Lumpeet

Vesililjat ovat yksi maailman vanhimmista kasveista, sillä niitä on ollut olemassa jo ainakin 130 miljoonaa vuotta! Tämän huomioon ottaen Photowall on luonut erinomaisen ja laadukkaanLue lisää valikoiman vesililjajulisteita iloksesi. Luonnossa jo pelkkä tuoreiden ja silmiä hivelevien vesililjojen näkeminen saa sinut kävelemään niitä kohti saadaksesi ne lähelle. Kuinka paljon enemmän, jos sinulla on ikioma vesililjajuliste alueellasi? Näihin hienoihin kukintoihin keskittyvät upeat kuviomme voivat luoda rauhan, rentoutumisen ja rauhallisuuden ilmapiirin. Nämä vesililjajulisteet paljastavat niiden monimutkaiset terälehdet ja eloisat värit. Näet jopa kohtauksia, joissa on kuvattu, miten kukat heijastuvat vedessä taivaan pintaa vasten. Olipa kyseessä kotisi, vapaa-ajan tila tai jopa toimistosi, nämä esineet päivittävät seinäkoristeesi aivan toiselle tasolle. Lisäksi voit tehdä valitsemiisi vesililjajulisteisiin säätöjä, jotta ne täydentävät yleistä estetiikkaasi, värimaailmaasi, sisustustasi ja niin edelleen.

Ensiksi vesililjajulisteet

Kaikki vesililjalajit kuuluvat Lilium-sukuun, sateenvarjoluokkaan, johon kuuluu yli 100 kukkalajia. Tästä huolimatta liljoja kasvaa lähes kaikissa muodoissa ja väreissä, kuten vesililjat-julisteiden osiosta voi päätellä. Tiesitkö kuitenkin, että kalla- ja vesililja eivät oikeastaan ole liljoja? Kallalilja kuuluu kukkivien kasvien sukuun nimeltä Calla, kun taas vesililjat kuuluvat Nymphaeaceae-sukuun. Jälkipolville muistoksi olemme kuitenkin luoneet luokan, joka on omistettu yksinomaan vesililjoille. Näin voit virtaviivaistaa ja tarkentaa vesililjajulisteiden valikoimaa. Se, mikä tekee vesililjoista niin viehättäviä tosielämässä, on se, että ne ovat monivuotisia kasveja, mikä tarkoittaa, että ne voivat selviytyä ja kasvaa luonnossa ilman suurempia ihmisen toimenpiteitä. Vesililja on myös uskomaton pölyttäjien kannalta, sillä se houkuttelee hyönteisiä suurilla värikkäillä kukillaan ja maukkaalla nektarillaan. Varusta seinäsi näillä upeilla vesililjojen muotoisilla kukkijulisteilla.

Sijoitus ja sijainti

Kaunis vesililja on erittäin symmetrinen ja siinä on valkoiset tai vaaleanpunaiset terälehtikukat, mutta värit voivat myös vaihdella eri lajeissa. Sävyjen moninaisuus toimii todella eduksesi, kun käytät vesililjajulisteita. Sen avulla voit leikkiä ja kokeilla sisustuskomponentteja. Aivan kuten itse kukat, nämä vesililjajulisteet ovat kaikki kauniita ja tyylikkäitä, mutta kaikki tyypit eivät sovi yhteen tiettyyn tilaan. Sinun on valittava eri huoneisiin erilaisia vesililjajulisteita. Jokin taiteellinen, kuten "Water Lily in Fabric - Infographics", saattaa sopia paremmin yksityisempään huoneeseen, kuten makuuhuoneeseen tai työpaikkasi päätoimistoon. Tämän vesililjajulisteen kauniit maanläheiset sävyt antavat varmasti mukavuuden ja intiimiyden auran. "Reflectionin" kaltainen motiivi taas toimii molempiin suuntiin. Tämä vesililjajuliste voi olla tervetullut näky missä tahansa yhteisessä tilassa, kuten kodin olohuoneessa.

Symboliikkaa vesililjajulisteissa

Buddhalaisuudessa vesililja on valaistumisen ja puhtauden symboli, koska nämä upeat kukat nousevat mudasta mutta ovat niin tuoksuvia ja kauniita. Sellaisenaan vesililjajulisteet voivat olla upea ruumiillistuma omasta uudesta alusta tilan sisustuksessa. Tämä kukka edustaa myös sellaisia piirteitä kuin rakkaus, elämä ja onnellisuus, minkä vuoksi vesililjajulisteet sopivat mihin tahansa kotiympäristöön. "Morning Light" on erinomainen esimerkki vesililjajulisteesta, joka saa minkä tahansa huoneen tuntumaan kodikkaalta. Tiesitkö, että vesililja on myös heinäkuun syntymäkukka? Ehkä voitkin lahjoittaa heinäkuussa syntyneelle perheenjäsenellesi tai ystävällesi upean vesililjajulisteen. Hän ei unohda sinua koskaan ja saa siitä upean seinäkoristeen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-31 31:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.