Saksa

Sisustamisessa teema on usein ratkaiseva tekijä, joka tekee sisustuksesta näyttävän ja tuottaa mahdollisimman suuren visuaalisen vaikutuksen ja painoarvon. Photowallin erinomainen valLue lisääikoima laadukkaita Saksa-julisteita voi olla sinulle tuo teema. Ihmiset, kieli ja perinteet tekevät saksalaisesta kulttuurista ainutlaatuisen. Me kaikki tiedämme, että tällä maalla on ollut keskeinen rooli Euroopan ja maailman historiassa. Se tunnetaan myös runoilijoiden ja ajattelijoiden maana, minkä näet heijastuvan joistakin Saksa-julisteiden kauniista kuvista. Kuten tavallista, voit mukauttaa näitä motiiveja niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevien sisustuselementtien, kuten värimaailman, huonekalujen ja niin edelleen, kanssa.

Saksan julisteiden alaluokat

Pidämme tärkeänä monimuotoisuutta ja sitä, että Saksa-julisteen hankkiminen on mahdollisimman yhtenäistä ja kätevää. Tästä syystä Saksa-julisteiden valikoimassamme on myös kaksi pienempää alaluokkaa. Nämä ovat nimittäin Berliini ja München. Berliini on Saksan pääkaupunki, mutta myös Hampuri, München ja Köln kuuluvat maan tärkeimpiin kaupunkeihin. Photowallilta löydät kaikenlaista: tosielämän valokuvia, jotka vievät sinut välittömästi mainittuihin kaupunkeihin, ja taideteoksia, jotka antavat näille paikoille aivan uudenlaisen ilmeen. Berliinin valikoimasta löydät kauniita teoksia, kuten Brandenburgin portti yöllä, upea kuva, joka esittelee yhtä kaupungin merkittävimmistä paikoista. Monet Berliinin maamerkit ovat esillä Saksa-julisteissa. Jos olet enemmän funky-puolella, kannattaa kokeilla Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz -julistetta, joka kattaa kuuluisan Berliinin muurin, mutta toisella, eloisammalla ja trendikkäämmällä puolella. Tämä kohde suorastaan huutaa tyyliä ja luonnetta. Saksa-julisteet Münchenin tasolla on motiiveja, kuten Munich Germany Skyline Blue, taiteellinen kuvaus tämän metropolin upeasta horisontista. Tämä voisi olla ihastuttava lisä esimerkiksi toimistoon ainutlaatuisella muotoilullaan ja läsnä olevilla ystävällisillä väriyhdistelmillä.

Luonnon säilyttäminen

Mielenkiintoinen asia, joka kannattaa huomioida Saksa-julisteita valitessa, on se, että kolmannes maasta on edelleen metsien ja metsäalueiden peitossa. Vaikka Saksa on yksi Euroopan tiheimmin asutuista maista, suuri osa Saksasta on itse asiassa edelleen lehtojen peitossa. Tämä ihmeellinen piirre tai ominaispiirre näkyykin monissa Saksa-julisteissa. Jos olet Grimmin veljesten satujen ystävä, saatat haluta hankkia kauniin seinäkoristeen Mustametsästä, joka on monien heidän tarinoidensa tapahtumapaikka. Voit nähdä osan tästä ihmeestä Beech Tree in Black Forest - Saksa-julisteessa, joka tuo viihtyisän ja rentouttavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Luonto sisätiloissa on aina kiva näky, etenkin Allgaeun Alppien kaltaisilla Saksa-julisteilla. Tämä upea motiivi voi olla mitä viehättävin tausta asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloissasi.

Arkkitehtuuri Saksassa -julisteet

Maa on käynyt läpi myrskyisän historian, jonka merkit näkyvät sen rikkaassa ja monipuolisessa arkkitehtuurissa. Palatsit, linnat, katedraalit ja muistomerkit kertovat parhaiten Saksan tarinan. Näet runsaasti näitä upeita rakennelmia, kun tutustut Photowallin Saksa-julisteiden kokoelmaan. Amfiteatterit, kylpylät ja roomalaiset sillat ovat osa muinaista arkkitehtuuria ja sivilisaatiota, joka kukoisti alueella, joka nykyään on Saksa. Esiroomalainen arkkitehtuuri koostuu kirkoista, jotka ovat peräisin 10. vuosisadan alusta. Romanismin aikana rakennettiin paljon katedraaleja, jotka ovat säilyneet ajan saatossa tähän päivään asti. Renessanssia, joka kukoisti 1400- ja 1600-luvuilla, luonnehtivat linnat ja palatsit, kuten Neuschwansteinin Disney-linnaksi nimetyssä Saksa-julisteessa esitetty linna, jossa korostetaan Walt Disneyn kuuluisan logon inspiroimaa rakennusta. Moniin Saksan matkailunähtävyyksiin liittyy uskomattomia rakennelmia, kuten Berliinin ja Saksan poliittisen toiminnan keskus, jota esitellään Saksa-julisteessa nimeltä Reichstag-rakennus.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.