Puutarhat

Ulkomaailman tuominen sisätiloihimme on aina tervetullut näky, varsinkin kun se liittyy luontoon. Olipa kyse sitten Versaillesin hoidetuista puutarhoista tai englantilaisen maalaispihLue lisääan klassisista muodoista ja väreistä, Photowallilla on puutarhajulisteita, jotka tyydyttävät sisustushalusi ja henkiset tarpeesi. Motiivimme tarjoavat laajan valikoiman kenttiä, joille voit paeta ja joissa voit rentoutua. Voit valita minkä tahansa puutarha-julisteen, joka kuvastaa makuasi ja persoonallisuuttasi, aina mökkiruutujen hillityistä valkoisista, sinisistä ja vauvanvaaleanpunaisista sävyistä mökkiruutujen räiskyvään rohkeuteen, jossa tulenpunaiset ja oranssit seisovat ylpeinä ympäristöissä, joissa ne ovat olemassa. Ilmeisten tyylillisten valintojen lisäksi sinulla on myös lukuisia vaihtoehtoja värien ja paikkojen suhteen. Voit myös mukauttaa näitä puutarha-julisteita niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevien värimaailmojen ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Puutarha-julisteiden eri tyypit

Puutarha-julisteiden valikoimastamme löydät tosielämän valokuvia, joiden yksityiskohdat ovat niin runsaita, että voit melkein haistaa kukat, ja niin kauniita taideteoksia, että se saa sinut haluamaan rakentaa ikioman puutarhasi heti. Piditpä sitten kultivoidusta tai villistä, surrealistisesta tai aidosta, puutarha-juliste voi olla juuri oikea piristysruiske tylsään tai liian tavalliseen huoneeseen tuomalla kaupunkielämään vähän ulkoilmaa. Jos haluat edellä mainitun laadukkaan valokuvan, kuten teoksen nimeltä Backyard Flower Collection, tai maalauksen, jolla on uskomaton visuaalinen painoarvo ja todellinen syvempi merkitys, kuten Secret Garden, monipuolisesta ja laajasta puutarha-julisteiden valikoimastamme löytyy varmasti ihanteellinen kohtaus tarpeisiisi ilman, että sinun tarvitsee leikata ruohoa tai kitkeä nurmikkoa oikeasti.

Hieman historiaa

Kotipuutarhojen alkuperä on kirjatun historian ulottumattomissa. Vanhimmat kuvatallenteet kotipuutarhoista ovat kuitenkin peräisin muinaisesta Egyptistä, ja ne osoittavat niiden olleen hämmästyttävän samankaltaisia kuin nykyaikaiset kotipuutarhat. Egyptiläisissä hautamaalauksissa esitetyt puutarhat olivat tietenkin rikkaiden puutarhoja. Puutarha-julisteiden valikoimassamme on runsaasti ylellisyyttä, mutta siihen on sisällytetty myös sananlaskun maakunnan charmia. Jokaisella kulttuurilla on menneisyydessään jonkinlainen historiallinen puutarha, minkä vuoksi meillä on myös motiiveja, jotka ulottuvat kauas tähän kauniiseen maailmaan. Runsaasta aukiosta Euroopassa, kuten Vigelandin veistospuisto Oslossa, Norjassa, ja tyylikkäästä kartanosta Aasiassa, kuten aiheessa Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo, trooppiseen paratiisiin, joka on esillä puutarhajulisteissa, jotka on määritelty nimellä Hammock Santa Teresassa, Costa Ricassa, on jokaiselle jotakin jaettavaa.

Puutarha-julisteiden edut

Puutarhanhoito itsessään on mukaansatempaavaa ja hauskaa toimintaa, jonka kuka tahansa voi aloittaa missä tahansa elämänsä vaiheessa, jos hänellä on aikaa ja ilmeisesti resursseja. Sinulla ei tarvitse olla suurta takapihaa tai asuinaluetta voidaksesi hoitaa puutarhaa, mutta tilasta on varmasti apua. Tämä käy ilmi taiteellisesta renderöinnistä, joka kulkee nimellä Snail Trail - Poster, puutarhajuliste, jossa on melko pieni piha, joka on kuvattu rakkaudella klassisella mustavalkoisella värillä. Useimpien ihmisten elämä on nykyään harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta täynnä stressiä ja paineita. Koska puutarhanhoito on täysin luonnollinen stressinlievittäjä, joka toimii koko ajan ja saa sinut tuntemaan itsesi nuorekkaaksi ja yleisesti ottaen onnelliseksi, puutarha-julisteen ottaminen asuin- tai jopa yritystilaasi voi lievittää näitä nykyajan oireita. Tässä valikoimassa oleva laaja valikoima värejä ja malleja voi rauhoittaa mielen ja avata sen niille asioille, jotka ovat todella tärkeitä elämässä.
Tuotetiedot