New York

New York on luultavasti kaikista suurista metropoleista kaikkein olennaisin ja selkeimmin amerikkalainen kaupunki. Jopa niillä, jotka eivät ole koskaan käyneet Big Apple -kaupungissa,Lue lisää on elokuvien, kirjojen, kuvien ja kuvien perusteella peruskäsitys siitä, miltä se näyttää. ja yleistietoon perustuen. Ikoniset ja tunnetut maamerkit, kuten Vapaudenpatsas, Times Square ja Central Park ja monet muut ovat hyvin läsnä Photowallin laadukkaassa New Yorkin julisteiden valikoimassa. monet valokuvaukselliset ja viehättävät näkymät kaupungista ovat erittäin elävä elementti tässä kategoriassa. Tosielämän kuvista jotka saavat sinut tuntemaan, että todella olet kaupungissa, joka ei koskaan nuku, aina taideteoksiin, jotka ovat niin tyylikkäitä ja trendikkäitä, meillä on kaikki New Yorkin julisteet, joita voit toivoa. Olipa se sitten tarkoitettu asuin-, yritys- tai tai vapaa-ajan tilaan, New Yorkin julisteet sopivat tai erottuvat mistä tahansa sisustuksesta. Jotta se olisi vielä helpompaa Photowallin avulla voit muuttaa näitä motiiveja värimaailman ja muiden sisustuselementtien mukaan.

New York -julisteiden alaluokat

Haluamme tehdä valintasi mahdollisimman helpoksi ja hauskaksi. Tämän vuoksi Photowall on luonut kaksi pienempiä New York -julisteiden tasoja, jotka on nimetty Brooklyniksi ja Manhattaniksi, jotka ovat myös kaksi tunnetuinta New York -julistetta. kaupunginosat. Manhattania pidetään yleisesti Ison Omenan sydämenä ja myös sellaisena, mihin useimmat ihmiset viittaavat... tai ajattelevat, kun he puhuvat New Yorkista. Ei ole ihme, että suurin osa tämän New Yorkin julisteen motiiveista on alaluokkaan tuntuvat sinulle tutuilta. Monet pitävät tätä paikkaa kulttuurisena, taloudellisena ja taloudellisena keskuspaikkana. maailman viihdepääkaupunkina, joten ei ole mikään yllätys, että ihmiset parveilevat kaupunginosaan tutustuakseen sen tarjontaan. maamerkkejä. New Yorkin julisteissa Photowall on koonnut listan Manhattanin kuuluisimmista rakennuksista. Empire State Buildingin rakentaminen valmistui vuonna 1931, ja yli sata kerrosta seisoo 380 metriä korkea, se oli tuolloin maailman korkein rakennus! Nykyään se on edelleen kuudenneksi korkein vapaasti seisova rakennus Pohjois-Amerikassa, ja se on aina ollut suosittu matkailukohde Manhattanilla. New Yorkin juliste, kuten 1955 The Empire State Building voi osoittaa kunnioitusta tuolle vanhalle ihmeelle, ja sen mustavalkoiset sävyt tekevät siitä entistäkin hienomman. takautumaksi.

Se erityinen juttu

New York, josta usein käytetään lyhennettä NYC, tunnetaan myös Yhdysvaltojen väkirikkaimpana kaupunkina. Kanssa lähes 9 miljoonaa ihmistä, se on todella Pohjois-Amerikan kulttuurinen sulatusuuni, jossa jopa 800 kieltä on puhutaan, mikä tekee siitä maailman kielellisesti monimuotoisimman kaupungin! Sen lisäksi, että sillä on merkittävä vaikutus kaupankäyntiin, viihdettä, teknologiaa, politiikkaa ja urheilua, myös matkailu on suuri vetovoimatekijä, sillä se on yksi suosituimmista paikoista koko maailmassa. josta on todisteita myös New Yorkin julisteissa. Historia opettaa meille myös New Yorkin merkityksen. Amerikan yhdysvaltojen elämässä. Iso Omena sai alkunsa kauppapaikkana, jonka perustivat siirtolaiset New Yorkista. Hollannin tasavallasta vuonna 1624 Lower Manhattanilla. Muutamaa vuotta myöhemmin kaupunki oli jo englantilaisten hallinnassa, joten nimi New York annettiin sen jälkeen, kun Englannin kuningas Kaarle II myönsi maat veljelleen, Duke of Yorkin herttualle. Näistä pienistä yksityiskohdista on paljon apua selitettäessä tai esiteltäessä New York -julisteita, jotka tulevat olemaan aiheuttavat epäilemättä paljon keskustelua ja kysymyksiä kaikille, jotka näkevät ne.

Taivas on rajana New Yorkin julisteissa

New Yorkin horisontti on helposti yksi koko maailman tunnetuimmista ja tunnistettavimmista. Täynnä pilvenpiirtäjiä ja massiivisia kerrostaloja, tämä horisontti on tuttu näky monista elokuvista, kirjoista ja valokuvista. Voit tuoda tämän ikonisen näkymän ja vilkkaan energian huoneeseesi hankkimalla New Yorkin julisteen. Jos haluat vanhan koulukunnan tunnelmaa, valitse jotain kuten Vintage New York Brooklyn Bridge, kauniin viehättävä ja kiehtova maisema, joka antaa huoneellesi sen, että lisämakua. Jos olet enemmän taipuvainen moderniin ja nykyaikaiseen dynamiikkaan, New York -juliste, kuten New York City saattaa olla sopiva kotiisi tai toimistoosi. Toinen hurmuri tässä kategoriassa on The NY Romance, jossa eloisat värit ja lämmin teema muuttavat tämän New York -julisteen merkityksellisemmäksi ja syvällisemmäksi.
Tuotetiedot