä tai tavallinen seinä voidaan muuttaa joksikin upeaksi näillä motiiveilla. Tarkastellaanpa esimerkiksi olohuonetta. Me kaikki tiedämme, että tämä alue on yksi talon tai asunnon vilkkaimmista ja aktiivisimmista paikoista. Magnolia-julisteet, kuten "Magnolia Plank Wall", voivat lisätä kauneutta tähän perhehuoneeseen sekä tehdä siitä avoimemman ja viihtyisämmän, samalla kun ne lisäävät ulottuvuutta, tilaa ja syvyyttä. Ehkä keittiö tai jopa kylpyhuone kaipaa visuaalista päivitystä. Harkitse "Magnolia Chatoyer", Magnolias-julistetta, joka voi elvyttää minkä tahansa huoneen ihanalla muotoilullaan ja miellyttävillä sävyillään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-53 53:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.