Belgia

Jos pidät ainutlaatuisista kuvista, Photowall Belgium -julisteet ovat oikea tapa koristella asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloja. Tässä hyvin monikulttuurisessa Lue lisää, mutta siltLue lisääi aidossa maassa on kolme virallista kieltä, eikä yksikään niistä ole nimeltään belgialainen. Siellä puhutaan hollantia, ranskaa ja saksaa eri puolilla maata. Tämä monimuotoisuus näkyy myös Belgian julisteissa, joissa voit nähdä kaikki erityyppiset vaikutteet arkkitehtuurissa ja erilaisissa väreissä ja sävyissä. Belgiassa on monia kauniita historiallisia kaupunkeja, kuten Brugge, Gent, Antwerpen tai Leuven, ja se tarjoaa valtavasti erilaisia kauniita nähtävyyksiä, joista osa on nähtävissä ja hankittavissa Belgian julisteista.

Koristele tilasi Belgia-julisteilla

Belgialaiset sanovat, että he syntyvät tiili vatsassa, mikä tarkoittaa, että jokainen belgialainen pyrkii ostamaan tai rakentamaan talon mahdollisimman pian. Voit tuoda tämän hengen myös kotiisi Belgia-julisteilla. Kuten jo mainittiin, nyky-Belgian monikulttuurinen luonne juontaa juurensa myös kulttuurien välisistä eroista tässä maassa, jossa on jopa virallinen raja maan sisällä, joka jakaa maan eri kieliin. Pohjoisessa on hollanninkielinen alue ja etelässä ranskankielinen. Idässä on myös pienempi saksankielinen alue. Tämä moninaisuus tekee Belgian julisteista käyttökelpoisen sisustuksen koristeen sisätiloihisi. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta Belgiassa on paljon viehättäviä paikkoja ja monipuolisia nähtävyyksiä. Gent, Antwerpen, Liège, Bryssel, metsäiset Ardennit, rauhoittava merenranta ja upea Brugge ovat kaikki enintään kahden tunnin ajomatkan päässä toisistaan, mikä tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa tutustua eri paikkoihin ja ympäristöihin. Jotkin näistä kaupungeista ovat esillä myös Belgia-julisteissa. Esimerkiksi Bruggen silta on upea motiivi, jonka voit kiinnittää kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, joka kaipaa visuaalista mielenkiintoa.

Lyhyt historia

Belgia on saanut nimensä alueen alkuperäisiltä uudisasukkailta, jotka olivat belgialaisiksi kutsuttu kelttiläinen heimo. Belgian sijainti teki siitä monien eurooppalaisten teollisuudenalojen, kuten tekstiiliteollisuuden, kaupan ja taiteen, keskuksen. Belgia itsenäistyi Alankomaista vuonna 1830, ja Saksa miehitti sitä ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana, mistä johtuvat hollantilaiset ja saksalaiset vaikutteet, jotka näkyvät myös joissakin Belgian julisteissa. Maa kukoisti erityisesti viimeisen puolen vuosisadan aikana modernina, teknisesti kehittyneenä eurooppalaisena valtiona ja Naton ja EU:n jäsenenä. Pääkaupunki Bryssel on myös ollut merkittävä toimija maailmanpolitiikassa, ja siellä toimii monia kansainvälisiä järjestöjä. Tämä kaunis metropoli on edustettuna myös Belgian julisteissa. Brussels Belgium Skyline -julisteessa on useita eri sävyjä ja sävyjä, joista jokainen on yhtä kaunis ja tekee taatusti maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen. Voit jo kuvitella sen eteesi, olipa se sitten toimistossa tai kotona.

Lisää Belgia-julisteita sinulle

Belgiassa on maailman eniten linnoja neliömetriä kohden. Joillakin alueilla on jopa kaksi linnaa per kylä, mikä on hämmästyttävää ja hauskaa tietää. Castle Fortress on Belgia-juliste, joka osoittaa tämän, sillä siinä on upea kuva linnasta, joka heijastuu ympäröivään lampeen. Tämän rakenteen rikkaat yksityiskohdat ja uskomaton rakennelma saavat minkä tahansa huoneen näyttämään viehättävältä ja luontevalta. Toinen erittäin mielenkiintoinen asia Belgiassa on Antwerpenin kaupunki. Tässä metropolissa sijaitsee yli kolme neljäsosaa maailman timanteista! Antwerpenissä on hyvin paljon taitavia käsityöläisiä, jotka ovat hyviä timanttien hionnassa. Antwerpenin taivaanranta iltahämärässä on toinen ihmeellinen Belgia-juliste, joka voi toimia täydellisenä keskipisteenä valitsemassasi tilassa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1