Hortensia

Jos haluat kesän terälehtien täyttämän puusilmän sisustuksesi keskipisteeksi, Photowall tarjoaa juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Erinomainen valikoimamme laadukkaita, yksityiskohtaiLue lisääsia ja värikkäitä hortensiajulisteita saa huoneesi näyttäviksi. Hortensia on kukka, joka kohottaa heti mielialaa ja tuo iloa mihin tahansa tilaan suurilla terälehtipalloillaan, joista jotkut ovat 25 senttimetrin läpimittaisia! Aivan kuten itse kukat, myös hortensiajulisteet vangitsevat kesäkauden hauskuuden ja kevytmielisyyden. Aseta muutama varsi maljakkoon yhdessä hortensiajulisteiden kanssa, niin saat heti lomatunnelmaa. Tätä iloisesti kukkivaa pensasta on yli 75 lajia, joten se voi todella tehdä valtavan eron seinäkoristeeseesi. Olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai vapaa-ajanviettopaikka, hortensiajulisteet ovat loistava keino päivittää sisustusta.

Hortensiajulisteiden värit

Punainen, vaaleanpunainen, violetti, valkoinen, vihreä ja sininen ovat vain joitakin hortensiajulisteiden värejä ja sävyjä. Sinulla on myös mahdollisuus valita motiiveja, joissa yhdistyvät useat värit maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Punaisen ja ruskean sävyt ovat myös loistavia sävyjä sisustukseen, sillä niiden kausivärit sopivat erinomaisesti perhetiloihin myöhempinä vuodenaikoina antamaan vaikutelman lämmöstä ja mukavuudesta. Hortensiajulisteissa on runsaasti valinnanvaraa myös kukkien muotojen suhteen. Voit valita yksi- ja kaksiterälehtisten lajikkeiden, pallonmuotoisten hortensioiden, reunakukkien tai höyhenpilven muotoisten hortensioiden välillä. Mahdollisuudet ovat laajat, ja sinulla on aina mahdollisuus sovittaa valitsemasi kohteet yhteen tai kontrastiin olemassa olevan sisustuksen, suunnitellun estetiikan ja värimaailman kanssa.

Olemassa symbolina

On aina tärkeää varmistaa, että sisustuksesi ei ole vain kaunis, vaan se myös kantaa mukanaan jonkinlaista kontekstia ja merkitystä. Esimerkiksi hortensia edustaa kiitollisuutta, armoa ja kauneutta. Se myös säteilee runsautta runsaan kukkamäärän ja runsaan pyöreän muodon vuoksi. Tämä voi tehdä siitä ihanteellisen seinäkoristeen, joka voidaan asettaa kotiin hortensiajulisteiden muodossa. Koska sen värit symboloivat rakkautta, harmoniaa ja rauhaa, miksi et hankkisi hortensiajulisteita makuuhuoneeseen? Hortensiajulisteiden sävyjen ja värisävyjen moninaisuuden ansiosta voit koristella minkä tahansa huoneen, kun käytät hortensiajulisteita. Kuvittele esimerkiksi keittiöön sellainen teos kuin "My Garden Bouquet I". Tämä hortensiajuliste luo välittömästi positiivisen tunnelman ja saa samalla tilan näyttämään suuremmalta ja siten viihtyisämmältä. Armollisuuden ja kauneuden piirteet ovat aina tervetullut näky myös työpaikalla. Sellaiset kappaleet kuin "Midnight Blue Hydrangeas with Gold" voivat olla todella rauhoittavia ja rentouttavia, mitä kaikki tarvitsevat tuottavassa ympäristössä.

Kävijä hortensioiden julisteissa

Näiden kukkien laaja väripaletti tekee niistä erittäin houkuttelevia kaikenlaisille otuksille ja ötököille, mutta kaikkein näkyvin on ihana leppäkerttu. Tämän lajin jäseniä on monenlaisia, tuhkanharmaasta himmeän ruskeaan ja metallisiniseen siniseen. Meille kaikille tuttu on kuitenkin punainen leppäkerttu, jossa on mustat täplät, ja sitä näkee melko usein hortensioiden julisteissa. Tämä tuttu näky on näkyvästi esillä sellaisissa hortensiajulisteissa kuin "Ladybird on Purple Hydrangea". Kaunis valokuva, joka vangitsee täydellisesti sen armon ja kauneuden, jonka me yhdistämme näihin asioihin, voi tehdä valtavan seinäkoristeen valitsemaasi tilaan. Olipa kyseessä asuinhuone, kuten olohuone, tai yritys, kuten toimisto, hortensiajulisteet antavat sinulle charmia, tyyliä ja väriä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1