Leinikkikasvit

Jos haluat jotain, joka rakentaa sinua, Photowallin Buttercups-julisteet ovat loistava apuväline, kun puhutaan sisustuksesta. Aihe on ruohokasvi, joka kuuluu Ranunculaceae-heimoon. VoLue lisääikukkia on lähes 2000 lajia, jotka asuvat enimmäkseen pohjoisella pallonpuoliskolla, sillä niitä tavataan yleensä kylmillä ja lauhkeilla alueilla. Voikukat ovat laajalle levinneitä ja runsaita luonnossa, mikä antaa luonnon tuntua, kun käytät voikukkajulisteita. Nämä kukat ovat kukkakimppujen suosikkeja niiden värikkäiden terälehtien vuoksi, kuten voit nähdä myös voikukkajulisteissa. Eri värejä ovat valkoinen, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi ja punainen. Näin laajan värivalikoiman ansiosta voit todella leikkiä ja kokeilla voikukkajulisteilla. Riippumatta siitä, onko sisustamasi tila asuintilaa, kuten olohuone, vai yritystilaa, kuten toimistoa, nämä motiivit auttavat sinua. Kuten tavallista, voit muuttaa valitsemiasi voikukkapostereita vastaamaan tai olemaan ristiriidassa yleisen estetiikkasi kanssa.

Tietoa voikukkien julisteista

Tärkein syy, miksi voikukat ovat niin suosittuja, on se, että niiden kukat ovat kiiltäviä erityisten heijastavien solukerrosten ansiosta, jotka sijaitsevat terälehtien pinnallisten solujen alapuolella. Kukka on helposti tunnistettavissa kiiltävistä terälehdistä, ja sen erilaiset värit saavat huoneesi todella näyttävästi esiin, kun käytät voikukkajulisteita. Voikukan tieteellinen nimi "Ranunculus" on peräisin latinankielestä ja tarkoittaa kirjaimellisesti "pientä sammakkoa". Se on saanut nimensä näin, koska voikukat asuvat usein veden äärellä, aivan kuten pienet sammakot. Tämä on hauska pieni fakta, jonka voit kertoa vieraillesi, kun he epäilemättä ihastelevat voikukkapostauksiasi. Toinen hauska asia on se, että kun pidät voikukkaa leukasi alla, kansanperinne sanoo, että jos ihollasi näkyy keltainen heijastus, se tarkoittaa, että pidät voista. Todellinen syy on se, että kukat näyttävät loistavan voimakkaan kimaltelevan keltaisina houkutellakseen hyönteispölyttäjiä jo kaukaa. Näet, miksi tämä toimii, kun käytät valikoimaamme voikukkapostereita keskipisteenäsi.

Esittävät ja symboloivat

Tämä erityinen kukka symboloi nöyryyttä, siisteyttä ja lapsellisuutta. Tee näistä piirteistä osa seinäsi sisustusta voikukkajulisteidemme avulla. Sen lisäksi, että voikukkajulisteet ovat kauniita katsella ja edustavat jonkinlaista arvoa, aiheeseen itsessään liittyy mielenkiintoista taustatietoa. Esimerkiksi joissakin osissa Yhdysvaltoja voikukkaa kutsutaan "kojootin silmiksi". Alkuperäisen legendan mukaan kojootti heitteli silmiään ilmaan ja yritti ottaa ne uudelleen kiinni, kun kotka nappasi ne. Koska kojootti ei pystynyt näkemään, se teki silmät voikukasta. Tämä pieni anekdootti viihdyttää perhettäsi, ystäviäsi tai työtovereitasi, kun he kysyvät sinulta voikukkapostauksistasi.

Erilaisia tyyppejä voikukkapostereissa

Tätä kukkaa on itse asiassa melko paljon erilaisia lajeja. Esimerkiksi Purppurapikotti on väriltään kirkkaanvalkoinen ja sen ääriviivat ovat violetinvioletit. Tätä todella silmiinpistävää kukkaa esittelet vierailijoille enemmän kuin mielelläsi voikukkaposterien muodossa. Toinen suosittu voikukkatyyppi on persialainen voikukka. Sillä on unikkoa muistuttavat terälehdet, jotka ovat väriltään violetit, valkoiset, vaaleanpunaiset, punaiset ja valkoiset. Perhosjulisteet "Oranssi perhoskukka" ja "Vaaleanpunainen perhoskukka" ovat hienoja esimerkkejä tästä. Kauniit värit voivat todella toimia hyvin missä tahansa ympäristössä, mutta sopivat luultavasti parhaiten asuintiloihin, kuten olohuoneeseen. Jos sinulla on taipumusta dramaattisuuteen, ehkä voikukkajuliste "Meadow" on sinua varten. Tässä teoksessa on todella kaunis tausta, ja se voi näyttää yhtä hyvältä retroteemaisessa tilassa kuin modernimmassa tilassa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-6 6:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.