Eurooppa

Jos haluat suunnitella kotisi, toimistosi tai muun vapaa-ajan tilasi mielenkiintoisella teemalla, et voi mennä pieleen, jos käytät jotain tällaista. Tämä valtavan kiehtova aihe voi taLue lisäärjota niin paljon syvyyttä ja kontekstia, esteettisestä vetovoimasta puhumattakaan. Tuomalla ripaus maailmaa asuin- tai työtilaasi voit luoda visuaalista mielenkiintoa ja taatun keskustelunaiheuttajan, riippuen siitä, minkä Eurooppa-posterin valitset. Eurooppa -julisteet ovat erityisen stimuloiva osio, koska se käsittelee kaikkein tunnetuinta ja luultavasti historiallisinta maanosaa. Lumoava paikka, joka on täynnä historiaa ja taidetta, mikä voisi olla parempi teema sisustettaessa tai suunniteltaessa uudelleen asuinpaikkaasi upealla ja merkityksellisellä Eurooppa -julisteella?

Eurooppa-julisteiden viehätysvoima

Eurooppaa kutsutaan usein vanhaksi mantereeksi, ja sillä on niin uskomaton historia kaikilla sivilisaation osa-alueilla, olipa kyse sitten politiikasta, taiteesta, ruokakulttuurista, urheilusta ja niin paljon muusta. Siten hyvin sijoitetulla ja tyylikkäällä Eurooppa -julisteella voi olla uskomattoman myönteinen vaikutus paitsi huoneesi visuaaliseen painoon myös siihen, kuka sitä katsoo. Perhe, ystävät ja työtoverit haluavat varmasti kommentoida ja sitten keskustella lisää ainutlaatuisista ja huippuluokan Eurooppa -julisteista, jotka olet valinnut pystytettäväksi. Se luo optisen keskipisteen, mutta toimii myös keskustelun ja väittelyn herättäjänä, joka riippuu Eurooppa -julisteiden valinnasta. Photowall on myös kätevästi järjestänyt nämä mielenkiintoiset motiivit tonneittain alaluokkiin, joita voit tarkastella mieleiseksesi.

Allez Les Bleus

Ranska, jota kutsutaan hellästi La République -nimellä, on yksi niistä maista, joissa kaikki maailman ihmiset haluavat tai toivovat voivansa käydä joskus elämässään. Ranska on täynnä historiaa ja tunnetusti kiintynyt taiteisiin, ja se on varmasti yksi ikuisista tukipilareista, kun on kyse kauneudesta. 1800-luvulla ryhmä ranskalaisia taiteilijoita alkoi piirtää ja maalata maisemia ja arkielämän kohtauksia, kuten ruoanlaittoa, nukkumista ja kylpemistä, mikä myöhemmin muuttui impressionismiksi. Tämä on vain yksi Ranskan pysyvistä perinnöistä taidemaailmalle. Eurooppa -julisteiden osiossa tämä lähtemätön vaikutus näkyy Coffee in Paris -aiheessa, joka on nykyaikaisempi mutta silti vahvasti vaikutteita saanut teos, joka on niin kiehtova, että sen voi laittaa melkein minne tahansa. Se luo epäilemättä huoneeseen hienostuneisuutta, ja tämä piirre löytyy jokaisesta Eurooppa -julisteesta, jolla on yhteys La Républiqueen.

Skandinavia Euroopassa -julisteet

Pohjois-Euroopan parhaista rannoista tunnettu Skandinavia on hyvin ainutlaatuinen viikinkiperintö, syvät vuonot, jylhät vuoret ja monet kauniit maisemat. Vaikka Skandinaviaan kuuluvat varsinaisesti Tanska, Ruotsi ja Norja, myös Suomi ja Islanti lasketaan mukaan, kun puhutaan Pohjoismaista. Kaikilla näillä mailla on vaihtelevassa määrin yhteistä historiaa ja yhteisiä rajoja. Skandinaviaan liittyvien Eurooppa -julisteiden valikoimamme on huippuluokkaa, ja se miellyttää varmasti sinua ja vieraitasi Ruotsin Tukholman, Tanskan Kööpenhaminan ja Norjan Oslon erehtymättömillä horisonttipiirroksilla. Tämän Eurooppa -julisteiden alaluokan horisontti-aihe voi näyttää hyvältä missä tahansa eteisessä, olipa kyseessä sitten asuin- tai yrityskäytävä.

God Save the Queen

Yhdistynyt kuningaskunta on toinen paikka, jolla on hämmästyttävä asema maailmassa, kun on kyse aiheista, kuten hallituksesta, menneisyydestä ja kekseliäisyydestä sen muotoilussa, miltä maailma näyttää ja toimii nykyään. Lontoon horisontti on loistava esimerkki näistä ajatuksista, ja se on vahvasti esillä Eurooppa-posterissa. Hupaisampi mutta silti yhtä vaikuttava kohde on Avery Tillmon - Big Ben, joka esittelee yhtä Yhdistyneen kuningaskunnan, ellei jopa maailman, tunnetuimmista monumenteista, Big Beniä. Tämä Eurooppa -juliste kuvaa rakennelmaa, joka on teknisesti todella The Elizabeth Tower, kuuluisan parlamentin torni yhdessä Euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista kaupungeista.
Tuotetiedot