Arizona

Jos haluat hemmotella vaelluksenhaluasi ja sisäistä tutkimusmatkailijaa upealla teemalla, olet tullut oikeaan paikkaan. Photowallilla on kategoria Arizona-julisteita, joissa on graafiLue lisääsia maisemia, jotka hämmästyttävät ja ilahduttavat sinua, perhettäsi, ystäviäsi ja vierailijoita. Ei varmasti ole mikään salaisuus, että "Grand Canyonin osavaltiossa" sijaitsee, arvasitkin, Grand Canyon. Arizonan julisteet esittävät tämän vaikuttavan luonnonihmeen näyttävästi. Se ei ole vain yksi maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä, vaan myös ainoa maailmanihme, joka sijaitsee Amerikan yhdysvalloissa. Arizonan julisteiden tuonpuoleiset näkymät voivat olla myös lasten mieleen. He pitävät varmasti siitä, että NASA:n astronautit harjoittelivat osan kuuhun laskeutumista osavaltiossa, koska sen upeat aavikkomaisemat voivat muistuttaa kuuta tai jopa Marsia. Ei ole väliä, sisustatko kotiasi, toimistoa tai vain paikkaa, jossa haluat hengailla, nämä motiivit antavat taatusti seinällesi vakavaa tyyliä. Arizona-julisteet voidaan aina sovittaa suunniteltuun sisustukseen tai jo olemassa oleviin esteettisiin ja värimaailmaan.

Arizonan julisteiden ylpeys

Kuten aiemmin mainittiin, koko maailman kuuluisin kanjoni on Grand Canyon. Colorado-joen uskotaan alkaneen veistää Grand Canyonia noin 70 miljoonaa vuotta sitten, alkaen sarjasta pienempiä kanjoneita. Nykyään se on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista vierailukohteista. Arizonan julisteissa on tässä kokoonpanossa motiiveja, jotka jättävät sinut hengästyneeksi. "Horseshoe Bend" voi olla ihanteellinen kotisi tai toimistosi keskipiste, joka antaa huoneelle upean ilmeen sekä aivan uusia ulottuvuuksia ja syvyyttä. Ne eivät ole vain upeita katsella, vaan Grand Canyonia korostavat Arizona-julisteet antavat myös rauhallisuuden ja rauhan tunteen. Kaunis maailmamme on säilyttämisen arvoinen, ja nämä Arizonan julisteet ovat siitä uusi todiste. Katso vain "Arizona Canyon" ja tunnet heti sen alkukantaisen yhteyden, joka meillä ihmisillä on luontoon, sellainen on Arizona-julisteiden voima.

Villi länsi

Tämän osavaltion historia on täynnä tarinoita kuuluisasta Villistä lännestä ennen kuin suuri osa alueesta oli edes asutettu. Ehkä tunnetuin tarina on legendaarinen tulitaistelu, johon osallistuivat Wyatt Earp ja Doc Holliday. Se tapahtui Tombstonessa, Arizonassa, ja siitä on tehty monia Hollywood-elokuvia. Jos olet lännenelokuvien ystävä, Arizona-julisteet ovat täydellinen lisä sisustukseen. Arizonassa käytiin myös monia taisteluita uudisasukkaiden ja intiaanien välillä, joita johtivat kuuluisat sotapäälliköt, kuten Cochise ja Geronimo. Arizona-julisteet voivat tuoda tuon seikkailun hengen ja muinaisen energian tiloihisi. Esimerkiksi "Arizona Vintage Bank" on kuin suoraan klassisesta lännenelokuvasta otettu lehti. Arizonan julisteet, kuten "North Window of Monument Valley", voivat myös herättää sen vapauden tunteen, jonka yhdistämme cowboyihin!

Muut Arizona-julisteet

Arizona ei koostu pelkästään aavikosta ja muukalaismaisemista, vaan sillä on myös oma osuutensa eloisista kaupungeista. "Grand Canyonin osavaltion" pääkaupunki on Phoenix, jonka vaikuttava horisontti on esillä myös Arizona-julisteissa. Näet muun muassa Luhrs Towerin, vuonna 1929 rakennetun art-deco-pilvenpiirtäjän, kaltaisia rakennelmia. Vuoteen 1971 asti kattohuoneisto toimi arvostetun Arizona Clubin kotina. Jos Arizonan julisteissa nähty näky näyttää tutulta, se saattaa johtua siitä, että näit sen Alfred Hitchcockin kaikkien aikojen klassikossa "Psycho". Arizonan julisteet, kuten "Phoenix Arizona Skyline Black", voivat varmasti lisätä sisustukseen hieman särmää ja luonnetta. Koska näitä erityisiä Arizona-julisteita on saatavana eri sävyissä ja sävyissä, voit helposti käyttää sitä visuaalisen painotuksen ja kiinnostavuuden säätämiseen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1