Sveitsi

Kun sinulla on yksi maailman kauneimmista maista keskeisenä teemana sisustuksessasi, voit saada valtavan edun tyylin ja estetiikan suhteen. Photowallin Sveitsi-julisteet antavat kodilLue lisäälesi, toimistollesi tai vapaa-ajan tilallesi sen pienen lisän, jota se tarvitsee tai tulee tarvitsemaan. Tämä Keski-Euroopassa sijaitseva pieni vuoristomaa on sisämaavaltio Ranskan ja Italian välissä, ja se rajoittuu myös Itävaltaan, Saksaan ja Liechtensteiniin. Kaikki tilat, jotka tarvitsevat upeaa näköalaa ja todellista charmia, eivät voi mennä pieleen Photowallin erinomaisen valikoiman laadukkaita Sveitsi-julisteita kanssa. Kuten tavallista, kaikki nämä motiivit ovat saatavilla myös muokattaviksi, olipa kyse sitten värimaailmasta tai muista sisustuselementeistä.

Sveitsin vuoret julisteet

Koska Sveitsi sijaitsee keskellä Alppeja, se koostuu lähes 60-prosenttisesti vuorista. Jos rakastat itseäsi upeita maisemia sekä ulkoilmaa tai ulkoilmaurheilua, Sveitsi-julisteet ovat juuri sinua varten. Sveitsissä on upeita vuoria, kuten kuuluisa ja luultavasti tunnetuin Matterhorn sekä Jungfrau ja Eiger, joista molemmista olet ehkä kuullut. Hauska muistettava seikka on, että Sveitsin Alpit ovat korkeita, lumipeitteisiä vuoria, joista useimmat ovat yli 13 000 jalan eli 4 000 metrin korkeudessa. Sveitsi-julisteet voivat myös toimia muutoksen katalysaattorina, erityisesti näinä planeettamme ilmastoa koskevina aikoina. Esimerkiksi Gornerin jäätikkö sulamisvesikanavineen voi lisätä tietoisuutta ilmaston lämpenemisen vaikutuksista. Tämä Valais'n kantonissa sijaitseva laaksojäätikkö sijaitsee lähellä suosittua lomakohdetta Zermattia, joka on yksi maailman koskemattomimmista talvikohteista. Photowallin Sveitsi-julisteiden taso ei ole vain silmää miellyttävä, vaan myös informatiivinen ja keskustelua herättävä.

Talven ihmemaa

Vaikka sveitsiläiset ovat maailmankuuluja poikkeuksellisesta maidostaan, suklaastaan ja juustostaan, yksi asia, jonka monet ihmiset maailmassa yhdistävät heihin, on lumi ja siten talvi. Jopa lämpimämpinä aikoina voi aina uskaltautua vuorille löytääkseen ainakin jäänteitä kylmästä vuodenajasta ja usein vielä terveen määrän lunta. Swiss Larch Trees -julisteen kaltaiset Sveitsi-julisteet kuvastavat tätä täydellisesti, sillä ne osoittavat, miten kaunista on, kun talvinen tausta saa rinnalleen syksyn puiden viehätyksen. Graubunden, Sveitsi on toinen upea teos, joka voi muuttaa minkä tahansa asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilan joksikin taianomaiseksi ja mieleenpainuvaksi. Jos kuitenkin todella haluat sen olennaisen näyn, jonka me yhdistämme Sveitsiin, valitse Sveitsin juliste Andermattin, Sveitsin suonista. Tämä ehdottoman upea ja ihana maisema näyttää lumen ja talviaikojen todellisen kauneuden. Tällaisilla motiiveilla koristelet taatusti kotiasi tai toimistoasi uskomattoman esteettisesti ja syvällisemmin.

Sveitsin kaupungit -julisteet

Vaikka keskusteltiin siitä, kuinka Sveitsi tunnetaan vuoristaan, tässä maassa on myös paljon ikonisia kaupunkeja, joista jokaisella on ainutlaatuinen historiansa, hauskat omituisuutensa ja viehättävä viehätyksensä. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että Bern on itse asiassa pääkaupunki, ei Geneve tai Zürich, kuten useimmat olettavat. Bern on kaunis pikkukaupunki, jossa on paljon upeita maamerkkejä, jotka voi nähdä mielenkiintoisissa teoksissa, kuten Bern Skyline Black. Sveitsin julisteissa on myös muunnelmia tästä, ja niissä on muita merkittäviä kaupunkeja, kuten edellä mainitut Geneve ja Zürich, mutta myös Basel, St. Gallen ja Luzern. Jälkimmäinen on tunnettu kellojen valmistuksesta, mistä sveitsiläiset ovat myös hyvin tunnettuja. Tuo tämä hämmästyttävä maa tiloihisi hankkimalla itsellesi Sveitsi-julisteita haluamassasi muodossa!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-42 42:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.