Luonto

Luonto voi olla lapselle taivaallinen leikkikenttä, olipa kyseessä sitten tosielämä tai mielikuvitus. Lapsilla on vain synnynnäinen kyky luoda yhteys luontoon, sillä se on ihmismieli Lue lisääja evoluution synnyttämä. Loogisesti ajatellen on järkevää tuoda ulkoilmaa lapsen huoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan hankkimalla luontojulisteita lapsille. Tämä ei ainoastaan stimuloi heitä visuaalisesti, vaan auttaa heitä myös saamaan uutta kiinnostusta ja arvostusta luontoa tai jopa vain talon ulkopuolista lähiympäristöä kohtaan. Hanki itsellesi ja lapsellesi upeita luontojulisteita, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille ja jopa orastaville teineille!

Luontojulisteiden rooli

Yhdistämällä sekä idean että suuren luokan tyylin lapsesi tilan suunnittelussa tai uudelleen sisustamisessa yhdessä oppimisen ja ihmettelyn kanssa, valikoimamme erinomaisia luontojulisteita antaa lapsellesi mahdollisuuden tutkia henkisesti erilaisia maailmoja ja elinympäristöjä. Näitä luontojulisteita on niin monissa eri muodoissa, teemoissa, väreissä ja hengissä, että juuri sinun lapsellesi löytyy taatusti sopiva. Esimerkiksi Fawn Mountainin kaltaisella loistavalla motiivilla voi olla suuri merkitys siinä, että lapsesi kiinnostuu metsän upeista otuksista, kuten peuroista, jäniksistä, pöllöistä ja monista muista. Nämä kuninkaalliset olennot esitellään niin taiteellisesti, että se saattaa jopa synnyttää lapsestasi itsestään tulevan taiteilijan.

Luontojulisteet nuorille

Nuoremmille ja hellävaraisemmille Photowallilla on myös kauniita luontojulisteita, jotka sopivat paremmin pikkulapsille ja jopa pikkulapsille. Luontojulisteet-kategorian huolellisesti valittu ja erittäin yksityiskohtainen kuvitus ja kuvat ilahduttavat ja vaalivat pikkulasten mielikuvitusta. Metsässä - vihreä tai Metsässä - turkoosi -aiheiset tuotteet yhdistävät omituisen muotoilun ja upeat värit ja lisäävät hauskuutta ja nautintoa lastenhuoneessa. Sama pätee myös Fell Ponies -esineeseen, jossa on kauniisti toteutettu kuva suosituista poneista, jotka huvittavat ja hurmaavat nirsoimmatkin pikkupojat ja -tytöt.

Luontojulisteet teini-ikäisille

Varttuneemmille tai aikuisille lapsille, jos se ei ole ristiriitaista, Photowallin luontojulisteissa on myös mukaansatempaavia valintoja. Yksi niistä on varmasti silmiä hivelevä ja vangitseva täysillä, yksinkertaisesti nimetty Alaska. Kuten tämän motiivin otsikko antaa ymmärtää, se esittää Alaskan erämaata. Tämä luontojuliste kuvaa kotkaa, joka metsästää jyrsijää vuoriston varrella, ja se täyttää eri kriteerit, sillä se on kiehtova ja hieman särmikäs, kohde, jota tuleva teini-ikäinen varmasti harkitsisi, sillä se on hillitty mutta silti täynnä tarinaa ja mielenkiintoa. Se voi myös näyttää hyvältä toimistossa kiehtovan dynamiikkansa ja kuvakulmansa ansiosta. Lightening Grass II voi olla myös jotain, jota teini-ikäänsä lähestyvä arvostaisi enemmän. Erittäin kauniit värit ja elegantti muotoilu, joka rauhoittaa silmää, tekevät tästä esineestä erinomaisen koristeen lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen tai kaikkien lasten yhteiseen leikkihuoneeseen.

Luontojulisteiden käyttäminen opetuksessa

Serengeti-kuvio on täydellinen esimerkki luontojulisteesta, jossa käytetään muotoilun kauneutta paitsi tilan kaunistamiseen myös opettamaan lapsille jotakin. Täällä he voivat selvittää, mitkä tietyt eläimet ja olennot vaeltavat kuuluisassa Serengetissä, ja samalla he voivat myös henkisesti rönsyillä taiteellisessa luontojulisteessa esiintyvissä dynaamisissa väreissä, värisävyissä, sävyissä, sävyissä ja sävyissä. Sitten on vielä osuvasti otsikoitu Save our Reefs (Pelastakaa riuttamme), luontojuliste, jossa korostetaan vedenalaista maailmaa, joka on joissakin osissa maailmaa todellakin pelastamisen tarpeessa. Tämä ei ainoastaan näytä upealta minkä tahansa lapsen tilassa, vaan myös valottaa asiaa, jolla voi olla suuri vaikutus lastesi tulevaisuuteen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.