Kukat

Jos haluat, että sisustuksella on miellyttävä ja lohduttava vaikutus, luonto on avainasemassa. Yhteytemme Äiti Maahan on alkukantainen ja ikivanha. Photowallin kauniilla kukkajulisteiLue lisääden valikoimalla kukkien kategoriasta saat houkuttelevan jäänteen tuosta arkaaisesta siteestä ympäristöön. Aseta paletti kukkii -julisteita kotisi seinälle ja katso, kuinka ne laskeutuvat alas ja täyttävät huoneen kauneudella ja lämmöllä. Astu kukkien terälehdille, pehmeä tyyny jalkapohjillesi, ja katso varovasti, kuinka sisätilasi muuttuvat joksikin tyydyttäväksi ja seesteiseksi. Nauti siitä visuaalisesta painosta ja kiinnostavuudesta, jota kukkaposterit tuovat mihin tahansa huoneeseen antamalla tekstuuria, väriä ja syvyyttä. Voit myös mukauttaa valitsemasi kohteen tai kohteet olemassa olevaan estetiikkaan ja värimaailmaan sopiviksi.

Blossoms-julisteiden ero

Ihmisillä on usein vaikeuksia tietää eroa kukan ja kukan välillä. Substantiivina käytettynä kukka tarkoittaa kukkaa, erityisesti hedelmäpuun hedelmöitymisestä kertovaa kukkaa, kun taas kukka tarkoittaa värikästä rakennelmaa, joka on usein tuoksuva ja houkuttelee erilaisia hyönteisiä. Tästä on monia esimerkkejä tässä kukkien ryppäässä olevissa julisteissa. Sinulla on mahdollisuus hyvin ainutlaatuisiin malleihin, runsaisiin väriyhdistelmiin ja voit valita, minkä taiteellisen tulkinnan haluat. Nämä taideteokset voivat tehdä mistä tahansa asuin-, yritys- tai virkistysalueesta eloisamman, houkuttelevamman ja mielekkäämmän. Tarjolla on värikkäitä kuvia, kuten osuvasti otsikoitu "Colorful Blossom", joka voi olla vaihtoehto myös lapsen makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Jos olet taipuvainen johonkin vintage- tai vanhanaikaisempaan, ehkä kukkaisjuliste "Blossom Outline - Sage II" on enemmän sinua varten. Oli miten oli, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja kukkaisjulisteissa sisustuksesi uudelleen sisustamista varten.

Pääsoitin

Kun kuulee kukkien yhteydessä kukista, tulee useimmiten mieleen kirsikankukat, sillä ne ovat luultavasti suosituimpia japanilaisia kukkia ja varmasti yksi koko maailman rakastetuimmista kukista. Japanissa on itse asiassa yli 200 kirsikankukkalajiketta, joista osa on käytössäsi kukkaisjulisteissa. Suosituin lajikkeista on Somei Yoshino. Se on yksikukkainen lajike, jossa on viisi vaaleanpunaista terälehteä ja joka kukkii alle viikossa, ja se muodostaa käytännössä 80 prosenttia maan kirsikankukkapuista. "Japanilaiset kirsikkapuut" on yksi kauneimmista motiiveista tähän liittyvissä Photowallin kukkaisjulisteissa. Tässä ehdottoman upeassa kukintajulisteessa yhdistyvät kukan luontainen kauneus ja japanilaisen maalaustaiteen sivistynyt ja kiehtova tyyli. "Kauniit kirsikankukat" on toinen, joka kuuluu kirsikankukkien kategoriaan, jota voidaan käyttää upeana seinäkoristeena tämän tason sisällä.

Lukuisia muita kukkia sisältäviä julisteita

Kukkia-julisteiden herkät kuviot ovat jatkumoa ihmisen ikuiselle ihastukselle kukkiin, sillä ne haluavat sekoittaa geometrisen monimutkaisuuden terälehtien ja lehtien pehmeisiin ja virtaaviin linjoihin. Taiteilijat sisällyttävät nämä aiheet usein maalauksiinsa loistavasti, mikä on toinen jäänne lumoutumisestamme. Kukkia-julisteet eivät rajoitu vain visuaaliseen vaikutukseen, vaan ne palvelevat myös opetustarkoitusta, jos niin haluat. Ehkä nämä rohkaisevat sinua matkustamaan tai istuttamaan itse jotain. Sen lisäksi, että ne antavat sisätiloillesi kauneutta ja viehätystä, "Sakura - Ruby" -esineiden kaltaiset esineet voivat myös toimia stressinlievittäjinä kodissasi tai toimistossasi. "Birds Hangout - Peach" on toinen kukkajuliste, jolla on suuri visuaalinen painoarvo, mutta se on tehty perinteisemmällä tavalla, joka voi muistuttaa meitä vanhoista hyvistä ajoista. Voima kukkaisjulisteissa on visuaalinen ja psykologinen, koska se saa meidät rentoutumaan ja rauhoittaa ajatuksiamme, jopa tunteitamme.
Tuotetiedot