Lehdet

Kaikki elämä maapallolla on suoraan tai epäsuorasti riippuvainen kasveista, minkä vuoksi ne ovat niin tervetullut näky, kun niitä käytetään sisätiloissa. Kasvin monista eri osista lehLue lisääti on tärkein. Osittain siksi Photowall on koonnut upean valikoiman lehtien julisteita kasvinosien luokasta. Valittavanasi on runsaasti erilaisia muotoiluja, värejä ja asiayhteyksiä. Tarjolla on kaikenlaisia taiteellisia tulkintoja, mutta yhteisenä teemana on mielenkiintoisuus, miellyttävyys ja tyylikkyys. Päätitpä sitten uudistaa kotiasi, työpaikkaasi tai vaikka vain virkistysaluetta, lehtijulisteet ovat ihanteellinen työkalu. Voit aina muokata valitsemiasi motiiveja niin, että ne sopivat nykyiseen tai suunniteltuun sisustukseen, erilaisiin värimaailmoihin ja muihin käyttämiisi sisustuskomponentteihin.

Lehtijulisteiden alaluokat

Lehtijulisteiden sisällä on pari pienempää tasoa, joista yksi on nimeltään Palm Leaves. Tällainen lehti luokitellaan trooppisiin ja sävyisiin lehtiin. Nämä ovat enimmäkseen valtavia lehtiä, jotka vangitsevat kaikki valon fotonit, jotka saattavat päästä metsänpohjaan korkeiden latvusten ja monien kasvillisuuskerrosten läpi. Kasvit, joilla on tällaisia lehtiä, ovat yleensä tummanvihreitä, ja niissä on runsaasti klorofylliä, jotta ne voivat maksimoida fotosynteesin. Voit nähdä tämän lehdistä tehdyissä julisteissa, kuten "Twilight Palms II" tai "Jungle Leaves". Tässä lehtijulisteiden ryppäässä saatat huomata myös joitakin huomattavia vierailijoita eläinten ja ihmisten muodossa. "Exposive" on tästä kaunis esimerkki, jossa yhdistyvät lehtijulisteiden kauneus ja upea hahmo. Tämäntyyppinen seinäkoriste voi muuttaa koko huoneen visuaalisen painon ja tasapainon. Voit valita lehtijulisteista myös Syyslehdet, Lehtisuonet ja Vaahteranlehdet. Jokaisella näistä alaluokista on oma viehätyksensä ja vetovoimansa.

Todellinen merkitys

Lehtijulisteiden ilmeisen visuaalisen viehättävyyden ja viehätyksen lisäksi tämä luokka valottaa myös sitä, miten arvostamme tätä kasvin osaa ja tietysti itse kasvia. Lehdet tarjoavat ravintoa ja ilmaa, jotta kasvi pysyy terveenä ja kasvaa, sillä lehdet ovat pohjimmiltaan kasvin ravintotehdas. Fotosynteesin avulla ne muuttavat valoenergian ravinnoksi yhdistämällä maaperästä tulevan veden ja ilmasta tulevan hiilidioksidikaasun sokeriksi. Lehdet "hengittävät" sisään hiilidioksidia ja "hengittävät" ulos happea huokosten eli stomata-aukkojen kautta, kuten niitä tieteellisesti kutsutaan. Yleisesti ottaen lehdet ovat vihreitä, kuten näet useimmista lehtijulisteistamme. Happea vapautuu tuon edellä mainitun prosessin aikana, jota kutsutaan hengitykseksi. Lehtijulisteet eivät ole vain miellyttäviä tiloissasi, vaan ne ovat myös opettavaisia ja edustavat sitä, miten välität ja arvostat ympäristöä. Voit jopa yhdistää nämä lehtijulisteet oikeisiin kasveihin, jotta voit todella esitellä viherpeukalosi!

Lehtijulisteet kaikille

Kun edellä mainittu värien ja kuvioiden monimuotoisuus sekä huomattavat vierailijat eläinmaailmasta ovat mukana, nämä lehtijulisteet ovat ihanteellinen sisustusväline lasten tiloihin. Sympaattisilla hahmoilla ja lämpimillä väreillä voi olla myönteinen vaikutus lapsen henkiseen hyvinvointiin, ja lisäksi ne ovat hauskoja ja mielenkiintoisia, opettavaisuudesta puhumattakaan. Mikä tahansa lapsen makuuhuone, opiskelualue tai leikkitila hyötyisi lehtijulisteista seinillään. "Into the Jungle" voi kannustaa heitä kiinnostumaan enemmän luontoäidistä ja panostamaan siihen. "Papukaijaystävät - Sepia" voi kasvattaa kiintymystä lintuihin ja lajien säilyttämiseen. Lehtijulisteilla voi olla niin myönteinen ja opettavainen vaikutus lapseen, mikä lupaa hyvää planeettamme tulevaisuudelle.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.