Washington

Washington tunnetaan ennen kaikkea siitä, että se on Yhdysvaltain ainoa osavaltio, joka on nimetty entisen presidentin mukaan. Tämä presidentti on luultavasti Yhdysvaltain historian kLue lisääuuluisin, sillä hän oli Amerikan vallankumouksen merkittävä johtaja. Photowallilla on jännittävä ja monipuolinen valikoima Washington-julisteita, jotka tekevät kunniaa tämän osavaltion mielenkiintoiselle ja tärkeälle historialle, mutta joilla on myös hieno tyyli koristella neljä seinääsi. Halusitpa sitten koristella tai kaunistaa asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilojasi, Washington-julisteet ovat ihanteellinen väline, jolla voit antaa huoneellesi lisää ulottuvuutta, charmia ja visuaalista painoarvoa. Washington-julisteilla on kaikkea mahdollista tosielämän valokuvista, jotka vievät sinut välittömästi tapahtumapaikalle, taideteoksiin, jotka antavat motiiville syvemmän ja vahvemman merkityksen.

Scenes in Washington -julisteet

Washington on Yhdysvaltojen luoteisin osavaltio ja osa Tyynenmeren luoteisaluetta, johon kuuluu myös majavan osavaltio Oregon. Yhdysvaltojen sisällä Washington tunnetaan uskomattomista luontokohtauksistaan. Cascade-vuoristoon, joka on saanut nimensä lukemattomien putoavien vesiputoustensa mukaan, kuuluu useita tulivuoria ja 300 jäätikköä, ja sitä kutsutaan usein Amerikan Alpeiksi. Mount Rainer on 4 392 metrin korkeudellaan tämän vuoriston korkein huippu. Voit nähdä tämän majesteettisen vuoren Washingtonin julisteissa, kuten Seattle and Mount Rainier ja Mount Rainier Oil Painting. Ensimmäinen esittää tämän vuoriston enemmän Seattlen kaupungin taustana, kun taas jälkimmäinen on modernistinen öljymaalaus, josta välittyy taiteellinen tunnelma. Molemmat näistä motiiveista esittelevät Washington-julisteiden kauneutta eri muodoissaan, mutta kaikilla on sama visuaalinen vaikutus.

Emaragdikaupunki

Seattle on suurin kaupunki sekä Washingtonissa että Amerikan yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisalueella. Washingtonin julisteissa on nähtävissä Smaragdikaupunki ja sen maalaukselliset kaupunkikuvat, joiden vaikuttavia horisontteja hallitsee Space Needle -pilvenpiirtäjä (Space Needle). Tutustu Washington-julisteiden sarjaan nimeltä Seattle Washington Skyline. Näissä malleissa on erilaisia sävyjä ja sävyjä, joten ne ovat monipuolinen ja ihanteellinen väline huoneen sisustamiseen. Seattlea kutsutaan usein musiikin grunge-liikkeen juuripaikaksi, sillä se oli ja on edelleen useiden vaikutusvaltaisten yhtyeiden, kuten Nirvanan ja Pearl Jamin, kotikaupunki. Sen kuuluisin musiikillinen poika on kuitenkin ikoninen Jimi Hendrix. Hän olisi luultavasti kaivannut Seattle Washington Skyline Blue -nimistä Washington-julistetta, jossa on upeaa tyyliä ja jämäkkyyttä, mutta joka on myös muodikas väriyhdistelmä, joka voi erottua missä tahansa kodissa tai toimistotilassa. Myöskään Seattle Washington Rust Skyline ei näyttäisi sopimattomalta rocktähden kodissa.

Washington-julisteiden monipuolisuus

Kuten jo mainittiin, tässä Photowallin sinulle esittelemässä kategoriassa on uskomaton valikoima erilaisia Washington-julisteita. Jos olet suuren arkkitehtuurin ystävä, voit hyödyntää esimerkiksi Over It All -kuvaa, joka on upea kuva, joka luo visuaalista dynamiikkaa ja herättää samalla lämpöä ja ystävällisyyttä pehmeillä sävyillään. Jos etsit jotain eloisampaa, ehkä Space Needle on sinulle sopiva Washingtonin juliste. Seattlen tunnetuin rakennus saa sen näyttämään futuristiselta ja erinomaisen edistykselliseltä, mikä voi kiistatta elävöittää työpaikkaasi ja siellä olevia ihmisiä. Etsitpä sitten mitä tahansa, Washington-julisteiden avulla saat laajan valikoiman käyttökelpoisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuden muuttaa näitä motiiveja sopiviksi tai vastakkaisiksi jo olemassa olevien sisustus-, väri- ja muiden sisustuskomponenttien kanssa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-25 25:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.