Kansas

Sen lisäksi, että Photowallin kategoriat, kuten Kansas-julisteet, kaunistavat sisätilojasi kauneudella ja tyylillä, ne ovat myös loistava oppimisväline. Tämä osavaltio on tunnettu useLue lisääilla eri lempinimillä, mutta suosituin niistä on auringonkukkaosavaltio. Osavaltiossa ja sen ympäristössä kasvaa luonnonvarainen auringonkukka, joka nimettiin myös viralliseksi kukaksi vuonna 1903. Tuo tämä laatu ja hieman taiteellista auringonpaistetta asuin-, virkistys- ja jopa yritystiloihisi näillä hienoilla Kansas-julisteilla. Muunna tylsät ja tavalliset seinäsi mieleenpainuvaksi ja upeaksi tilaksi sekoittamalla ja yhdistelemällä tarjoamiamme motiiveja. Valittavana on runsaasti upeita paikkoja, valitse näistä Kansas-julisteista sinua eniten miellyttävät kaupungit. Hämmästytä perheesi, ystäväsi ja vierailijasi paitsi näiden Kansas-julisteiden kauneudella, myös sisäpiirin tietämykselläsi ja kiinnostuksellasi kyseistä aihetta kohtaan. Voit halutessasi aina muokata valitsemiasi kohteita, jotta ne sopisivat nykyiseen sisustukseesi tai suunnittelemaasi estetiikkaan.

Kansas-julisteet ja vähän triviaa

Suurimmalla osalla ihmisistä on stereotypia siitä, että Kansas koostuu kokonaan maatiloista, mutta koska yli 88 prosenttia osavaltion käytettävissä olevasta maasta käytetään maanviljelyyn, se on itse asiassa tosiasia. Siitä huolimatta Auringonkukka-valtio kasvaa ja modernisoituu vuosi vuodelta. Kansas-julisteet heijastavat ja näyttävät tuon kehityksen upealla tavalla. Sen lisäksi Kansasin julisteet toimivat myös eräänlaisena kunnianosoituksena tämän osavaltion uskomattomalle historialle. Esimerkiksi Kansasissa sattui enemmän sisällissodan uhreja kuin missään muussa unionin osavaltiossa! Tämä tarkoittaa, että Kansas-julisteesi eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevia, vaan ne ovat myös jollakin tavalla jäänne siitä, kun ihmiset puolustivat sitä, mikä on oikein ja oikeudenmukaista. Mitä tulee itse nimeen, Kansasin uskotaan saaneen nimensä intiaaniheimon mukaan, jonka nimi tarkoitti "tuulen kansaa". Kansas-julisteilla voit tuoda muutoksen tuulen myös sisustukseesi.

Historian oppitunti

Hämmästyttävästä historiasta puheen ollen, ensimmäinen eurooppalainen, joka saapui Kansasiin, oli espanjalainen tutkimusmatkailija Francisco de Coronado vuonna 1541, mutta vasta ranskalainen Robert Cavelier de Las Salle vuonna 1682 vaati maan hallintaa Ranskalle. Kuuluisa Louisianan osto vuonna 1803 siirsi Kansasin Amerikan yhdysvalloille, ja 1800-luvun puoliväliin mennessä sadattuhannet uudisasukkaat kulkivat Kansasin kautta matkallaan länteen. Kansas-julisteet voivat auttaa sinua ymmärtämään ja kertomaan muille tästä tärkeästä osasta Amerikan historiaa. Yhdysvallat pystytti linnakkeita kuuluisan Santa Fe Trail -reitin ja Oregon Trail -reitin varrelle auttaakseen matkustajia pysymään turvassa. Ajan myötä linnakkeiden ympärille syntyi luonnollisesti kaupunkeja, ja monet matkustajat pysähtyivät Kansasiin ja tekivät siitä kotinsa. Voit myös tehdä siitä kotisi Kansas-julisteilla, jotka puhuttelevat sinua ja auttavat sinua rentoutumaan.

Ikoninen kaupunki Kansas-julisteissa

Näitä Photowallin kategorioita selaillessasi huomaat nopeasti, että kaupungin horisontti on sen käyntikortti, tunnusomainen siluetti, jonka jokainen pääpiirteet tunteva tunnistaa välittömästi. Sama pätee myös näihin hämmästyttäviin Kansas-julisteisiin, joissa esitellään auringonkukkaosavaltion eri kaupunkeja. Konkreettinen esimerkki tästä ovat Kansasin julisteet, joissa esitellään Wichitaa. Kansas-julisteissa, kuten Wichita Kansas Skyline, näet ikonisia rakennuksia, kuten Epic Centerin, joka lisättiin Wichitan horisonttiin vuonna 1989. Sen tunnusomaisen, timantinmuotoisen katon suunnitteli Kansasin arkkitehti Sidney Smith Platt, joka suunnitteli myös läheisen Garvey Centerin. Kun käytät Kansasin julisteita, joissa keskitytään Wichitaan, näet paljon tätä hämmästyttävää rakennusta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1