Georgia

Kun persikan osavaltio on sisustuksen keskeinen teema, koko tilan näkymät voivat muuttua. Photowallin Georgia-julisteissa on erilaisia muotoja ja sävyjä, mutta ne ovat silti kunnianosLue lisääoitus tälle hämmästyttävälle osavaltiolle, joka on saanut nimensä, koska se on tuottelias persikantuottaja, jota viljellään pääasiassa sen keskiosissa. Kivihedelmä esiintyy jopa rekisterikilvissä, mainostauluissa ja liikennemerkeissä! Yllättyisit kuitenkin, jos tietäisit, että se on itse asiassa hieman väärä nimitys, sillä Georgia tienaa nykyään enemmän rahaa pekaanipähkinöiden ja kaalien tuotannolla. Georgian julisteiden toinen mielenkiintoinen puoli on se, että saatat nähdä muutamia tuttuja katuja ja rakennuksia selaillessasi. Avokätiset verokannustimet ovat vauhdittaneet Georgian elokuvateollisuutta, ja se on noussut New Yorkin ja Los Angelesin ohella kolmen tärkeimmän elokuvakeskuksen joukkoon. Tuo kauneutta, historiaa ja glamouria seinillesi upeiden Georgia-julisteiden valikoimallamme!

Historiaa Georgian julisteissa

Kun eurooppalaiset saapuivat maahan vuonna 1540, kun Hernando de Soto ja hänen miehensä metsästivät kultaa, eri intiaaniheimot asuivat eri puolilla aluetta, joka on nykyinen Georgia. Kuitenkin vasta kun James Oglethorpe perusti vuonna 1733 brittiläisen siirtokunnan, josta myöhemmin tuli Savannahin kaupunki, eurooppalaiset siirtolaiset asuttivat tätä maata pysyvästi. Amerikan vallankumous ja tietenkin sisällissota vaativat veronsa, mutta persikan osavaltio sinnitteli. Tämä on yksi niistä piirteistä, joita Georgian julisteet voivat myös tarjota sinulle, sinnikkyyttä ja voimaa. Vaikka Georgialla kesti monta vuotta rakentaa uudelleen sisällissodan tuhojen jälkeen, nykyään se on elinvoimainen osavaltio, jonka yksi maailman johtavista kaupungeista on Atlanta. Georgia-julisteissa näet runsaasti tätä upeaa kaupunkia.

Kuuluisa pääkaupunki

Georgian pääkaupunki ei ollut vain kansalaisoikeuksien kuuma paikka, vaan siitä on tullut myös merkittävä vaikuttaja monilla teollisuudenaloilla ja popkulttuurissa, mikä tekee siitä ihanteellisen inspiraation Georgian julisteiden muodossa. Atlantan horisontti on hyvin monipuolinen ja kaunis horisontti katsella. Rakenteiden, kuten niin sanottujen King and Queen Buildingsin tai paikallisesti "King and Queen -tornien", ansiosta nämä kaksi kuninkaallista rakennusta näkyvät kilometrien päähän. Mielenkiintoiset nimimerkit tulevat siitä, että ne muistuttavat shakkinappuloiden päitä. Rakennusten huipuissa on valkoiset ristikkokruunut, jotka valaistaan erityistilaisuuksissa, kuten Pyhän Patrickin päivänä. Katso, voitko havaita ne Georgia-julisteissa, kuten Atlanta Georgia Skyline Black. Tämä dramaattinen motiivi on toteutettu kauniilla ja klassisella mustavalkoisella värillä, joka sopii mihin tahansa olohuoneeseen tai jopa työpaikkasi kokoustilaan. Toinen kuuluisa rakennus on Symphony Tower, joka tunnetaan paremmin nimellä "Batman Building", koska sen katon yläpuolella on siipimäiset lasipinnat. Se on myös kaikkialla esillä Georgian julisteissa, todella upea näky.

Toinen toimija Georgian julisteissa

Koillis-Georgiassa sijaitseva melko viehättävä Ateena on itse asiassa collegeylpeyden, taidepaikkojen ja hienon musiikin kaupunki. Georgia-julisteissa voit nähdä joitakin sen ikonisia rakennuksia ja monumentteja, jotka tekevät seinistäsi houkuttelevampia ja mielenkiintoisempia. Athens Georgia Skyline -sarjasta löydät ainutlaatuisia malleja, joihin yhdistyvät hämmästyttävät värimaailmat, jotka esittävät esimerkiksi Sanford Stadiumin kaltaisia paikkoja. Tämä on kampuksella sijaitseva jalkapallon pelipaikka Georgian yliopistossa. 92 746-paikkainen stadion on 11. suurin stadion Yhdysvalloissa ja 17. suurin tällainen stadion maailmassa! Näkymä Georgian kampukselle ja kumpuileville kukkuloille avoimelta läntiseltä päätyalueelta on saanut monet kutsumaan sitä yliopistojalkapallon "kauneimmaksi kampuksella sijaitsevaksi stadioniksi". Tee siitä osa sisustustasi kauniilla Georgia-julisteillamme.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-22 22:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.