Teksas

Useimmat ihmiset yhdistävät Lone Star Stateen cowboyt, öljyn ja maailman parhaan grilliruoan. Photowallin erinomaisen ja korkealaatuisen Texas-julisteiden valikoiman avulla voit tuodaLue lisää kaiken tämän ja paljon muuta kotiin, toimistoon tai mihin tahansa muuhun tilaan. jota haluat kaunistaa. Kuten sanonta kuuluu, Texasissa kaikki on suurempaa. Mikset valitsisi suurinta hankkimalla Texas-julisteen sisätilojesi koristeluun? Kuten tavallista, sinulla on mahdollisuus säätää näitä motiiveja niin. yhteensopiviksi tai vastakkaisiksi olemassa olevien värimaailmojen ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Teksasin osavaltion pääkaupunki julisteissa

Austin tunnettiin 1800-luvun lopulla "Violetin kruunun kaupunkina", koska sen värikäs hehkuva valo kukkuloilla heti auringonlaskun jälkeen. Vielä tänäkin päivänä monet Austinin yritykset käyttävät termiä "Violet Crown" vuonna nimissään tai iskulauseissaan. Myöhemmin 1900-luvulla kaupungin musiikkielämä on tuonut kaupungille vielä toisenkin lempinimen, "Maailman elävän musiikin pääkaupunki". Yksi tämän metropolin merkittävimmistä rakennelmista on Texas Capitol, joka on mallinnettu Yhdysvaltain Capitolin mukaan. Voit nähdä tämän upean rakennuksen vilauksen vuonna Austin Texas Skyline -nimisestä Texas-julisteesta. Tätä tiettyä Texas-julistetta on saatavana useissa eri väreissä ja sävyissä. Jos olet haluat, että huoneesi on eläväinen, kannattaa ehkä valita värikäs versio. Texasin Capitol avattiin vuonna 1888, ja se muistuttaa uusrenessanssityylistä tyyliä, jossa on kupoleita, pylväitä ja kipsityötä, jotka liittyvät klassiseen arkkitehtuuriin. Sen rakentamiseen käytetty vaaleanpunainen graniitti hankittiin Granite Mountainilta Marble Fallsin läheltä, ja se on pönkittänyt sen ainutlaatuisen värisävyn ansiosta tämä osavaltiorakennus on yksi Yhdysvaltojen ikonisimmista. Yritä löytää se Teksasin Austin Texas City Map -julisteesta, joka on visuaalisesti vangitseva ja upea luonnos, joka sopii mihin tahansa kotiin tai toimistoon. huoneeseen.

Lisää faktoja ja lukuja

Teksas on 268 596 neliökilometrillään toiseksi suurin osavaltio Alaskan jälkeen. Siellä asuu yli 28 miljoonaa ihmistä, ja se on toiseksi väkirikkain Kalifornian jälkeen. Sen lisäksi, että se on Yhdysvaltojen johtava nautakarjan, puuvillan ja öljyn tuottaja, Texas on ainoa osavaltio, jonka yllä liehuu kuuden eri kansakunnan liput. Nämä ovat nimittäin Espanja, Ranska, Meksiko, Teksasin tasavalta, Konfederaation osavaltiot ja Yhdysvallat. Jotenkin ne ovat säilyttäneet vähän kaikkea, minkä voit nähdä Texas-julisteessa nimeltä Texas State. Tämä ihastuttava taideteos kuvaa osavaltion lippua itse Teksasin muodossa, ja siinä on voimakkaita värejä ja sen suurimpien kaupunkien nimet. viehättävällä tavalla. Tämä ei näyttäisi täydellisesti kotoisalta vain saluunassa, vaan myös asunnossasi, yritys- tai vapaa-ajan tilaan. On myös Texas-juliste, joka kuvaa eri nähtävyyksiä ja reittejä Teksasissa. yksinäisen tähden osavaltion reittejä yksinkertaisesti Texas-nimisessä tuotteessa. Tämä voi jopa toimia inspiraationa tai oppaana sinulle, jos aiot tehdä vierailla Texasissa joskus tulevaisuudessa.

Historiaa ja mottoja Texas-julisteissa

Sukelletaan ensin hieman Teksasin historiaan, jotta saadaan selkeämpi kuva Teksasin julisteiden monista variaatioista. Photowall tarjoaa. Teksasin kirjattu historia alkaa ensimmäisten espanjalaisten valloittajien saapumisesta vuonna Pohjois-Amerikan alueelle, joka nykyään tunnetaan nimellä Texas, vuonna 1519, ja he löysivät alueen, jota asuttivat lukuisat intiaaniheimot. Alkuperäisamerikkalaisten esi-isät olivat asuneet alueella yli 10 000 vuotta, ja Texas tulee jopa hasinai-intiaanien nimestä sanasta tejas, joka tarkoittaa ystäviä tai liittolaisia. Osavaltion virallinen motto on jopa yksinkertaisesti "ystävyys". Voit juhlia toveruutta ja hyvää tahtoa Texasin julisteilla, kuten erilaisilla Texasin kaupunkien taivaanrannekuvasarjoilla, joita on saatavana monenlaisina värejä, jotka voivat korostaa sisustustasi. Esimerkiksi Houston Texas Skyline Blue on kaunis kuva, jonka värissä on houkutteleva väri, joka voi olla keskipisteenä luomassa visuaalista painoarvoa tilaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1