Tennessee

Tennessee tunnetaan nimellä The Volunteer State, lempinimi jotkut väittävät keksittiin sodan aikana 1812 koska Tennesseestä kotoisin olevien vapaaehtoisten sotilaiden merkittävän roolLue lisääin vuoksi. Kun ihmiset kuulevat tästä osavaltiosta, he usein yhdistävät sen... Nashvilleen, joka tunnetaan kantrimusiikin pääkaupunkina, vaikka se ei oikeastaan olekaan kantrimusiikin synnyinpaikka. tyylilajin syntypaikkana. Kantrimusiikki syntyi Bristolin kaupungissa Tennesseessä. Voit näyttää tämän historian ja rakkauden musiikkiin omassa tilassasi Photowallin Tennessee-julisteilla. Tämä erinomainen valikoima on laadukas ja yksityiskohtainen, Motiiveilla ja väriyhdistelmillä, jotka saavat huoneesi todella näyttävästi esille. Ei ole väliä, onko sisustamasi tila sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajanasunto, Tennessee-julisteet tuovat etelän viehätystä kasapäin.

Tennesseen pääkaupunki julisteet

Nashville on edelleen yksi Yhdysvaltojen suosituimmista kaupungeista. Ainakin puolet Nashvillen väestöstä liittyy tavalla tai toisella musiikkiin. Sanotaan, että jos et kirjoita musiikkia, soitat sitä. Jos et soita sitä, kuuntelet sitä. Country ja kristillinen musiikki ovat suosituimpia ja vallitsevimpia musiikkilajeja. genret, Music Cityssä on kuitenkin vähän kaikkea. Tennessee-julisteissa on viehättävä alamaailma, joka on koti yksinomaan Nashvilleen omistetuille kuville. Yksi erottuvimmista nähtävyyksistä on kaikkialla läsnä oleva Batman Building. Kaksi pilvenpiirtäjän huipulla olevat kaksi tornia jäljittelevät kuuluisan supersankarin siluettia, mistä rakennus sai lempinimensä. Osoitteessa Nashvillessä useammat ihmiset kutsuvat sitä Batman Buildingiksi kuin sen todellista ja oikeaa nimeä, joka on rehellisesti sanottuna tylsä nimi. AT&T Building. Nashville Tennessee Skyline näyttää tämän kuuluisan rakennuksen, ihanan mukaansatempaavan Tennessee-julisteen, joka on voi näyttää upealta missä tahansa kodissa tai toimistossa. Tennessee-julisteissa on myös Nashvillen ikioma The Parthenon. Rakennus on on tarkka kopio Kreikan Ateenassa sijaitsevasta Parthenonista, ja siinä on myös täysimittainen kopio Athena Parthenos -patsaasta. sisällä! Tuo "Etelän Ateena" tiloihisi Tennessee-julisteiden avulla.

Rocky top

Koska Knoxvillessä sijaitsee Tennesseen yliopiston lippulaivakampus, tiedetään, että knoxvilleläiset ovat fanaattisia yliopistonsa urheilujoukkueiden suhteen. Yli 100 000 jalkapallofania täyttää kuuluisan Neyland-stadionin kuuluisan kotiotteluissa, pukeutuneina Tennesseen yliopiston omaleimaiseen oranssiin, joka on saanut inspiraationsa oranssin ja valkoisen päivänkakkaroiden jotka kasvavat kampuksella. Oranssia ei näy vain urheiluasuissa vaan kaikkialla kaupungissa, kylteissä, lipuissa ja vaatteissa, autoissa, veneissä ja niin edelleen. Voit jopa hankkia Photowallilta Tennessee-julisteen, jossa on tämä väri, kuten Knoxville Tennesseen Skyline, kaunis motiivi, joka esittelee tämän metropolin upeaa horisonttia. Siinä näet hämmästyttäviä rakenteita kuten Knoxvillen Sunsphere, yli 80 metriä korkea teräsrakenne, jossa on 22 metriä korkea kultainen lasipallo. Siinä on näköalatasanne, jolta kävijät näkevät 360 asteen näkymän Knoxvillen keskustaan, Tennessee-jokeen ja aivan mahtavaan maisemaan. Smoky Mountains! Voit näyttää tämän kauniin Tennessee-julisteiden valikoimamme kanssa.

Nauhoita musiikkia Tennessee-julisteilla

Joka vuosi tuhannet ihmiset eri puolilta maailmaa vierailevat Memphisissä ja laskeutuvat Gracelandiin kiertelemään kartanoa Memphisin kuuluisimman entisen asukkaan, itse kuninkaan, Elvis Presleyn. Graceland on ehdoton museo, eikä vain Elvis-harrastajille vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikin historiasta ja populaarikulttuurista. Memphisin kaupunki ja Sun Studiolla ja erityisesti Sun Studiolla oli valtava merkitys rock and roll -musiikin kehityksessä. Jotkut kappaleet, jotka olivat äänitettiin tässä kuuluisassa studiossa, ja ne toimivat pohjana uudelle jännittävälle musiikkilajille, joka muutti ikuisesti populaarimusiikkia. musiikkia. Osoita kunnioitusta tälle kiehtovalle historialle Memphisin Tennessee-julisteilla. Tässä ylevässä motiivien kirjossa, löydät sen, joka alun perin tunnettiin nimellä Great American Pyramid. Pyramidi on 98 metriä korkea, ja sen pohjasivut ovat 180 prosenttia. metriä korkeat. Memphis Tennessee Skyline on upea Tennessee-juliste, jonka sisällä on tämä uskomaton rakennus.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1