Patsaat & veistokset

Tuo kauneuden historia ja merkityksellinen arkkitehtuuri ympäri maailmaa suoraan asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilaan Photowallin erinomaisilla ja korkealaatuisilla patsailla ja veistLue lisääoksilla. Näissä julisteissa esitellään ikonisimpia kivestä tehtyjä monumentteja monista eri maista ja alueilta sekä eri kulttuureista ja uskomusjärjestelmistä. Upeasti yksityiskohtaisista Buddhan patsaat & veistokset -julisteista valikoiduissa ympäristöissä Mount Rushmoren kansallisen muistomerkin ikoniseen veistokseen, ja tarinat, joita nämä kuuluisat maamerkit kertovat meille, ovat yhtä moninaisia kuin niiden sijaintipaikat. Valikoimamme patsaat & veistokset -julisteet kattavat lähes kaikki maailman kolkat, Etelä-Amerikan kosteudesta Pohjois-Euroopan viileään tuuleen, meillä on sinulle kaikkea. Näitä patsaat & veistokset -julisteiden motiiveja voidaan myös sovittaa muun sisustuksesi ja jo vakiintuneiden värimaailmojen mukaisesti huoneeseen, jonka olet päättänyt sisustaa tai suunnitella.

Patsaat & veistokset -julisteiden merkitys

Patsaat ja veistokset juontavat juurensa ihmisen syvällisestä tarpeesta liittyä asuinpaikkaansa, sillä nämä usein massiiviset taideteokset ovat yhteys paikan hengen ja ihmisten välillä. Todellisia ja myyttisiä hahmoja esittelevät patsaat ja veistokset -julisteet ulottuvat aina Amerikasta Kaukoitään. Tähän patsas- ja veistosjulisteiden luokkaan on sekoitettu myös ripaus mytologista ja fantastista. Sen lisäksi, että kuvat ovat niin yksityiskohtaisia ja hienojakoisia, että voit melkein kurottaa kättäsi ja tuntea patsaan tai veistoksen, Photowallilla on myös patsaita ja veistoksia -julisteita, jotka ovat enemmän peräisin taiteellisesta puolesta. Patsas- ja veistosjulisteissa on terve sekoitus vaihtoehtoja, mikä antaa sinulle paljon vapautta, kun haluat valita sopivan mallin kotiisi tai toimistohuoneeseesi.

Kirkon perustajan symboli

Katsotaanpa patsas- & veistosjulisteissa parhaiten edustettua hahmoa, Buddha-patsasta. Buddha-patsas on buddhalaisuuden muinaisen perustajan, Siddhartha Gautaman, Pohjois-Intiasta kotoisin olleen prinssin, joka eli noin 563-483 eaa. symboli. Buddha-patsas itsessään merkitsee sitä, mitä buddhalaiset kutsuvat "valaistuneeksi", buddhalaisuuden perusidoliksi. Tämä patsaiden ja veistosten julisteissa näkyvä kohde edustaa myös filosofista uskomusjärjestelmää, joka on syvästi huolissaan kärsimyksen voittamisesta, jossa karman laki voi olla hyvin jäykkä ja persoonaton. Buddhalaisessa moraalisen syyn ja seurauksen järjestelmässä ei ole armoa eikä anteeksiantoa, koska kärsimyksestä voi paeta vain jatkuvan hyvien tekojen kierron ja itsensä täydellistämiseen pyrkimisen kautta. Näet, että tämä erityinen patsas- ja veistosjulisteiden osio on hyvin merkityksellinen, mikä on myös jotain, joka muodostaa hienon ja tärkeän keskipisteen tilassa, jonka haluat korjata. Esimerkiksi motiivi nimeltä Buddhist Statue, Hong Kong on erittäin kaunis ja samalla myös merkittävä patsaat & veistokset -juliste, joka voi näyttää upealta missä tahansa kodissa tai toimistotilassa. Jos tavoittelet patsas- ja veistosjulistetta, jossa on vielä enemmän puhtia, Big Sur Tea Garden Buddha saattaa olla juuri sinulle sopiva teos. Siinä sekoitetaan Buddhan hyvin todellinen symboliarvo ja hieman erikoisempi muotoilu, mikä luo uskomattoman visuaalisen painoarvon ja kiinnostavuuden.

Patsaat ja veistokset -julisteiden sanavalmius

Kuten aiemmin mainittiin, statues & sculptures -julisteet kattavat maailmanlaajuisesti paljon. Voit valita vaikkapa Vintage Statue of Libertyn, joka on kaunis motiivi yhdestä maailman kuuluisimmista patsaista, jota kutsutaan hellästi nimellä Lady Liberty, Amerikan Yhdysvaltojen klassinen ja vertauskuvallinen edustaja. Maailman toisella puolella patsaat ja veistokset -julisteet tarjoavat myös sellaisia kohteita kuin Vigelandin veistospuisto Oslossa, Norjassa, jossa voit tarkastella paitsi itse veistosta myös saada upean vilauksen itse puiston viehätyksestä ja armosta. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, että patsaat ja veistokset -julisteet ovat hyvin kansainvälinen seinäkoriste.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1