Kurjenmiekat

Ehkä etsit seinäkoristeellesi keskeistä teemaa, joka ei ole vain ulkonäöltään kaunis, vaan jolla on myös syvempi merkitys ja asiayhteys. Yhdistä Photowallin iirikset-julisteet kulttuuLue lisääritaustaan, niin saat keskipisteen, josta kaikki puhuvat. Kreikkalaisessa mytologiassa Iiris on sateenkaaren jumalatar. Tämä on sopiva kirjallinen yhteys iirikselle, kukalle, jonka jäsenet voivat esiintyä kaikissa sateenkaaren eri väreissä, klassisista violeteista ja sinisistä punaisiin, oransseihin, vaaleanpunaisiin ja keltaisiin. Iirisjulisteiden moniväriset vaihtoehdot ulottuvat seinillesi terälehdillä, jotka on valmistettu kaapumaisesta materiaalista. Paksut ja samettiset, ja kukan aukon ympärillä on röyhelöitä, nämä kukat ovat ihanteellinen aihe kaikenlaisiin tiloihin. Iiriksellä on noin 300 erilaista lajia, ja se on yksi visuaalisesti näyttävimmistä kasveista, kuten iirisjulisteista näet. Ikonisin niistä on pitkä partairis, joka on niin arvostettu, että Ranskan monarkia otti sen jo varhain osaksi omaa brändiään ja nimesi sen fleur-de-lisiksi. Tuo kuninkaallinen tyyli omaan tilaan sisustamalla se Photowallin iirisjulisteilla.

Symboliikkaa iiriksissä julisteissa

Kuten olet lukenut, tämä kukka yhdistetään usein kuninkaallisiin, eikä se ole ihme. Tämä kuninkaallinen kukka tarjoaa melkoisen show'n puutarhassa, jossa sen komeat kukinnot vaihtelevat väriltään perinteisistä violetin ja sinisen sävyistä keltaiseen, valkoiseen, vaaleanpunaiseen, punaiseen, chartreuseen, ruskeaan ja lähes mustaan. Lyhyesti sanottuna iiris sopii joka tilanteeseen, aivan kuten iiriksetkin. Vaikka iiris merkitsee eri ihmisille ja kulttuureille eri asioita, joitakin sen yleisimpiä mielleyhtymiä ovat edellä mainitut kuninkaallisuus, usko, viisaus, toivo ja urheus. Kaikki nämä piirteet voidaan välittää myös iirisjulisteidemme kautta. Usko ja viisaus olisivat erittäin tervetulleita kaikenlaisiin tiloihin, mutta erityisesti kotiin tai asuinpaikkaan. Kuvittele "Iris Fieldin" kaltainen iirisjuliste esimerkiksi olohuoneeseen. Se ei ainoastaan anna luonnonläheisyyttä, vaan myös saa tilan näyttämään suuremmalta ja siten viihtyisämmältä perheellesi ja ystävillesi. Iirisjulisteet voivat todella inspiroida ja motivoida, kun ne sijoitetaan oikeaan paikkaan.

Suuri kannustin

Kauneutensa vuoksi ei todellakaan ole mikään yllätys, että iiris on innoittanut niin monia taiteen merkkihenkilöitä. Vuonna 1889 Van Gogh tuli Saint-Paulde-Mausoleen, Saint-Remyn mielisairaalaan, joka on alun perin 1200-luvulla perustettu augustinolaisluostari, noin kaksikymmentä kilometriä Oinasista pohjoiseen. Saint-Paul-de-Mausole oli Van Goghille turvapaikka, luostari ja ateljee samassa, minkä vuoksi hän valitsi eristyksen niin mielellään. Iirikset ovat ehkä ensimmäinen aihe, jonka hän teki turvapaikassa, ja siksi olemme esitelleet hänet myös iirikset-julisteissa. Näissä Van Goghin iiriksissä-julisteissa ei näy selvää jälkeä siitä tunnelmallisuudesta ja korkeasta jännityksestä, joka näkyy monissa hänen myöhemmissä teoksissaan. Hän maalasi kukkia ihaillen ja iloisesti, kuten voit nähdä sellaisissa iirikset-julisteissa kuin "Irises, Vincent van Gogh".

Erilaisia tyyppejä iiriksissä julisteissa

Vaikka iiriksen kukilla on 260-300 lajia, jotka vaihtelevat muodoiltaan, muodoiltaan, kooltaan ja väreiltään, ovat ehkä yleisimmin tunnetuimpia parta- ja siperian iirikset. Siitä huolimatta iirisjulisteissa on melko paljon tätä kukkaa. Niin sanottu Blue Magic on yksi niistä, ja sen putouksissa on syvän purppuranpunaisia ja kirkkaan keltaisia täpliä, kuten Iris-posterissa "Iris" näkyy. Casablanca on toinen viehättävä iirislaji, jolla on puhtaanvalkoiset kukat ja keltakultaiset merkit putouksissaan. Riippumatta siitä, minkälaisen kukan valitset, nämä iirikset-julisteet tuovat sisätiloihisi todella ripauksen eleganssia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1