Minnesota

Amerikan yhdysvalloilla on tapana antaa osavaltioilleen lempinimiä, joista osa on virallisia ja osa tunnetumpia paikallisten keskuudessa. Esimerkiksi Minnesota on "The North Star StatLue lisääe", joka on peräisin osavaltion lipussa ja sinetissä esiintyvästä ranskalaisesta mottosta. Yleisesti tunnettu lempinimi on kuitenkin "10 000 järven maa". Voit nyt tuoda tämän hämmästyttävän alueen kotiisi tai toimistoosi Photowallin laadukkaalla ja yksityiskohtaisella Minnesota-julisteiden valikoimalla. Edellä mainittu lempinimi Minnesotan 10 000 järven maasta on varsin vaatimaton. Minnesotassa on itse asiassa 11 000 järveä ja 90 000 mailia rantaviivaa, enemmän kuin Havaijilla, Kaliforniassa ja Floridassa yhteensä! Tee tästä mielenkiintoisesta pikkutiedosta tilasi keskipiste. Nämä ainutlaatuiset Minnesota-julisteiden mallit voivat muuttaa huoneesi valtavasti. Voit myös valita muutoksia, jotka sopivat tai ovat ristiriidassa jo olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Minnesota-julisteiden vetovoima

Minnesota on ylpeydellä synnyttänyt joitakin musiikkialan tunnetuimpia artisteja, kuten Bob Dylanin tai Princen vertaansa vailla olevan neron. Siksi ei ole ihme, että tässä osavaltiossa on fantastinen musiikkielämä, jossa on konsertteja ympäri vuoden ja upeita ulkoilmafestivaaleja lämpiminä kuukausina. Minnesota-julisteet voivat antaa sinulle melodista inspiraatiota eloisilla väreillään ja upeilla motiiveillaan. Tässä kategoriassa näet myös paljon niin sanotun Mini-Applen viehätystä, joka on hauska ja herttainen sanaleikki Minneapolisin nimestä. Kun joidenkin kaupunkien asukkaat joutuvat kulkemaan maan alla päästäkseen paikasta toiseen, Minneapolis antaa kaupunkilaisten matkustaa maanpinnan yläpuolella skyway-järjestelmänsä avulla. Nämä kerroskorkeat, vain kävellen kulkukelpoiset tunnelit yhdistävät rakennuksia eri puolilla keskustaa. Tämä hieno innovaatio on läsnä Minnesotan julisteissa, kuten Minneapolisin upeassa Dawnissa. Tämä erityinen nähtävyys voi olla ihanteellinen keskipiste asuin-, yritys- ja vapaa-ajan tiloissasi. Valo vangitsee täydellisesti järvien kaupungin uskomattoman viehätyksen.

Luonnon kauneus

Kun on kyse luonnonkauneudesta, Minnesotassa sitä on yllin kyllin! Osavaltion jokaisesta kolkasta löydät joitakin luontoäidin upeimmista teoksista. Siellä ei ole vain edellä mainitut 11 000 järveä, vaan myös runsaasti puistoja ja suojeltuja metsiä, jotka vievät arjen stressin pois varsinkin kaupunkilaisilta. Minnesota-julisteiden ansiosta sinun ei tarvitse matkustaa napapiirille nähdäksesi revontulet, jotka tunnetaan myös nimellä aurora borealis. Revontulet johtuvat aurinkotuulen, joka on auringosta pakenevien varattujen hiukkasten virta, ja planeettamme magneettikentän ja ilmakehän vuorovaikutuksesta. Cookin piirikunnan pohjoisen sijainnin ja laajan, pimeän taivaan ansiosta minnesotalaiset ovat onnekkaita nähdäkseen niitä usein. Voit nyt tuoda tämän myös valitsemaasi tilaan Minnesota-julisteilla, kuten Aurora Borealis over Burntside Lake. Tämä upea teos saa minkä tahansa huoneen näyttämään paremmalta ja avarammalta. Tämän Minnesota-julisteen hämmästyttävä kauneus synnyttää keskustelua, luo visuaalista dynamiikkaa ja jää mieleen.

Arkkitehtuuri Minnesotassa -julisteet

Minneapolis on erittäin merkittävä ja tärkeä kaupunki Minnesotan osavaltiossa. Vaikka se ei ole osavaltion pääkaupunki, se on yleensä ensimmäinen suurkaupunki, joka tulee mieleen, kun puhutaan tästä osavaltiosta. Siellä sijaitsee myös joitakin Pohjantähtiosavaltion hienoimpia rakennuksia, kuten Minneapolisin keskustassa sijaitseva Capella Tower. Se on osavaltion toiseksi korkein rakennus, ja siinä on kaksi pyöreää tornia kuuden kerroksen päällekkäisten kuutioiden päällä, ja sen päällä on "halo" antenneja ja viestintäverkkoa varten. Voit nähdä tämän upean rakennelman Minnesota-julisteissa, kuten Minneapolis Minnesota Skyline -julisteessa, jota on saatavana useissa eri sävyissä ja sävyissä, jotta sisustusprosessi olisi mielenkiintoisempi. Sitten on vielä Minneapolisin Witch's Hat Water Tower. Tämä Minneapolisin Prospect Parkissa sijaitseva historiallinen vesitorni muistuttaa vahvasti noitahattua, ja sen huhutaan olleen inspiraationa Bob Dylanin klassikkokappaleen "All Along the Watchtower" -kappaleelle! Tutustu siihen Minneapolis Minnesota Skyline Black -julisteessa, joka on särmikkäämpää ja dramaattisempaa makua oleva Minnesota-juliste.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1