Havaiji

Kauniiden rantojensa, upeiden vaellusreittiensä ja rikkaan historiansa ansiosta ei ole vaikea ymmärtää, miksi Havaiji voi olla upea keskipiste sisustuksessasi. Photowall on koonnut upLue lisääean valikoiman Havaiji-julisteita, jotka muuttavat sisustuksesi tavallisesta ja mahdollisesti tylsästä tilasta näyttäväksi ja houkuttelevaksi tilaksi. Halusitpa sitten varustaa kotisi, vapaa-ajanhuoneesi tai jopa toimistosi tyylillä ja luonteella, Havaiji-julisteet tekevät tempun ja vielä enemmän. Niin sanottu Aloha State koostuu kahdeksasta pääsaaresta, joista suurin on "Big Island", jonka virallinen nimi on Havaiji. Tämän upean osavaltion pääkaupunki sijaitsee itse asiassa toisella saarella nimeltä Oahu. Havaiji-julisteissa on paljon Honolulun hienoimpia nähtävyyksiä, kuten huomaat, kun tutustut upeaan valikoimaamme. Kuten tavallista, voit muuttaa valitsemasi Havaiji-julisteet vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Hawaijin luonnonkauniit julisteet

Havaijista ei voi puhua mainitsematta sen kuuluisia rantoja ja maailmankuulua saaristovibaa. Monissa Havaiji-julisteissamme sinisen taivaan, smaragdinvihreän meren sekä hiekan ja kiven pehmeän sävyn yhdistelmä tekee maisemasta niin idyllisen. Nämä motiivit sopivat täydellisesti keskipisteeksi, ja ne on valmistettu hienoimmista rannikkovalokuvista. Ota esimerkiksi vaikuttava Havaijin rantakuoppa, joka tuo mukanaan kauniin panoraamatyylin, joka luo ja lisää syvyyttä mihin tahansa huoneeseen. Kuvittele tämäntyyppinen Havaiji-juliste olohuoneeseesi tai jopa työpaikan kokoushuoneeseen. Tämä upea kohtaus luo rentouttavan tunnelman ja säteilee positiivisia tunteita koko päivän ajan. Havaijin auringonlasku on toinen Havaiji-julisteiden ihmeellinen näky, joka voi saada huoneesi näyttämään ihanalta unelta kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa.

Lisää tietoa

Ensimmäiset Havaijin saarille saapuneet ihmiset olivat polynesialaisia, jotka matkustivat Havaijille kanootilla noin vuonna 500 jKr. Jokaista saarta hallitsi eri päällikkö, mutta 1700-luvun lopulla päällikkö Kamehameha otti jokaisen saaren haltuunsa yksi kerrallaan. Vuoteen 1810 mennessä hän oli ottanut haltuunsa kaikki saaret ja hänestä tuli Havaijin ensimmäinen kuningas. Tämä on se, mihin viittasimme aiemmin Havaijin julisteissa, joilla ei ole vain kuuluisaa luonnonkauneutta, vaan myös rikas ja kiehtova historia. Havaijin kuningaskunta ja Yhdysvallat olivat solmineet läheiset suhteet ja kauppasopimukset, mutta vuonna 1893, mikä ei ollut yllätys, kuningaskunta kukistettiin ja perustettiin Havaijin tasavalta. Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1898, Havaijista tuli Yhdysvaltojen alue. Voit kunnioittaa tätä hämmästyttävää historiaa ottamalla tiloihisi Havaiji-julisteita.

Hawaii-julisteet ja sen pääkaupunki

Kuten jo mainittiin, Havaiji-julisteissa on yksi maailman siunatuimmista kaupungeista. Lähes sadan kuuluisan rannan ympäröimä Honolulu on todella pieni pala taivasta maan päällä. Voit tehdä tästä uskomattomasta paikasta osan kotiasi, toimistoasi tai vapaa-ajanviettotilaasi Honolululle omistetun Havaiji-julisteiden sarjamme avulla. Havaijin kielellä sana "Honolulu" voidaan karkeasti kääntää "suojaisaksi lahdeksi" tai "suojapaikaksi". Tässä metropolissa järjestetään kaksi kuuluisaa hula-festivaalia, mukaan lukien World Invitational Hula Festival, jota varten ihmiset matkustavat kaikkialta maailmasta juhlimaan tunnusomaista tanssia! Honolulu Lightsin kaltaisilla Havaiji-julisteilla voit valita modernin tunnelman rinnalle Havaiji-julisteet, joissa esitellään Aloha State -valtion luonnonihmeitä. Honolulu Hawaii Skyline voi myös näyttää hyvältä eteisessä tai eteishuoneessa, jotta sisätilasi saisivat lisää ulottuvuutta ja visuaalista painoarvoa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1