Kukat

Aivan kuten todellinen asia, kukkajulisteet voivat ilmaista omistautumistasi tehdä tilasi houkuttelevaksi ja myös toistaa halusi tehdä siitä tuoreen elämän vahvistuksen. Kätevästi alaLue lisääluokiteltuna kaikkiin tällä tasolla oleviin kukkatyyppeihin, kukkajulisteet esittävät sinulle varmasti oikean vaihtoehdon huoneisiisi. Voit jopa mennä niinkin rohkeasti kuin vaihtamalla mitä tahansa vuodenaikaa, joka sopii näille motiiveille parhaiten. Photowallin upea kukkajuliste virkistää aisteja ja lisää väriä, kontrastia ja visuaalista painoarvoa mihin tahansa valitsemaasi huoneeseen.

Kiitos uudelle elämälle

Kukilla on tapana tehdä ihmiset onnellisiksi tai ainakin uteliaiksi. Jotkut menevät jopa niin pitkälle, että pitävät kasvitieteellisyyttä eräänlaisena terapiamuotona, eräänlaisena mielenlääkkeenä, joka parantaa ja vakauttaa mieltä. Ennen vanhaan aitojen kasvien laittaminen asuintiloihin oli ainoa vaihtoehto. Nykyään voit hankkia itsellesi kukkapostereita, joissa voit valita tietyn kukkivan kasvin, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, horjahteleeko, kuivuuko tai ruskettuuko se. Voit jopa ohjeistaa meitä tekemään tiettyjä muutoksia sen mukaan, millaista estetiikkaa haluat uudessa sisustusprosessissa. Kauniit kukkajulisteet voivat tuoda eloa mihin tahansa huoneeseen ja herättää energiaa, joka voi kohottaa mielialaa.

Virkistäydy kukkajulisteilla

Kukat voivat myös sanella tunnelman valitsemassasi tilassa, jossa kukkajulisteet voidaan sovittaa kulloiseenkin vuodenaikaan. On olemassa kukkia, jotka vastaavat kevättä, kesää, syksyä tai talvea. Tämä on yksi syy siihen, miksi kasvitieteet ovat loistava aihe kaunistamiseen, sillä esimerkiksi Photowallin kukkajulisteiden kaltaisia asioita voidaan muuttaa vuotuisten päiväntasausten säätelemän vuodenajan mukaan. Kukkajulisteet ovat laajalla eri sävyjen, sävyjen ja värien paletilla ihanteellinen koriste sisustustarpeisiin, tuovat ulkomaailman sisälle ja luovat tasapainoisen mielentilan sinulle, perheellesi, ystävillesi tai työtovereillesi.

Magnoliat kukkajulisteissa

Riippumatta siitä, mistä olet kotoisin, on varmaa, että olet nähnyt tai kokenut magnolian majesteettisuuden. Sen kiiltävät lehdet ja tyylikkäät kukat tekevät siitä monivuotisen eturivin, ja sen helppo sopeutumiskyky erilaisiin maalajeihin ja vaihteleviin ilmastotyyppeihin tekee magnoliasta yhden maailman laajimmin istutetuista koristekukista. Siksi häikäisevässä magnoliakukkajulisteemme valikoimassa on varmasti sinulle sopiva valinta. "Mothers Magnolia Softish" on merkittävä esimerkki tästä, sillä sen kirkkaat värit ja magnolian taiteellinen esittäminen luovat kukkajulisteen, joka voi näyttää upealta missä tahansa kodissa tai toimistossa.

Rakkauden kukka

Helposti tunnetuin, käytetyin ja symbolisin kukka, ruusu hyväksytään usein rakkauden tai ainakin romantiikan merkiksi. Tämän vuoksi ruusukukkajuliste on ehkä itsestäänselvin valinta makuuhuoneeseen, sillä se lisää läheisyyttä ja intohimoa samalla kun se ylläpitää ihanaa auraa värien kiihkeydellä. Laadukas valikoima ruusuja kukkia -julisteemme on viihtyisä ja monipuolinen, mikä tekee siitä optimaalisen sisustustarpeisiisi. Ota esimerkiksi hieno "Twilight Roses" -esine, joka on ainutlaatuinen, koska siinä ei kuvata ruusuja niiden perinteisissä punaisissa sävyissä, vaan ne on kuvattu klassisessa mustavalkoisessa värissä, mikä edistää käsitystä siitä, että ruusut ovat kaikkien aikojen klassikko.

Kukkien kanssa villiintyvät julisteet

Kukat eivät rajoitu vain kauniisiin ja ystävänpäivään, vaan ne voivat olla myös reheviä ja kesyttämättömiä kukkivia kasveja, jotka saavat minkä tahansa huoneen heräämään eloon. Lisäämällä villiintyneiden kukkien julisteen kotiisi voit paitsi saada hymyn lähes kaikkien kasvoille, myös parantaa mielialaa, kuten sairaaloissa käytettävät kukat, jotka auttavat potilaita toipumaan nopeammin. Luonnonkukkien uskomaton monimuotoisuus tekee siitä myös eräänlaisen yllätyksen olemalla arvaamattoman viehättävä ja vangitseva. "Wildflowers Lining the Trail - Bluegrey" on ihmeellinen teos, kukkajuliste, joka voi hetkessä muuttaa olohuoneen, eteisen tai minkä tahansa muun tilan joksikin epätavalliseksi ja loistavaksi, sillä sen aavemainen värimaailma ja salaperäinen muotoilu kiehtovat ja provosoivat katsojaa.
Tuotetiedot