Islanti

Jos etsit upeaa maata sisustuksen teemaksi, et voi mennä vikaan salaperäisen kauniin Islannin kanssa. Se on saanut alkunsa tulivuorenpurkauksesta, ja silti se on kylmä maa lähellä napLue lisääapiiriä. Ihmiset siellä ovat ystävällisiä ja rohkaisevat matkailijoita vierailemaan ja nauttimaan järvistä, jäätiköistä ja mahdollisuudesta nähdä hämmästyttävät revontulet, joista osan näet Photowallin Islanti-julisteiden valikoimassa. Sen lisäksi, että Islanti on helppo yhteys Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä, se on erittäin suosittu matkakohde, koska sen maisemat ovat luonnollisia ja surrealistisia samaan aikaan. Islanti-julisteissa on runsaasti näitä uskomattomia nähtävyyksiä, ja nyt voit saada niitä itsellesi kotiin, toimistoon tai vapaa-ajan tilaan.

Islannin julisteiden kauneus

Kuten jo vihjailtiin, Islannin maisemia ei löydy mistään muualta. Se on sekoitus kuumia lähteitä, jäisiä jäätiköitä, kosteita aavikoita, laavakenttiä ja huimaa määrää vesiputouksia. Olitpa miten tahansa taipuvainen tahansa, löydät Islanti-julisteista luontokohteen, joka tyydyttää visuaaliset ja esteettiset tarpeesi. Islanti on hyvin puhdas ja ympäristöystävällinen maa, mikä on sinänsä ihailtavaa varsinkin näinä nykyaikana. Tämän maan asukkailla on vahva side luontoon, ja he arvostavat luonnonvarojaan erittäin korkealle. Esimerkiksi vesi on niin puhdasta, että sitä käytetään kaikkialla maassa luonnollisena lähdevetenä. Islannin julisteet, kuten In the Depth of Hraunfossar, näyttävät meille tämän hämmästyttävän elementin runsain yksityiskohdin ja eloisilla väreillä. Sitten on Seljalandsfossin vesiputous Islannissa, toinen Islannin juliste, joka esittelee tämän saaren erityisen ja olennaisen piirteen upeissa puitteissa.

Pika historiantunti

Islanti on maailman toiseksi suurin saari, ja sen osana on kolmekymmentä pientä saarta. Saarella on joitakin suuria järviä ja rannikolla vuonoja, joissa suurin osa ihmisistä asuu. Islannin ylängöillä on liian kylmä ihmisten asua siellä. Kuten Islanti-julisteessa nimeltä Islannin reitti 1 näkyy, siellä on hyvin koleaa, ja siksi ihmiset ovat sopeutuneet ankariin olosuhteisiin. Tämän maan historia juontaa juurensa viikinkien aikaan ja joihinkin norjalaisten ja kelttiläisten siirtokuntiin, joissa se oli aluksi suojapaikka kaikenlaisille karkureille ja luopioille. Kun Islanti siirtyi Norjan kuninkaan haltuun, se yhdistyi yhdeksi kuningaskunnaksi Norjan, Tanskan ja Ruotsin kanssa. Sitten tämä liitto hajosi ja Islannista tuli osa Tanskaa. Vuonna 1845 Islannin itsenäisyysliike yritti saada maalle itsehallintoa, ja vuonna 1944 he saivat itsenäisyytensä, kun taas Tanska oli mukana Saksan hyökkäyksissä. Nykyään Islanti on hyvin rauhallinen maa, ja se sijoittuu elämänlaadussa korkeimmalle ja rikollisuudessa alhaisimmalle sijalle. Islannin julisteissa ei ole vain luonnonkauneutta, vaan ne ovat myös hyvä esimerkki muille kansoille.

Hurmuri Islannin julisteissa

Islanninhevonen on juuri sellainen kuin Islanti haluaa itseään pitää, pieni mutta vahva. Ne ovat kyykkyjä ja lihaksikkaita, ja talvella niillä on pitkä karvainen turkki, kuten Islanninhevonen-julisteessa näkyy, joka on varsin dramaattinen mutta myös aivan upea. Voit tehdä siitä ihanteellisen keskipisteen asuin-, työ- tai virkistyspaikkaasi. Jos haluat entistäkin houkuttelevamman ja salaperäisemmän teoksen, valitse Islanti-juliste, kuten Flock of Icelandic Horses. Siinä näkyy kokonainen joukko tai lauma islanninhevosia, jotka ylittävät joen alkukantaisella ja villiintyneellä tavalla. tavalla, mikä tekee siitä silmiinpistävän ja kiehtovan kohtauksen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-71 71:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.