Pohjois-Carolina

Lempinimet ovat kummallinen inhimillinen asia, sillä ne kertovat usein kulissien takana olevan tarinan, joka on paitsi mielenkiintoinen myös historiallisesti tärkeä. Photowallin erinoLue lisäämainen kokoelma Pohjois-Carolinan julisteita valottaa osavaltiota, jolla on melkoinen nimi. hämärä ja ainutlaatuinen lisänimi. Tämän paikan lempinimen alkuperä on salaperäinen, vaikka useimmat historioitsijat ovatkin yhtä mieltä siitä, että nimi johtuu Pohjois-Carolinan pitkästä historiasta laivastovarastojen tuottajana, joita ovat terva, piki, kolofoni ja tärpätti, kaikki joita kerättiin osavaltion laajoista mäntymetsistä. Juuri tämä teollisuudenala antoi Pohjois-Carolinalle sen kaikkein eniten kuuluisan ja käytetyn lempinimen "Tar Heel State". Nopeasti kasvava osavaltio, jossa on erittäin tuottavia alueita, kuten Research Triangle, joka on 7 000 hehtaarin laajuinen toimistopuisto, jossa toimii yli 200 yritystä, kuten Cisco, IBM ja Novartis sekä sekä lukuisia startup-yrityksiä. Pohjois-Carolinassa yhdistyvät luonnonkauneus, teknologiset innovaatiot ja korkea elämänlaatu. Näet molemmat Pohjois-Carolinan julisteissamme. Voit aina muokata näitä motiiveja niin, että ne sopivat värimaailmaasi tai sopivat niihin ja muihin sisustuselementteihin.

Pääkaupunki Pohjois-Carolinassa -julisteet

Raleigh on osavaltion pääkaupunki, vaikka se onkin vasta Pohjois-Carolinan toiseksi suurin kaupunki. Siellä sijaitsee 57 valmistunutta kerrostaloa, joista 11 on yli 75 metriä korkeita ja 28 yli 45 metriä korkeita. Korkein rakennus Raleigh on 32-kerroksinen PNC Plaza, joka on 164 metriä korkea ja valmistui vuonna 2008. Voit havaita sen North Carolina-julisteissa, kuten Raleigh North Carolina Skyline -julisteessa, joka on merkittävä ja ihanan värikäs teos, joka antaa elämää ja eloisuutta asuin- tai työpaikallesi. Amerikkalaiset haluavat asettaa kaupungit paremmuusjärjestykseen siellä työskentelevien ihmisten mukaan, ja Raleigh näyttää olevan aina kärjessä tai jossain korkealla. Raleigh'n väki edustaa etelän viehätyksen ruumiillistumaa, sillä Kaikki, mitä etelässä rakastat, löytyy tästä kaupungista ja sen ihanista ihmisistä. Tämä erityinen joukko Pohjois-Carolinan julisteita esittelee metropolin ja sen horisontin mitä ihmeellisimmässä ja taiteellisimmassa valossa.

Queen City

Charlotte nimettiin saksalaisen prinsessa Charlotten Mecklenburg-Strelitzin kunniaksi, josta oli tullut kuningatar Consortin Ison-Britannian ja Irlannin kuningattareksi vuonna 1761, seitsemän vuotta ennen kaupungin perustamista, mistä myös lempinimi "Queen City". Pohjois-Carolinan korkein rakennus on Charlottessa, Bank of America Corporate Center, jossa on 60 kerrosta ja on yli 250 metriä korkea! Voit tutustua tähän uskomattomaan rakennukseen Pohjois-Carolinan julisteissa, kuten Charlotte Northin Carolina Skyline. Mielenkiintoista on, että Yhdysvaltojen ensimmäinen kultaryntäys tapahtui läntisen ja keskisen Pohjois-Carolinan alueella. Carolinassa. Lähes yhdessä yössä Charlotte muuttui tämän ansiosta pikkukaupungista kukoistavaksi metropoliksi, jossa monet tunneleita on yhä piilossa Charlotten laitamilla.

Luonnonkauneutta Pohjois-Carolinassa -julisteet

Pohjois-Carolinan julisteissa on läsnä paitsi elinvoimaisia kaupunkeja, myös terve määrä luontoa. Järvi Mattamuskeet on esimerkiksi Pohjois-Carolinan suurin luonnollinen järvi. Järvi on suosittu talvehtimispaikka Atlantin lentoreitin muuttolinnuille. Dawn at Lake Mattamuskeet -järven kaltaiset Pohjois-Carolinan julisteet esittelevät osavaltion upeita maisemia. Tämä erityinen teos uudistaa tilasi hetkessä, sillä se tuo mukanaan viehätyksen ja positiivisen tunnelman Äiti Maan suoraan kotiisi tai toimistoosi. Lighthouse in North Carolina on toinen Pohjois-Carolinan juliste, joka kuljettaa mukanaan rauhoittavan tunnelman ja läsnäolon, joka sopii mihin tahansa asuinhuoneeseen. Majakkaa käytetään usein symbolina toivon ja positiivisuuden symboliksi, mikä voi olla erittäin tervetullut näky työpaikalle tultaessa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1