Skotlanti

Yksi maailman mielenkiintoisimmista ja samalla isänmaallisimmista maista voi myös tehdä ihanasta sisustuksen keskeiseksi teemaksi. Photowallin laadukkaat, yksityiskohtaiset ja runsaatLue lisää vaihtoehdot ovat luokassaan Skotlanti-julisteet voi tarjota sinulle ihanteellisen näkymän kotisi, toimistosi tai vapaa-ajan tilojesi sisustukseen. Skotlanti on kokenut poikkeuksellista kasvua ja muutosta elinaikanaan, sillä se on paikka, joka on on vallattu ja asutettu monta kertaa, ja se on siten antanut mahtavan panoksen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Skotlannin historia Skotlannin historia on kiehtova ja monimutkainen. Siellä on roomalaisia sotilaita, viikingejä, jaloja klaanimiehiä, mahtavia hallitsevia monarkkeja ja jopa valistuneita filosofeja! Skotlanti-julisteilla et ainoastaan tuo kauneutta sisustukseen vaan myöskin kuljettaa mukanaan kulttuurista painoarvoa. Jokainen näistä Skotlanti-julisteista voidaan myös sovittaa mieleiseksesi, sovittaa yhteen oman muihin sisustuselementteihin ja sovitetaan värimaailmaan.

Skotlanti-julisteiden pienemmät luokat

Jotta seinäkoristeiden valinta olisi helpompaa ja yhtenäisempää, Photowall on järjestänyt kätevästi kaksi pienempää alaluokkia, jotka ovat nimittäin Edinburgh ja Glasgow, kaksi Skotlannin suurinta kaupunkia. Kummallakin kerroksella on oma viehätyksensä ja terve määrä vaihtoehtoja motiivien suhteen. Ihmiset erehtyvät myös usein pitämään Glasgow'ta Skotlannin pääkaupunkina, kun se on todellisuudessa se on Edinburgh. Skotlannin julisteissa on paljon hyviä vaihtoehtoja, kun kyse on tästä nimenomaisesta metropolista. Nyt sinun täytyy tietää, että sitä ei lausuta Ed-in-burgina tai Ed-in-bor-rowina. Skotit ääntävät sen Ed-in-burr-a tai kenties Ed-in-burr-a. Edin-bra. Tämä on vain yksi hauska fakta, jonka voitte mainostaa aina, kun vierailijat tai kollegat kehuvat teidän Skotlanti-julistetta asunnossasi tai työpaikallasi. Hieno esimerkki Skotlanti-julisteesta, jossa on upea kaupunki nimeltä Edinburgh on Edinburghin Princes Street Taken at Midday. Tämä kuuluisa katu herää henkiin tilassasi sen dramaattisen lavastuksensa ja klassisen mustavalkoisen värimaailman vaikutuksen ansiosta. Mitä Glasgow'hun tulee, ehkä haluat vielä enemmänkin enemmän taiteelliseen suuntaan Skotlanti-julisteilla, kuten Glasgow Scotland Rust Skyline, joka on upea esimerkki. tyylin ja sisällön yhdistämisestä.

Kaikki kyytiin

J.K. Rowlingin luoman Harry Potterin fanit muistavat varmasti kohtauksen, jossa höyryjuna kuljettaa lapset Tylypahkaan upean maaseudun halki ja ylittää varsin dramaattisen viaduktin. Tämä on nimeltään Glenfinnan, ja se on osa West Highland Railway Line -rataa. Upeat näkymät muodostavat myös taustan rautatien Forthin ja Tayn siltojen yli kulkevat ylityspaikat Skotlannin itärannikolla, joista osa on nähtävissä elokuvassa Skotlannin julisteet. Skotlanti-julisteet, kuten Train at Scotland Highlands, ovatkin todiste siitä, miten skotit ovat onnistuneet toteuttamaan yhdistämään ympäristönsä villin ja luonnonkauniin ympäristönsä ja oman innovaationsa ja antamaan meille molempien maailmojen parhaat puolet. Dawn at Forth Road Bridge, Scotland on toinen Skotlannin juliste, joka on todiste tästä tunteesta.

Skotlannin julisteet siltana

Ehkä olet tuntenut tai tulet tuntemaan kiintymystä, kun näet Skotlannin saaret. Se on todennäköistä, koska monet olivat aikoinaan osa vanhan norjalaisen valtakunnan aluetta, ja niistä tuli skotlantilaisia vasta vuosisatoja kestäneen skandinaavisen vallan jälkeen. Läntinen Läntiset saaret vaihtoivat omistajaa 1200-luvulla, Orkney ja Shetland noin 200 vuotta myöhemmin, mutta yhteydet ovat edelleen olemassa. vahvat! Skotlanti-julisteet voivat heijastaa tätä käsitystä ja jopa vahvistaa sitä pelkällä luonnonkauneudella, jota näillä saarilla on. saarilla. Monet paikannimet ja saarten liput viittaavat pohjoismaisiin juuriinsa. Levenwick Bay, Shetlanti on Skotlannin juliste. joka ilmentää näiden kahden alueen välistä yhteyttä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-81 81:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.