Florida

Kun kuulee sanan Florida, mieli hyppää heti rantakuviin, sillä kaikki tietävät, että Miami on rikkaiden ja kuuluisien leikkikenttä. Toiset saattavat ajatella, että se on YhdysvaltojenLue lisää vanhusten eläkekoti ja Walt Disney Worldin koti. Floridan julisteiden kokoelmamme osoittaa kuitenkin, että tällä osavaltiolla on paljon muutakin tarjottavaa. On kuitenkin totta, että se on erittäin suosittu lomakohde, sillä Key Westin kaltaisissa paikoissa on maan kuumin sää. Vielä hämmästyttävämpää on se, että olitpa missä tahansa Floridassa, et ole koskaan yli 95 kilometrin päässä merestä, kuten näet lukuisista Florida-julisteista. Ei siis ihme, että sitä kutsutaan The Sunshine State -nimellä! Meksikonlahden rannalla sijaitsevan Gold Coastin taianomaisista auringonlaskuista Atlantin valtameren kirkkaisiin sinisiin vesiin - Florida tarjoaa runsaasti merihupia ja paljon muuta. Ota kiinni merituuli ja nuo upeat värit Photowallin Floridan julisteissa.

Hupia auringossa

Luonnonherkuista puheen ollen, saatat yllättyä siitä, että Floridassa sijaitsee itse asiassa maailman kolmanneksi suurin koralliriutta. Suuri Floridan valliriutta on ainoa elävä korallivalliriutta Yhdysvalloissa ja maailman kolmanneksi suurin Australian Suuren valliriutan ja Belizen valliriutan jälkeen. "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA" voi olla täydellinen portti tähän ihmeeseen oman Florida-julisteesi muodossa. Tämä motiivi antaa sinulle rantatunnelmaa ympäri vuoden, olipa ulkona millainen sää tahansa. Florida Keysin saariston pohjoisin saari on sukelluspääkaupunki hyvästä syystä. Kotona on uskomattomia nähtävyyksiä, kuten Kristus kuilun syvyydessä -patsas ja monia hylkyjä, ja sukeltajat ovat täynnä ylistystä siitä, mitä Floridan vesillä on tarjottavanaan. Anna itsellesi tästä pieni esimakua ja esikatselukappale erinomaisilla Florida-julisteillamme.

Historiaa Floridan julisteissa

Monet eri intiaaniheimot asuivat koko nykyisen Floridan alueella ennen kuin ensimmäinen eurooppalainen saapui maahan vuonna 1513, joka oli espanjalainen tutkimusmatkailija Juan Ponce de Leon, joka etsi legendaarista nuoruuden lähdettä! Ensimmäisen todellisen eurooppalaisen asutuksen perustivat kuitenkin ranskalaiset protestantit vuonna 1564. Ranskalainen tutkimusmatkailija Rene de Laudonniere johti heitä ja he rakensivat Fort Carolinen nykyisen Jacksonvillen lähelle. Tämä kaupunki on myös esillä kauniissa Florida-julisteissamme. Vuotta myöhemmin, vuonna 1565, espanjalaiset rakensivat linnoituksen St. Augustineen, joka on Yhdysvaltojen vanhin pysyvä asutus. Monien espanjalaisten ja brittien, seminole-intiaanien ja Yhdysvaltojen välisten sotien ja sisällissodan häviämisen jälkeen Florida otettiin takaisin unioniin vuonna 1868. Florida-julisteiden avulla sinulla ei ole vain kaunis näkymä, vaan myös esitys paikasta, joka on täynnä historiaa.

Erikoisosa

Vaikka Tallahassee on Floridan pääkaupunki ja kaupungissa on kaksi suurta yliopistoa, se on itse asiassa hyvin rento, mikä tekee siitä entistäkin houkuttelevamman. Osittain tästä syystä Photowall on koonnut Floridan pääkaupungille omistetun pienemmän osion Floridan julisteista. Tallahassee on yksi Floridan ainoista kaupungeista, joissa on oikeasti vuodenaikoja. Kuten Floridan julisteissa näet, voit ottaa askeleen historiaan esimerkiksi Tallahassee Florida Skyline -kohteissa, joissa näet mahtipontisia ja historiallisia rakennuksia. Ainutlaatuisten mallien ja rikkaiden väriyhdistelmien ansiosta huomaat kaipaavasi Florida-julisteita, joissa tämä eläväinen ja samalla idyllinen kaupunki on esillä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1