Illinois

Illinoisin julisteet ovat loistava sisustusväline. Tämä ei johdu ainoastaan siitä, että ne ovat kauniita katsella ja miellyttävät silmää, vaan myös siitä, että Preeria-valtiolla on niLue lisääin rikas historia, jossa tapahtui niin monia maailmaa mullistavia tapahtumia ilman, että ihmiset edes tajusivat sitä. Konkreettinen esimerkki on se, että Illinois oli ensimmäinen osavaltio, joka ratifioi 13. lisäyksen orjuuden poistamiseksi. Jos ei ole niin raskas trivia, Benny Goodman ja Gene Krupa keksivät termin "jazz" Chicagossa vuonna 1914. Kuten huomaat, tästä hämmästyttävästä osavaltiosta on paljon opittavaa ja löydettävää Illinoisin julisteiden avulla. Lähes 80 % osavaltion pinta-alasta on viljelysmaata, ja sen korkein kohta on Charles Mound, joka sijaitsee vain n. 1,5 kilometrin korkeudessa. 375 metriä. Illinoisin julisteissa on myös nähtävyyksiä Amerikan kolmanneksi suurimmasta kaupungista, Chicagosta. Photowallin avulla voit aina muokata valitsemiasi Illinois'n julisteita oman estetiikkasi ja suunnitellun värimaailmasi mukaisiksi.

Illinois julisteet ja sen historia

Ensimmäiset eurooppalaiset, jotka saapuivat Illinoisiin, olivat ranskalaiset tutkimusmatkailijat Jacques Marquette ja Louis Joliet, jotka matkasivat Mississippi- ja Illinois-jokea pitkin ja ottivat yhteyttä paikallisiin intiaaniheimoihin turkiskaupan aloittamiseksi. Britit saivat Illinoisin haltuunsa voitettuaan Ranskan ja intiaanien sodan vuonna 1763. Kuitenkin vain 20 vuotta myöhemmin, vuonna 1783, alueesta tuli osa Yhdysvaltoja vallankumoussodan jälkeen, ja 3. joulukuuta 1818 Illinois hyväksyttiin unioniin 21. osavaltiona. Tämä rikas historia näkyy myös monissa näistä upeista Illinoisin julisteista. Yksi Yhdysvaltojen historian pahimmista palokatastrofeista oli pahamaineinen Chicagon suuri tulipalo vuonna 1871. Kaikki alkoi pienestä tulipalosta ladossa Chicagon eteläosassa, mutta koska suurin osa rakennuksista oli tuohon aikaan tehty puusta, tulipaloa oli vaikea pysäyttää, ja yli 20 000 rakennusta tuhoutui täysin. Illinoisin asukkaat pääsivät kuitenkin jaloilleen ja loivat kukoistavan kaupungin, jonka voit nähdä Illinoisin julisteissa.

Windy City

Chicagossa, joka on itse asiassa keksinyt suurkaupungeissa nykyään tavallisen pilvenpiirtäjän, on runsaasti merkittäviä ja ikonisia rakennelmia, joita voit pitää omassa kodissasi, toimistossasi tai vapaa-ajanviettotilassasi Illinoisin julisteiden muodossa. Kuten jotkut teistä ehkä tietävät tai ovat kuulleet, Chicago kulkee käsi kädessä Sears Towerin kanssa. Jos kuitenkin haluat olla asiallisesti korrekti, sinun on nyt kutsuttava sitä Willis Toweriksi. Vuonna 1973 valmistunut 440-metrinen torni on Windy Cityn horisontin kiistaton kuningas, kuten monista näistä Chicagoa esittävistä Illinois'n julisteista voi päätellä. Tämä rakennelma piti maailman korkeimman rakennuksen titteliä hallussaan vuosikymmeniä ja säilytti vaatimuksensa läntisen pallonpuoliskon korkeimmasta katosta hyvin pitkään! Chicago Skyline antaa sinulle kauniin näkymän tästä maamerkistä ja monista muista.

Muuta Illinoisin julisteita

Yllätyt varmasti siitä, että ei ole outoa kokea kaikkia neljää vuodenaikaa yhden Chicagon päivän aikana! Sitä ei kutsuta turhaan nimellä Windy City. Sen lähteenä on Michigan-järvi, joka reunustaa koko kaupungin itäpuolta, kuten voit nähdä Illinois'n julisteissa, kuten Chicago ja Michigan-järvi. Näkymä Chicagon pilvenpiirtäjästä on toinen hieno Illinoisin juliste, joka esittelee tämän puolen ja suurkaupungin kauneuden. Jos etsit jotain taiteellisempaa ja hieman luonnetta, ehkä Chicago Illinois Rust Skyline sopii sinulle. Illinoisin julisteet tarjoavat sinulle terveen määrän vaihtoehtoja, joilla voit kaunistaa sananmukaiset neljä seinääsi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1