Alankomaat

Voit tuoda Alankomaiden tunnetun viehätyksen omaan tilaan, olipa kyseessä sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tila. Photowall tarjoaa jotain jokaiseen makuun ja sisustustyyliin, AmsLue lisääterdamin horisontista Rotterdamin upeisiin siltoihin, aina eloisasta maalauksesta. Monissa Alankomaiden julisteissa on herttaisia, hieman vinoja kanaalinrantataloja, jotka luovat kauniita kuvioita valkoisiksi reunustettujen ikkunoidensa kanssa. Niille, jotka haluavat ainutlaatuisemman ulkoasun ja tunnelman, meillä on myös maan suurimpien kaupunkien typografisia karttoja, jotka voivat lisätä urbaania tunnelmaa kotiin tai toimistohuoneeseen. Kaikkia näitä motiiveja voidaan muuttaa niin, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan kanssa.

Alankomaat-julisteiden alaluokka

Jotta valintaprosessisi olisi yhtenäisempi ja kätevämpi, Alankomaat-julisteissa on pienempi taso, joka on omistettu yhdelle maailman tunnetuimmista kaupungeista, Amsterdamille. Merkittävä suurkaupunki, jolla on oma luonteensa ja viehätyksensä, joka on enemmän kuin läsnä Alankomaiden julisteiden valikoimassa. Amsterdamin väkiluku on noin 825 000, ja kun Amsterdamissa on arviolta 881 000 polkupyörää, on täysin oikein sanoa, että kaupungissa on enemmän pyöriä kuin asukkaita. Noin 70 prosentin kaupunkilaisista uskotaan käyttävän pyörää päivittäin, mikä tarkoittaa, että jos et omista pyörää, olet käytännössä outo. Tämä näkyy teoksessa Bicycle by the Canal in Amsterdam, joka on yksinkertainen mutta voimakas kuva, joka esittää klassisella mustavalkoisella renderöityä jokapäiväistä kohtausta Amsterdamissa. Tämä Alankomaiden juliste saa minkä tahansa huoneen näyttämään upealta ja lisää sen ratkaisevan tärkeän luonteen, jotta tunnelma kohoaa hienostuneemmaksi. Vaikka Venetsia on varmasti maailman tunnetuin kanaalikaupunki, Amsterdamissa on yli 165 kanaalia, noin 15 enemmän kuin Venetsiassa. Romanttinen silta kanavan yli Amsterdamissa esittelee yhden näistä kanavista upealla tavalla ja antaa sille nostalgisen tunnelman seepiansävyjen ja -sävyjen avulla.

Vahva ja monimutkainen yhteys

Hollantilaisten monimutkainen suhde mereen on huomattava lähes kaikkialla maassa. Meri on historiallisesti ollut sekä heidän vastustajansa että liittolaisensa. Hollantilaisilla oli tapana torjua ulkomaisia hyökkääjiä lävistämällä tarkoituksella jokien patoja. Ilman laajoja vesilaitoksia 65 prosenttia Alankomaista olisi kuitenkin pysyvästi tulvan peitossa. Rotterdamin satama auringonlaskussa -niminen Alankomaiden juliste kertoo tästä hyvin, sillä se esittelee meille massiivisen sataman auringonlaskun majesteettisessa valossa. Tämä motiivi voi näyttää hyvältä missä tahansa kodissa tai toimistossa rakentaen valtavan keskipisteen, joka vangitsee ja luo dynamiikkaa. Vain 50 prosenttia Alankomaiden maantieteellisestä pinta-alasta on yli metrin korkeudella merenpinnasta, minkä vuoksi järvet ja ympäröivät tasangot kukoistavat. Yhteistyössä hollantilaiset yhteisöt ovat ottaneet takaisin lähes 30 prosenttia maastaan soilta, vuorovesilaguuneista, järvistä ja jopa itse merestä. Aiemmin asumattomia alueita on voitu viljellä, muuttaa viljelysmaaksi tai istuttaa kuuluisaa tulppaania. Kinderdijk Magic on Alankomaiden juliste, joka näyttää tämän osittain sekä korostaa toista ikonista hollantilaista elementtiä, tuulimyllyä.

Hyödynnä Alankomaiden julisteita

Alankomaiden kaupungit ovat erittäin kompakteja ja tiheään asuttuja. Suurimmissa kaupungeissa toteutetaan jatkuvasti kaupunkien uudistamishankkeita. Voidaankin sanoa, että hollantilaiset osaavat käyttää tilan maksimaalisesti hyväksi. Samaa voidaan sanoa Photowallin Alankomaiden julisteiden valikoimasta. Nämä kuvat luovat upean tilan ja tyylin tunteen monipuolisella aiheiden ja aihepiirien paletilla, joka on varmasti upea seinäkoriste. Esimerkiksi Reflection of Amsterdam osoittaa tämän tilan maksimointia yhdessä maailman ahtaimmista kaupungeista. Tässä Alankomaiden julisteessa on uskomatonta karismaa ja värejä, jotka vain täysin miellyttävät silmiä. The Strings of Rotterdam on toinen esimerkki siitä, että Alankomaiden julisteet pystyvät keksimään laajuutta, mikä tekee mistä tahansa huoneesta avoimemman ja eloisamman.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-67 67:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.