Kalifornia

Kalifornia on kenties Amerikan yhdysvaltojen tunnetuin valtio, joka saa ihmiset unelmoimaan rannasta ja julkkisten elämästä. Photowall on koonnut upean valikoiman Kalifornia-julisteitLue lisääa, jotka voivat tehdä saman ja jopa enemmänkin sinulle. Kalifornia-julisteissa on osavaltion kuuluisimpien kaupunkien ja paikkojen lisäksi myös joitakin kauneimmista maisemista, jotka voit näyttää seinälläsi vaivattomasti. Motiiveissamme on tosielämän valokuvia, jotka vievät sinut välittömästi paikalle, mutta myös taideteoksia, jotka antavat tälle osavaltiolle lisää syvyyttä ja kontekstia. Olipa kyseessä sitten kuuluisa San Franciscon silta tai vaikuttava Los Angelesin horisontti, löydät taatusti Kalifornia-julisteen, joka täydentää tilasi ihailtavasti. Kalifornia-julisteiden valikoimassamme on erilaisia asetelmia, jotka sopivat ainutlaatuiseen makuusi ja suunnittelusuunnitelmiisi. Kokeile näitä motiiveja motivaattoreina, jotta voisit jonain päivänä tehdä matkan Kaliforniaan, tai jos sinulla on ollut onni käydä siellä jo, kauniina muistutuksena loistavasta menneisyydestä.

Kalifornian julisteiden vetovoima

Toisin kuin monet uskovat, Kalifornia ei ole pelkkää glitteriä ja loistoa, vaan sillä on itse asiassa paljon mielenkiintoista historiaa. Se liittyi Yhdysvaltoihin Meksikon ja Amerikan sodan päättäneen Guadalupe Hidalgon sopimuksen allekirjoittamisen myötä vuonna 1848, jolloin Yhdysvallat maksoi Meksikolle 15 miljoonaa dollaria sotakorvauksista. Meksiko puolestaan luovutti lähes puolet alueestaan, mukaan lukien Kalifornian, Arizonan, Uuden Meksikon, Teksasin sekä osia Coloradosta, Nevadasta ja Utahista. Vaikka Kalifornia tunnettiin alun perin nimellä Grizzly Bear State, se tunnetaan nykyään nimellä Golden State. Näet ja tunnet miksi, kun ripustat Kalifornian julisteita, sillä ne ovat todellisia kultamitalisteja, kun on kyse sisätilojen varustamisesta kauneudella, tyylillä ja tekstuurilla. Toinen hieno asia Kalifornian julisteissa on se, että olemme lisänneet kaksi pienempää alaluokkaa, Los Angelesin ja San Franciscon, jotta valintaprosessisi olisi yhtenäisempi ja virtaviivaisempi.

Enkelten kaupunki

Los Angelesia tuntemattomat olettavat joskus, että se on jatkuvasti aurinkoinen ja täynnä julkkiksia. Totuus on kuitenkin paljon monivivahteisempi, sillä sää voi vaihdella, suurin osa ihmisistä on työväestöä ja siellä on enemmän upeaa taidetta ja nähtävyyksiä kuin kävijä voisi ahtaa yhteen matkaan. Kalifornia-julisteet näyttävät varmasti tämän puolen Los Angelesista ainutlaatuisilla kuvioilla, eloisilla väreillä ja erilaisilla teemoilla. Kun muut ikoniset amerikkalaiskaupungit, kuten New York, ovat pitkiä, Los Angeles on leveä. Esimerkiksi Santa Monica ja Venice Beach ovat turistien suosiossa, mutta ne ovat huomattavan ajomatkan päässä. Kalifornian julisteet, kuten "Lifeguard in Santa Monica, Los Angeles", osoittavat kuitenkin, miten kauniita nämä paikat voivat olla etäisyydestä huolimatta. Tällaisilla esineillä voit saada kuuluisan rannan tunnelman sisustukseesi ympäri vuoden.

Pohjois-Kalifornian julisteet

Kun puhutaan San Franciscosta, ei voi jättää pois sen määräävintä nähtävyyttä, Golden Gate -siltaa. 1800-luvun lopulla San Francisco oli yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kehittyvistä kaupungeista, mutta se joutui suureen vauhtipuskuriin, kun se alkoi kehittyä suureksi solmukohdaksi, joka kaipasi nopeita ja luotettavia kuljetusmahdollisuuksia, erityisesti sen jälkeen, kun edullinen auto oli kehittynyt 1900-luvun alussa. Kun kaupunki pysähtyi ja lakkasi kasvamasta, paikalliset vaativat sillan rakentamista, jotta ihmiset voisivat matkustaa helpommin ja nopeammin. San Franciscoa esittävillä Kalifornia-julisteilla et saa pelkästään kaunista koristetta seinillesi, vaan myös tärkeän ja merkityksellisen rakenteen sisätiloihisi. Kalifornian julisteet lisäävät visuaalista painoarvoa ja tarjoavat samalla historiallisen kontekstin ja erinomaisen amerikkalaisen palan. Amerikkalaisen kekseliäisyyden ja innovaation symboli, Kalifornian julisteet, kuten "Golden Gate - Sepia", tuovat paljon luonnetta ja optista mielenkiintoa.
Tuotetiedot