Kasvit & kukat

Maapallolla on noin 400 000 kasvilajia, ja lisäksi maalla ja meressä on useita tuhansia kasveja, joita ei ole vielä tunnistettu tai luokiteltu. Ne pitävät meidät hengissä lääkkeiden, Lue lisäähapen ja ruoan lähteinä. Laadukkaiden kasvi- ja kukkajulisteiden valikoimamme on täydellinen tapa osoittaa arvostusta ja kaunistaa asuin- tai työtiloja. Tuo luonnon raikkaus ja elämä huoneeseesi valitsemalla yksi upeista kasvi- ja kukkajulisteistamme.

Kasvit ja kukat -julisteiden luokat

Helpottaaksemme valintaa, Photowall on luokitellut monet motiivit kätevästi alakategorioihin. On myös syytä mainita, että kaikkia näitä kohteita voidaan muokata omien toiveidesi, makusi ja muutostesi mukaan. Nämä alemmat tasot ovat kasvitaide, kukka-asetelmat, kukat ja kasvinosat. Kaikki nämä osiot sisältävät useita huippuluokan kasvi- ja kukkajulisteita, jotka eivät varmasti vain miellytä silmää, vaan myös kohottavat sinun ja perheesi, ystäväsi tai toimistokavereidesi mieltä.

Kasvien ja kukkien kasvitieteellinen taidejulisteet

Tässä lajityypissä painotetaan taideteoksia, jotka liittyvät kasvitieteeseen eli periaatteessa kasvien tutkimukseen. Täältä löydät taiteellisia esityksiä kaikesta siitä, mitä rakastamme ja pidämme tärkeinä näistä hämmästyttävistä elävistä olennoista. Erilaisilla piirrostyyleillä ja lukuisilla eri sävyillä ja sävyillä tämä kasvi- ja kukkajulisteiden osio tavoittaa varmasti haluamasi tunnelman tai ilmapiirin. Birds of Paradise on emotionaalinen ja vaikuttava teos, joka varmasti tekee pysyvän vaikutuksen kaikkiin, jotka sen näkevät. Tämä kasveja ja kukkia -juliste näyttää upealta, päätitpä sitten laittaa sen esille kotiisi tai toimistosi kokoushuoneeseen.

Kasveja ja kukkia -julisteiden järjestelyt

Kukka-asetelmat ovat myös erittäin suosittu taso kasveja & kukkia -julisteissa, sillä ne ovat erittäin valikoitunut ja arvostettu ryhmä. Tällä yksityiskohtaisella alueella värien voiman merkki on hyvin esillä. Upeat motiivit, kuten A Beautiful Day at the Beach, vaikuttavat taatusti tunteisiin eloisan ja monimutkaisen suunnittelunsa ansiosta. Tämän erityisen Kasvit ja kukat -julisteen motiivin taustalla on myös ihana ikkunanäkymä merelle, mikä lisää dramaattisen elementin jo ennestään upeaan sisustukseen.

Kasvien & kukkien julisteiden pääesiintyjä

Viidentoista alaluokan edustuksella Kukat on kasvit & kukat -julisteiden valikoiman pääesiintyjä. Meillä on Anemones, Blossoms, Bluebells, Buttercups, Dahlias, Daisies, Voikukat, Gerberas, Hydrangea, Liljat, Lupins, Magnolias, Orchids, Unikot, Ruusut, Sunflowers, Tulppaanit, Waterlilies ja Wild Flowers. Huomionarvoisia näytteitä tästä osastosta ovat upeat motiivit, kuten Upea laventeli, joka esittää yhden tunnetuimmista kukista kaikessa kauneudessaan ja tuossa erityisessä värissään. Sitten on kasvi- ja kukkajulisteita, kuten Spring Landscape with Dandelions, joka vie sinut välittömästi lapsuusmuistoihin ja näiden ihanien kukkien tuoksuun.

Kasvien osat kasvi- ja kukkajulisteissa

Kukat, nuput, lehdet, terälehdet, siemenet, varret, oraat sekä oksat ja haarat ovat erillisiä osia, joihin tämä kasveja ja kukkia -julisteiden taso on lajiteltu. Kasvin vihreällä lehdellä, joka tunnetaan nimellä lehti, on tässä luokassa lukematon määrä esityksiä. Kaikenlaisia värejä, sävyjä, sävyjä ja taiteellisia tyylejä käytetään tuomaan esiin lehtien kauneutta kasvi- ja kukkajulisteissa. Myös kasvin varsi, josta käytetään yleisesti nimitystä varsi, on esillä, samoin kuin minimalistisempi lähestymistapa kasvi- ja kukkajulisteiden luokassa Twigs & Branches.
Tuotetiedot