Brooklyn

Brooklynilla on erityinen asema amerikkalaisten mielikuvituksessa, sillä se on maahanmuuttajien kaupungin perikuva, sillä tunnetun tilaston mukaan joka seitsemäs amerikkalainen voiLue lisääljittää sukujuurensa Brooklynin kaduilta. Tämä kansainvälinen tunnelma yhdistettynä valtavaan historiaan voi nyt olla sisätilojesi keskipiste Photowallin erinomaisen Brooklyn-julisteiden valikoiman avulla. Tässä New Yorkin kaupunginosassa sijaitsevat Brooklynin silta, Coney Island ja Dodgers, jotka ovat vain muutamia Brooklynin historiaan liittyviä maagisia nimiä, joista jokainen herättää tuhansia unohtumattomia kuvia, jotka kuvaavat amerikkalaista kokemusta. Kaikenlaisten aktiviteettien dynaaminen keskus, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman "it-paikoista", ja Ison Omenan suurimmassa kaupunginosassa asuu yli 2 miljoonaa ihmistä! Sen kaduilla vilisee niin monia eri kieliä ja murteita, että se on todella universaali kulttuurien ja ihmisten sulatusuuni. Brooklyn-julisteet voivat tuoda sinulle molempia, sekä tuota edellä mainittua globaalia auraa että tyypillistä newyorkilaista luonnetta. Lisäksi voit aina mukauttaa näitä motiiveja sisustuksesi kanssa yhteensopiviksi tai kontrastisiksi.

Tuttuja nähtävyyksiä Brooklynin julisteissa

Brooklynin arkkitehtuuri on terve sekoitus vanhaa ja uutta, ja se tuo mieleen kaupunginosan historian ja sen, mihin tämä alue on menossa. Kourallinen rakenteita on heti tunnistettavissa ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa, koska ne ovat esiintyneet menneisyyden postikorteissa ja elokuva- tai televisiokohtauksissa, joita me kaikki olemme nähneet. Meillä kaikilla on ollut se hetki, kun katsomme elokuvaa ja yhtäkkiä näemme jotain, jonka olemme nähneet ennenkin. Riippumatta siitä, asutko vai etkö ole asunut Brooklynissä, on mahdollista, että tunnistat joissakin elokuvissa esiintyvät paikat heti. Tutustu Photowallin Brooklyn-julisteiden valikoimaan ja tunne nostalgia ja muistot palaavat mieleesi. Tämän kaupunginosan ehkä tunnetuin ja välittömästi tunnistettava nähtävyys on Brooklyn Bridge. Melkein jokaisessa New Yorkiin sijoittuvassa elokuvassa on kuva tästä kuuluisimmasta sillasta. The French Connection, Enchanted, Spider-Man, I Am Legend ja Cloverfield ovat vain muutamia esimerkkejä tästä. Kuten huomaat, Brooklyn-julisteilla et ainoastaan tarjoa kaunista nähtävää huoneeseesi, vaan myös jotain, joka yhdistää välittömästi kenet tahansa, joka näkee uuden sisustuksesi.

Boroughin historia

Brooklynin kasvu on aina kietoutunut New York Cityn kasvuun, loogisesti. Aikoinaan pikkukaupunkina toimineen Brooklynin väkiluku kaksinkertaistui yhtäkkiä lähes 80 000:een vuosien 1840 ja 1845 välillä ensimmäisen suuren eurooppalaisten maahanmuuttajien aallon ansiosta. Itse asiassa vuonna 1855 lähes puolet Brooklynin 205 000 asukkaasta oli ulkomaalaissyntyisiä. Puolet oli irlantilaisia ja loput jakautuivat tasan brittiläisten ja saksalaisten perheiden kesken. Vain viisi vuotta myöhemmin Brooklynista oli tullut Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin kaupunki! Näiden uudisasukkaiden vaikutuksen voi yhä nähdä joissakin Brooklynin julisteissa arkkitehtuurin ja estetiikan osalta. Lautat kuljettivat ennen yli 32 miljoonaa matkustajaa vuodessa Brooklyn Heightsista Manhattanin alaosaan, mutta lopulta kuljetusvaatimukset eivät kestäneet, ja vuonna 1865 perustettiin The New York Bridge Company rakentamaan Brooklynin silta. Tämä hanke valmistui vuonna 1883, ja se on ilmeisesti edelleen pystyssä, kuten monissa Brooklyn-julisteissamme näkyy.

Brooklynin julisteiden päähenkilö

Monissa lauluissa ja elokuvissa juhlittu Brooklynin silta on yksi New Yorkin ikonisimmista ihmisen tekemistä ihmeistä. Tämä East Riverin yllä ylpeänä kohoava historiallinen silta tarjoaa maisemallisen matkan Manhattanin ja Brooklynin kaupunginosien välillä. On olemassa joitakin aivan uskomattomia Brooklyn-julisteita, joissa tämä rakennelma näkyy. Brooklyn Bridge at Night on yksi niistä, hieno ja elinvoimainen motiivi, joka voi elävöittää minkä tahansa paikan, johon laitat sen. Brooklynin kaupunginosa, joka tunnetaan lyhenteestä, joka tarkoittaa "Down Under the Manhattan Bridge Overpass", on myös yksi New Yorkin kuuluisimmista maamerkeistä. Brooklynin ja Manhattanin rajalla sijaitseva Dumbo on tunnistettavan energinen alue, joka näkyy Brooklyn-julisteissa, kuten Brooklyn Bridge View -julisteessa. Tätä kaunista kuvaa voi kuvailla New Yorkin perikuvaksi, aivan kuten käytännössä kaikkia näitä Brooklyn-julisteita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1