Colorado

Jotkut Amerikan Yhdysvaltojen kauneimmista erämaista ja vaikuttavista vuoristoista voivat nyt olla sisustuksesi keskipisteenä. Photowallin monipuolisella Colorado-julisteiden kokoelmaLue lisäälla voit koristella seiniäsi upeilla motiiveilla, jotka ovat yksityiskohdiltaan rikkaita, ainutlaatuisesti suunniteltuja ja elinvoimaisia eri väriyhdistelmillä. Runsaasti villin lännen tarinoita sisältävä ja kansainvälisesti ulkoilma-aktiviteeteistaan tunnettu niin sanottu Centennial State on myös Denverin ja Boulderin kaltaisten suosittujen kaupunkien koti. Coloradolla oli keskeinen rooli Yhdysvaltojen länsilaajentumisessa ja tutkimusmatkailussa, mikä tekee Colorado-julisteista entistäkin houkuttelevampia. Kaivostoiminnan loiston ja rautateiden nousukauden aikana näistä riehakkaista ajoista kumpusi vanhan lännen kansanperinne, kuten Buffalo Billin kiehtova hahmo. Monet legendat ovat kutsuneet tätä osavaltiota kodikseen, minkä vuoksi Colorado-julisteet eivät ole vain silmää miellyttäviä, vaan myös ajatusten ja sydämen ravintoa. Kuten tavallista, voit halutessasi sovittaa valitsemasi Colorado julisteet täydentämään sisustustasi ja värimaailmaasi.

Historiaa Coloradon julisteissa

Ihmiset ovat asuneet Coloradon alueella jo tuhansia vuosia. Kun eurooppalaiset saapuivat, Coloradossa asui useita intiaaniheimoja, kuten komansseja, apasseja ja cheyennejä. Ensimmäinen eurooppalainen, joka vieraili Coloradossa, oli espanjalainen tutkimusmatkailija Francisco de Coronado vuonna 1541. Monta vuotta myöhemmin, vuonna 1682, ranskalainen tutkimusmatkailija Robert de La Salle vaati maata Ranskalle, ja siitä tuli osa Ranskan Louisianan aluetta. Osa näistä vaikutteista näkyy Coloradon julisteissa, joissa esitellään tämän osavaltion arkkitehtuuria. Vuonna 1858 löydettiin kultaa, ja monet tuhannet ihmiset ryntäsivät Coloradoon rikastumisen toivossa. Marraskuun 7. päivänä 1876 Colorado hyväksyttiin Amerikan yhdysvaltoihin 38. osavaltioksi. Aseta Colorado-julisteesi esille inspiraationa käydä tässä upeassa osavaltiossa jonain päivänä. Garden of Gods, Colorado Springs voi olla täydellinen esimerkki tästä ja esitellä luonnonkauneutta, jolla Centennial State voi ylpeillä.

The Mile High City

Kalliovuorten juurella sijaitseva Denver tunnetaan ennen kaikkea huikeista näkymistä ja laajasta valikoimasta ulkoilma-aktiviteetteja. Ennen kaikkea tätä koskematonta elämää se oli kuitenkin karkea ja rähisevä kaivoskaupunki, jossa gangsterit määräävät tilanteen ja jossa maaoikeudet voitettiin ja hävittiin pokeripöydässä. Ilahduta sisäistä villiä lastasi joillakin näistä kauniista Colorado-julisteista, joissa on Mile High City -kaupunki. Denver sai nimensä Kansasin entisen kuvernöörin James Denverin mukaan, kun varhainen uudisasukas William Larimer yritti saada vaikutusvaltaisen poliitikon suosioonsa. Colorado-julisteissa on upeita sarjoja, kuten Denver Colorado Skyline, joita on eri sävyjä, sävyjä ja sävyjä. Tämä tekee niistä loistavia ja joustavia seinäkoristeita, joilla voi leikkiä.

Kauniita kohtauksia Colorado-julisteissa

Vaikka se tunnetaan yleisesti nimellä Monument Valley Park, navajojen nimi on itse asiassa Tsé Bii' Ndzisgaii, joka tarkoittaa karkeasti käännettynä "kallioiden laaksoa". Itse puisto muodostaa vain pienen palan puoliautonomista Navajo Nationia, joka on Amerikan Yhdysvaltojen suurin intiaanialue! Kuten Coloradon julisteista näet, se on todella melko lailla keskellä ei-mitään, ja kirjaimellisesti satojen kilometrien päässä mistään merkittävästä kaupungista, mikä saa sen tuntumaan siltä kuin olisi astunut ajassa taaksepäin. Jos katsot Coloradon julisteita, kuten Monument Valley, Utah, Yhdysvallat, on kuin olisit astunut toiselle aikakaudelle tai vuosisadalle. Colorado-julisteissa on runsaasti luontokohtauksia, jotka herättävät ajattomuuden tunteen ja antavat huoneellesi aivan uuden ulottuvuuden ja tunnelman.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1