Tähtitiede & avaruus

Vaikka ei ole olemassa laajempaa tai tutkimattomampaa paikkaa kuin ulkoavaruus, Photowallin laaja valikoima erilaisia lapsille suunnattuja tähtitiede- ja avaruusjulisteita antaa sinulLue lisääle mahdollisuuden saada se niin sanotusti neljän seinän sisälle. Tähtitiede- ja avaruusjulisteet lapsille paljastavat monia uskomattomia galakseja, hämmästyttäviä tähtikuvioita ja kiehtovia planeettoja oman pienen maapalstamme ulkopuolella tässä valtavassa kosmoksessa. Erinomainen ja laadukas valikoima lapsille suunnattuja tähtitiede- ja avaruusjulisteita vie sinut äärettömyyteen ja sen taakse! Voit aina mukauttaa näitä motiiveja sisustukseen, yleiseen estetiikkaan ja värimaailmaan sopiviksi. Mikä tahansa lapsen makuuhuone, opiskelutila tai leikkialue kohoaa näiden todella kiehtovien lasten tähtitiede- ja avaruusjulisteiden ansiosta.

Tähtitiede- ja avaruusjulisteiden muunnelmia lapsille

Photowall tarjoaa lapsille visuaalisia ärsykkeitä näiden raikkaiden ja viihdyttävien lasten tähtitiede- ja avaruusjulisteiden muodossa, mutta tarjoaa myös runsaasti valinnanvaraa. Lapset voivat joskus olla hyvin nirsojakin, mutta monipuolinen kokoelma lapsille tarkoitettuja tähtitiede- ja avaruusjulisteita palvelee joka ikää, makua ja taipumusta. Avaruusvalokuvat ovat niin aitoja ja aitoja, että tuntuu melkein siltä kuin leijuisit. Tähtitiede- ja avaruusjulisteissa on myös taideteoksia, jotka heijastavat ulkoavaruuden kauneutta, mutta myös sitä, miten lapset voivat samaistua kuvaan. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valikoimamme tähtitiede- ja avaruusjulisteet voivat toimia myös opetusvälineenä, jonka avulla lapset voivat oppia lisää kosmoksesta ja roolistamme sen tutkimisessa. Saatat jopa kylvää siemenen tulevalle astronautille hankkimalla lapsellesi tai lapsillesi astronomia- ja avaruusjulisteita, jotka saavat heidät uteliaiksi ja nälkäisiksi. Vaihtoehtojen moninaisuus ei ole pelkästään visuaalisesti tyydyttävä, vaan se on myös niin monipuolinen, että se voi sopia yhteen minkä tahansa muun sisustuksen kanssa, joka sinulla on käytössäsi tai varastossa lapsen huoneeseen.

Planeetan tutkiminen

Me kaikki olemme joskus koulussa oppineet planeettojen järjestyksen. Avaruuden tutkiminen on aina kiehtonut ihmiskuntaa, mutta ehkä vielä enemmän nuoria. Voimme kaikki muistaa, kuinka pienenä katselimme tähtiä ja ihmettelimme, mitä siellä ylhäällä on. Voit tuoda tuon maailmankaikkeuden ja sen ainutlaatuisten planeettojen lumon kotiisi hankkimalla lapsillesi tähtitiede- ja avaruusjulisteita. Oppimisen ei tarvitse pysähtyä kouluun, sillä motiiveistamme löytyy esimerkiksi Set of Universe Infographics, tähtitiede- ja avaruusjuliste, joka opettaa lapsellesi tarkalleen, kuinka suuri kukin planeetta on suhteessa muihin ja miten ne kiertävät aurinkoa, monien muiden opettavaisten asioiden ohella. Tällainen seinäkoriste tekee oppimisesta hauskaa ja antaa huoneelle vahvan keskipisteen visuaalisen painon, kiinnostavuuden ja tasapainon kannalta. Jos lapsesi on itsepintaisemmin kiinnostunut astronauttina toimimisen viehätyksestä, Astronautti avaruudessa auringonlaskussa saattaa olla juuri hänelle sopiva teos. Siinä näkyy astronautti tuntemattomalla planeetalla tutkimassa tämän taivaankappaleen äärettömyyttä.

Tähdet tähtitieteessä ja avaruudessa -julisteet

Tutustu valikoimaamme tähtiaiheisia tähtitiede- ja avaruusjulisteita, joista löydät näkymiä yötaivaasta, jollaisia et ole koskaan ennen nähnyt. Erittäin yksityiskohtaisesti otetut, pitkällä valotusajalla otetut kuvat tarkoittavat, että jokainen optisen ulottuvuuden sisällä oleva tähti on kuvattu. Niitä on paljon enemmän kuin pystyisit näkemään paljain silmin, minkä ansiosta sinä ja lapsesi voitte säästää itsenne matkalta pakkaseen, sillä voitte nauttia uskomattomasta perspektiivistä mukavasti kotonanne. Kaasujättiläisiä ne ehkä ovatkin, mutta tähdet on aina yhdistetty inspiraatioon, rauhaan ja meditaatioon. Jos haluat astronomia- ja avaruusjulisteen, joka kuvaa täydellisesti suhdettamme taivaankappaleisiin, katso Mystical Starry Sky. Tämä rauhallinen ja upea tähtitiede- ja avaruusjuliste, jossa on rentouttavia sävyjä ja sävyjä, varmistaa, että lapsesi löytää inspiraation ja rauhan joka päivä tai joka yö.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-49 49:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.