Los Angeles

Yksi maailman kuuluisimmista kaupungeista voi nyt olla sisustuksesi keskipiste. Me Photowallilla olemme koonneet upean kokoelman Los Angelesin julisteita, jotka voivat tehdä eron huonLue lisääeesi tavallisen ja erikoisen välillä. Los Angeles -julisteet voivat toimia motivaattorina, joka saa sinut toteuttamaan unelmasi vierailla Enkelten kaupungissa tulevaisuudessa. Jos sinulla on ollut onni käydä jo siellä, se voi myös olla upea muistutus hauskasta ajasta ja matkasta. Los Angelesin julisteet sisältävät joitakin sen kauniita rantoja ja laitureita, jotka antavat ihanaa ja suosittua rantatunnelmaa. Tarjolla on runsaasti ainutlaatuisia malleja, eloisia väriyhdistelmiä ja monia upeita nähtävyyksiä. Sen lisäksi, että Los Angelesin julisteet ovat miellyttäviä silmille, niistä voi myös oppia jotain, kuten sen, että kun kaupunki perustettiin, sen koko nimi oli "El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles sobre el Rio Porciuncula". Tämä tarkoittaa suomeksi "Enkelten kuningattaren kaupunki Porciuncula-joen varrella", mikä on aivan mahtava nimi. Valitsemasi Los Angeles -julisteet voidaan sovittaa mieleiseksesi erityisesti sisustustyylin, värimaailman ja yli estetiikan osalta.

Fame Los Angelesin julisteet

Los Angelesin kaupungista ei voi puhua mainitsematta sen kuuluisinta esikaupunkia, Hollywoodia. Tämä paikka on ainutlaatuinen historiansa ja ikonisten kohteidensa ansiosta jo itsessään matkakohde. Hollywoodin nähtävyydet liittyvät läheisesti elokuvateollisuuteen ja valkokankaan glamouriin, jonka voit nähdä myös Los Angelesin julisteissa. Kukkulan rinteessä oleva Hollywood-kyltti näkyy esimerkiksi Los Angelesin julisteissa, kuten "Hey Los Angeles" tai "Colorful Los Angeles". Näiden kahden ystävällinen muotoilu ja miellyttävät värit voivat itse asiassa sopia myös lasten tilan sisustukseksi. Kun ihmiset näkevät Los Angeles -julisteesi Hollywoodista, voit jopa jakaa tämän tiedon heidän kanssaan. Elokuvateollisuus päätyi Los Angelesiin päästäkseen eroon Thomas Edisonista! New Jerseyssä asuneella Edisonilla oli hallussaan suurin osa maan elokuvapatenteista, joten elokuvantekijät pakenivat mahdollisimman länteen välttääkseen Edisonin immateriaalioikeusvaatimukset.

Tavoite korkealla

Viehättävissä väreissä ja malleissa luodut Los Angeles -julisteet muuttavat erinomaisesti huoneesi kokonaisilmettä ja luovat lisäksi uskomatonta visuaalista painoarvoa. Olipa kyseessä sitten kodin olohuone tai toimiston kokoushuone, Los Angeles -julisteet antavat tyyliä ja luonnetta. Kaupungin kuuluisaa horisonttia voi tarkastella esimerkiksi sellaisissa kohteissa kuin "Los Angeles California Skyline Black". Näet rakennuksia, kuten vuonna 2017 avatun miljardin dollarin Wilshire Grand Centerin, joka ohittaa U.S. Bank Towerin ja nousee Los Angelesin korkeimmaksi rakennukseksi ja sitä paitsi Mississippi-joen länsipuolella sijaitsevaksi korkeimmaksi rakennukseksi ja maan yhdeksänneksi korkeimmaksi rakennukseksi. Tämä rakennus, jota voit esitellä tilassasi Los Angelesin julisteilla, on 334 metriä korkea ja siinä on 73 kerrosta.

Los Angeles -julisteet luonnon kanssa

Kuten aiemmin mainittiin, Los Angelesin julisteissa on myös runsaasti luontoon liittyviä motiiveja, erityisesti rantaviboja koskevia. Santa Monica on kaunis kultaisen hiekan rantaviiva, ja kuuluisa Santa Monican laituri, jonka ikoninen maailmanpyörä on todella nähtävyys. Los Angelesin julisteet, kuten "Hengenpelastaja Santa Monicassa, Los Angelesissa" tai "Santa Monican palmupuut", esittävät tämän suositun paikan parhaassa valossaan. Venice Beach on toinen hieno paikka, joka on esillä Los Angeles -julisteissamme. Alueella on ehdottomasti oma ainutlaatuinen tunnelmansa, kuten voit nähdä sellaisissa kohteissa kuin "Venice Beach, Los Angeles". Tämä erityinen Los Angeles -juliste voi ehdottomasti lisätä syvyyttä ja ulottuvuutta mihin tahansa huoneeseen, jolloin se näyttää suuremmalta ja laajemmalta.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-24 24:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.