Portugali

Sisustuksessa sekoitamme usein klassisia ja moderneja asioita, mikä on ihan hyvä asia. Nostalgian ja modernismin sekoittaminen löytyy myös Photowallin hienosta valikoimasta laadukkaitLue lisääa Portugali-julisteita. Se on kiehtova maa, jolla on ylpeä ja rikas historia, joka on aistittavissa kaikkialla maassa, sen pääkaupungista jokaiseen pieneen, kuvankauniiseen kylään. Mielenkiintoista on, että Portugalilla on ollut samat rajat vuodesta 1139 lähtien, mikä tekee siitä Euroopan vanhimman kansallisvaltion! Tämä voi tehdä tilastasi erinomaisen, sillä sillä on vahvat juuret ja perinnetietoisuus. Tästä kertovat Portugali-julisteet voidaan sovittaa tai kontrastoida sopivasti olemassa olevien sisustuselementtien, kuten värimaailman ja kaikenlaisten huonekalujen kanssa.

Portugalin julisteet pääkaupunki

Kulttuurisesti merkittävän fado-musiikin ja kauniisti värikkäiden mukulakivikatujen kotikaupunkina Lissabonissa on lukuisia salaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka ovat useimmille ihmisille tuntemattomia. Jos suunnittelet matkaa Portugalin trendikkääseen pääkaupunkiin tai olet jo käynyt siellä, tutustu ainutlaatuisten Portugali-julisteiden kokoelmaan, joka todella herättää sisustuksesi eloon. Lisbon Skyline Black on yksi tällainen tuote, joka voi muuttaa huoneesi välittömästi paljon mielenkiintoisemmaksi ja visuaalisesti vangitsevammaksi. Ainutlaatuinen muotoilu ja tyylikäs väriyhdistelmä tuovat ihmeellisen hienostuneisuuden tunteen mihin tahansa tilaan. Kaunis Belémin torni on yksi Lissabonin nähtävyyksistä ja arkkitehtonisista ihmeistä. Näe tämä ikoninen paikka Portugalin julisteissa, kuten Lisbon Portugal Skyline -julisteessa, joka on saatavana eri sävyissä, sävyissä ja sävyissä tarjotaksesi sinulle tyypillistä Photowall-lajiketta.

Historiallinen maa

Portugalin kansallisvaltio on peräisin vuodelta 1135 jKr. eli 350 vuotta ennen kilpailijaa Espanjaa. Portugalin valtakunta kasvoi, kun Vasco de Gama purjehti Intiaan vuonna 1498 ja Brasilia oli seuraava vuonna 1500. Hänen mukaansa nimetty Vasco da Gaman silta Lissabonissa on 17 kilometriä pitkä, mikä tekee siitä Euroopan pisimmän. Portugalin julisteissa tämä merkittävä paikka on esillä Vasco de Gama -nimisessä motiivissa, jossa ihmisen tekemä ihme yhdistyy taivaan ja meren tarjoamaan luonnonkauneuteen. Aikoinaan Portugali hallitsi maailmaa yhdessä Espanjan kanssa, sillä nämä kaksi kansakuntaa hallitsivat suurinta osaa merestä ja olivat tuotteliaita siirtomaavaltaajia. Portugali sai nimensä maan toiseksi suurimman kaupungin, Porton, mukaan, joka on myös osuvasti edustettuna Portugali-julisteissa. Kaupungin latinankielinen nimi oli Portus Cale. Sanan "Cale" uskotaan tulleen kelttiläisestä sanasta, joka tarkoittaa "satamaa". Muissa yhteyksissä se tarkoittaa "rauhallista satamaa". Voit myös nähdä, miksi näin on Portugal-julisteissa, kuten Sunset in Porto City -julisteessa, joka on upean yksityiskohtainen ja luonnonvärejä pursuava kuva, joka voi tehdä eron mihin tahansa asuin- tai yrityshuoneeseen.

Lisää Portugali-julisteita

Portugali on maailman johtava uusiutuvan energian tuottaja, sillä yli 50 prosenttia maan energiantarpeesta tuotetaan aurinkopaneeleilla, tuulipuistoilla, vesivoimalla ja aaltoenergialla. On turvallista sanoa, että portugalilaiset pitävät luonnon säilyttämistä erittäin tärkeänä, ja syystäkin. Kuten Portugalin julisteista, kuten Forest in the Estrela Mountain Range -vuorijonon metsästä, näet, tätä maata on siunattu kauniilla paikoilla, jotka ovat niin tärkeitä sen kansalaisten terveyden kannalta. Portugalilla on myös 800 kilometriä pitkää rannikkoa, ja sen tiedetään surffaavan 364 päivää, mikä on aivan uskomatonta. Delfiinit Azoreilla on Portugali-juliste, joka kuvastaa tätä ja esittelee meille nämä ystävälliset olennot tämän uskomattoman paikan kauniissa vesissä. Jos ripustat tämän kotiisi tai toimistoosi, se auttaa sinua aina rentoutumaan ja inspiroi sinua suunnittelemaan seuraavaa matkaasi, niin paljon visuaalista energiaa ja voimaa Photowallin Portugali-julisteet tuottavat.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-37 37:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.