Autiomaat

Aavikot ovat eräitä planeettamme uhkaavimpia ja salaperäisimpiä alueita. Veden puutteen tunnusmerkki tekee aavikoista yleensä epäsuotuisat useimmille olennoille, mutta ihmiset ovat elLue lisäääneet aavikoilla ja tutkineet niitä aikojen alusta lähtien. Tuo tämä ajattomuus ja kauneus asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla Photowallin aavikot-julisteet. Aavikkojulisteiden laadukas valikoima takaa maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen lisäksi myös laajan valikoiman sävyjä, jotka voivat täydentää monia värimaailmoja ja muita sisustuselementtejä. Voit myös säätää niitä vastaavasti, jotta ne sopivat omaan suunnittelusuunnitelmaasi ja yleiseen estetiikkaasi.

Aavikkojulisteiden tausta

Pohjimmiltaan aavikko on karu maa-alue, jossa kasvien ja eläinten on hankala selviytyä, saati menestyä. Aavikot muodostuvat sääprosessin ansiosta, minkä seurauksena yö- ja päivälämpötilat vaihtelevat suuresti. Tämä vaihtelu rasittaa kiviä, jotka hajoavat ajan myötä. Kun tämä yhdistetään siihen, että sadetta ei tule juuri lainkaan, löydät itsesi keskeltä kuumaa ja pölyistä aavikkoa. Se on kiehtova aihe aavikkojulisteissa, joka hämmentää ja hämmästyttää. Aavikkojulisteissa on luonnostaan luonnonkauneutta ja vieläkin kiehtovampi aihe, joka varmasti herättää mielenkiintoisia kysymyksiä sekä luo optista dynamiikkaa, joka on usein riittämätön tavallisilla tai tylsillä seinillä. Siellä on upeita auringonlaskuja, joita rakastat, ja lähes loputtomia hiekan näkymiä, jotka ovat lähes koskemattomia eläville olennoille. Aavikkojulisteet voivat myös auttaa lisäämään fantastisen elementin mihin tahansa kotiin, toimistoon tai muunlaiseen sisustukseen, sillä Photowallilla ei ole vain aavikkojulisteita, jotka ovat uskomattoman aitoja valokuvia, vaan myös taideteoksia, jotka tuovat sanalle visuaalinen aivan uuden merkityksen.

Yksinkertainen alaluokka

Jotta aavikkojulisteiden etsintäsi olisi yhtenäisempää, Photowall on luonut pienen alaluokan nimeltä Hiekkadyynit. Tältä tasolta löydät runsaasti upeita motiiveja, jotka muuttavat tilasi ikimuistoiseksi ja visuaalisesti vangitsevaksi. Useimmat ihmiset ajattelevat hiekkadyynit, kun he kuvittelevat aavikon. Ne muodostuvat, kun irtohiekka kerääntyy juuri oikeissa olosuhteissa. Tarvitaan todella kuivaa hiekkaa, sillä kosteus voi aiheuttaa jyvien tarttumista toisiinsa. Tämän vuoksi dyynit ovat yleisimpiä maapallon kuivimmissa ilmastoissa, joissa tarvitaan myös jotain, joka liikuttaa hiekkaa, eli yleensä tuulta. Desert Sand Foot Prints on hullun kaunis näyte aavikkojen julisteista tässä suhteessa, sillä siinä näkyy aavikon laajuus ja silti hiekassa on jäänne selviytymisestä jalanjälkien muodossa. Tämä aavikot-juliste voi näyttää hyvältä missä tahansa asuin- tai liiketilassa.

Aavikkojen mahtava maailma -julisteet

Jotta elävät olennot selviytyisivät aavikolla, niillä on oltava erityisiä sopeutumisia tähän erittäin ankaraan ympäristöön. Esimerkiksi kasveilla on tapana olla sitkeitä ja lankoja, joilla on pienet tai olemattomat lehdet, vedenkestävät kynsinauhat ja usein piikit suojautuakseen kasvinsyöjiltä. Tämä näkyy aavikkojulisteessa Monument Valley, Utah, Yhdysvallat, jossa tällainen kasvi on näkyvästi esillä. Eläinten taas on pysyttävä viileinä ja löydettävä runsaasti ruokaa ja vettä selviytyäkseen. Kamelit ovat tästä hyvä esimerkki, sillä niiden kyttyräselät toimivat niiden varastosäiliöinä. Kuten jo mainittiin, aavikoilla asuvat ihmiset eivät ole harvinaisia, kuten nomadit, jotka siirtävät laumojaan ja karjojaan sinne, missä laidunmaita on saatavilla. Molemmat heistä löytyvät aavikkojulisteesta nimeltä Castle and Camels, joka on upea otos, jossa näet eläimen ja ihmisen työskentelevän käsi kädessä kuljetuksen parissa.
Tuotetiedot