Tanska

Onnellisuus on ratkaiseva tekijä kaikilla elämän osa-alueilla, ellei jopa kaikkein ratkaisevin. Koska Tanskan on tutkimusten mukaan todettu olevan maailman onnellisin maa, on järkevääLue lisää käyttää tätä pientä mutta uskomatonta maata seinäkoristeiden keskipisteenä. Photowallilla on erinomainen, yksityiskohtainen ja laadukas valikoima Tanska-julisteita, joilla voit tehdä juuri niin. Liberaalisuudestaan tunnetut tanskalaiset eivät koskaan pelkää sanoa mielipiteitään, mikä tekee Tanskasta hyvin avoimen ja vapaan yhteiskunnan. Tanska-julisteiden avulla voit tuoda tämän mielenkiintoisen ajatuksen kotiisi tai toimistoosi. Se avaa paitsi mielesi myös tilasi ainutlaatuisten mallien ja ihanien motiivien avulla. Tanska-julisteet voidaan myös aina mukauttaa ja muokata jo olemassa olevaan sisustukseen ja värimaailmaan sopiviksi.

Tanskan pääkaupunki julisteet

Kööpenhamina on yksi maailman vihreimmistä kaupungeista, ja sen suunnitelmissa on olla täysin hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä! Aivan kuin tämä ei olisi jo tarpeeksi ihailun aihetta, Kööpenhaminassa on myös paljon kauniita nähtävyyksiä, sekä vanhoja että uusia, jotka herättävät taatusti ihastusta. Vilkaise vain Tanskan mainosjulisteissa Kööpenhamina-nimellä varustettua erikoista tasoa, niin tiedät, mistä puhumme. Tämä moderni metropoli on trendikäs ja ympäristöystävällinen matkakohde, joka vetää puoleensa matkailijoita, jotka haluavat vierailla renessanssilinnoissa, pyöräillä Kööpenhaminan 250 mailin pyöräteitä pitkin tai tutustua Tivolin puutarhaan, joka on osittain inspiroinut Disneylandia. Hieman historiaa: Kööpenhaminaa kutsuttiin ennen nimellä Køpmannæhafn, joka tarkoittaa "kauppiaan satamaa". Saksankieliset käännökset lyhensivät sen lopulta Københavniksi eli Kööpenhaminaksi. Tanska-julisteet, kuten Boats in Nyhavn, Copenhagen, Denmark, näyttävät sinulle, miksi sitä kutsuttiin tuolla nimellä, mutta antavat myös upean esimerkin siitä, kuinka viehättävä ja ystävällinen tämä kaupunki on. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys on Kööpenhaminan ja Ruotsin Malmön yhdistävä 10 mailin pituinen Juutinrauman silta. Joka vuosi sillan yli kulkee tuhansia junamatkustajia ja yli 6 miljoonaa ajoneuvoa. Tanska-julisteet, kuten Copenhagen Denmark Skyline, voivat näyttää sinulle tämän upean rakennelman ja paljon muuta.

Lyhyt historia

Kuten kaikissa Skandinavian maissa, viikingeillä on melkoinen rooli Tanskan historiassa. He nousivat valtaan 9. vuosisadalla, ja seuraavien 300 vuoden aikana nämä hurjat soturit tekivät ryöstöretkiä ja tutkivat alueita Tanskan ympärillä aina Englannin saarelle asti! 1300-luvun lopulla Tanskan kruunusta tuli niin voimakas, että kuningatar Margrethe I yhdisti Tanskan, Norjan, Ruotsin, Suomen ja Islannin. Tanskan monarkia on yli 1000 vuotta vanha ja yksi maailman vanhimmista monarkioista. Runsaasti esillä olevan Kööpenhaminan lisäksi Tanska-julisteissa kunnioitetaan myös muita tämän nykyaikaisen monarkian merkittäviä kaupunkeja, kuten Odensessa sijaitsevaa Odensea Tanskassa - Kartta. Tämä upeasti toteutettu ja mielenkiintoisen yksityiskohtainen kartta maalaa Tanskan kolmanneksi suurimman kaupungin upealla ja ainutlaatuisella tavalla.

Pääelementti Tanskan julisteissa

Erittäin mielenkiintoinen fakta Tanskasta on se, että koskaan ei voi olla yli 52 kilometrin päässä merestä. Toinen jäänne viikinkikulttuurista on tanskalaisten mieltymys mereen ja kaikkeen veteen liittyvään. Jopa pääkaupungissa Kööpenhaminan sataman vesi on niin puhdasta, että voit pulahtaa uimaan aina, kun haluat tai sää sallii. Tutustu Summer View of Nyhavn Pier -julisteeseen, joka herättää seesteisen ja viileän tunteen ja esittelee samalla sataman kauneutta ja veden puhtautta. Dramaattisempaan tunnelmaan taipuvaiset voivat käyttää Tanskan julisteen, kuten Romantic Copenhagen, Denmark, jolla saadaan aikaan maksimaalinen visuaalinen vaikutus ja efekti. Osoita rakkautesi elämän elementtiä kohtaan kotiisi, työpaikallesi tai vapaa-ajan tilaan hankkimalla kaunis Tanska-juliste.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1